31

Го4о

преди 9 години

Русия стана страна на МИЛИОНЕРИ и МИЛИАРДЕРИ..... въобще някой виждал ли е руска рубла?... Копейките още ли са в обръщение?

30

До 41

преди 9 години

Аз пък все по-често се питам, защо хора като не са с усмирителни ризи?

29

НЕ НА ЦИОНИЗМА

преди 9 години

ХОРАТА ВСЕ ПО ЧЕСТО СЕ ПИТАТ КАК ДА ИЗМЕТАТ ЦИОНО ФАШИСТКАТА ХУНТА НА ИЗРАЕЛ ПРЕВЗЕЛА ВЛАСТТА С БЪЛГАРИЯ.ХОРАТА СЕ ПИТАТ КАК ДА СЪХРАНЯТ БОГАТАТА СИ КУЛТУРА СЛЕД КАТО ПАРИ ИМА САМО ЗА ТУРСКИ САПУНКИ НО НЕ И ЗА ЧИТАЛИЩНИ МЕРОПРИЯТИЯ.ХОРАТА СЕ ПИТАТ ЗАЩО ХЕЛОУИН СЕ ОТРАЗЯВА КОЙТО Е КАТОЛИЧЕСКИ САТАНИНСКИ ПРАЗНИК А СУРВАКИ КОЙТО БЕШЕ ВЧЕРА СЕ ПОДМИНАВА ОТ МЕДИИТЕ.ХОРАТА СЕ ПИТАТ ОТ КЪДЕ В ТАЗИ МАЛКА СТРАНА ТОЛКОВА ПОКЛОННИЦИ НА ЦИОН И ИЗРАЕЛ?

28

Красен Станчев

преди 9 години

(Отворено писмо до президента и министър председателя на България)*Обръщам се към вас с молба да бъда освободен от задължението да внасям осигуровки за пенсия в НОИ и от половината от вноските си в НЗОК. Правя това в личен интерес, но съм убеден, че, при успех, моето освобождаване от тези задължения ще бъде почин, достоен за подражание и ще допринесе обществена полза.

27

Анонимен

преди 9 години

Българина живее със съзнанието, че някой е длъжен да се грижи за него, следователно той няма потребност да се образова в каквато и де е посока, да не говорим за финансова. Нека си го кажем направо, един ***, мързелив и неинициативен човек, няма как да е добре финансово и да се развива в някаква посока.

26

До 4700лв.заплата

преди 9 години

Чудно ми е по какво ги консултираш? Не, че в някои държавни сфери, у нас, твоята заплата е в пъти по-малка. Но, на какво учиш западняците?

25

Стефан

преди 9 години

Изтрихте коментара ми..не съм очаквал друго..ще бъдете рекламирани..защото се касае за България...трийте..колкото искате..вие нямате и понятие...за Родина..

24

непукист

преди 9 години

Мисля ,че у нас повечето хора само от заплата трудно могат да спестяват.Тези които все пак успяват явно не са с обичайното за страната заплащане или получават "заслужени" бонуси.

23

До Василев

преди 9 години

Парите са израз на стойността на произведените и/или внесени стоки или услуги. Другото име на паричните знаци, средства, е финансови. Те са средство за по-лесна размяна, защото можеше да разменяме: камили, гранит, злато и други, но е по-тлудно.

22

Анкетата

преди 9 години

Успявате ли да спестявате?Да +Не -

21

psalm

преди 9 години

spestyavat kato spasyavat...

20

простите измряха

преди 9 години

Не стигнаха ли парите от КТБ на БСП ,че пак се правят на интересни?Аз пък моите спестявания ги държа в Руски Рубли..............

19

Анонимен

преди 9 години

Абе тоя бат' Бойко ли го назначи

18

Анонимен

преди 9 години

Проблемът е, че увеличаването на доходите, парите, отиват в тези които си имат достатъчно пари и са спестявали, и преди да им увеличи държавата доходите. Парите не отиват при тези които ще ги върнат отново и веднага в икономиката. Богатите по-богати, бедните по-бедни и стагниране на стопанската дейност, икономиката. Фалит на държавата.

17

простите измряха

преди 9 години

Преди години хората пестяха ударно въпреки мизерията,но това не попречи на БСП в лицето на Жан Виденов да им ограби спестяванията.

16

Анонимен

преди 9 години

Че и акъл дава хората да купували имоти хаха .То след има няма 10-15 години ще са два за лев като 70% от жителите по тези територии останат само роми и сириици .

15

Анонимен

преди 9 години

Взимам 4700 чисти в България като консултант на западна фирма. Жена ми също има добър доход и работи в западна фирма. Можем да спестяваме по 2000 месечно ако не си позволяваме разни екстри. Само мързеливите и некадърните се оплакват, че са бедни. Бедни са защото ги мързи да работят и да се кфалифицират.

14

skruc magdak

преди 9 години

Pestete pestete ce shte otvorq oshte edna banka ha ha ha :)

13

Пешо

преди 9 години

Този на снимката е потънал до над козирката в дългове към банки, хора и фирми в целия свят, няма незавлечен.Съответно е и последния който може да говори как да се правят и пестят пари.Ето такива "специалисти" са по тв.

12

Анонимен

преди 9 години

Тоя на снимката като му видя наглата продажна физиономия и като прочета какво фантастики е написал даже не се усеща ,че се подиграва на хората и ми идва да му сменя физиономията .