12

кака мара

преди 9 години

Нищо не знаете вие!Щото завършват за статистиката-учителка от етноса,завършила начална педагогика твърди, че е "българистичка",преподава в начален курс и в едно изречение допуска пет/пет/правописни грешки.Пък като погледнете страницата на ШУ-какво да коментираме!!??Че си имат и организация, която следи дали не ги дискриминират на лекции и по изпити/и дори като си ходят по коридорите/....

11

Анонимен

преди 9 години

Те всички милиционери са такива неграмотни със селски манталитет !

10

eксперт

преди 9 години

Няма връзка между грамотността на учителите и грамотността на учениците.За съжаление потенциалът им не позволява да научат каквото и да е. При осъществяване на процеса на обучение у учащия възниква необяснимо главоболие и учебния процес се преустановява.

9

Анонимен

преди 9 години

ПОЗНАВАМ ЧОВЕК КОЙТО НЯМА ЗАВЪРШЕН 5 КЛАС НО ПО ПРАВОПИС КРАСНОПИС И РЕШАВАНЕ НА ЗАДАЧИ БИЕ ВСИЧКИ ВСШИСТИ. МНОГО ПЪТИ СЪМ СЕ СЪМНЯВАЛ ДА ЛИ НЕ МЕ ЛЪЖЕ. НО СЕ ОКАЗА ИСТИНА. СЪЩО ТАКА Е САМОУК ПО ЕЛЕКТРОТЕХНИКА. АПАРАТУРА ОТ СТАРИТЕ ТЕЛЕВИЗОРИ ВИДЕО МАГНЕТОФОНИ ТРАНЗИСТОРИ И РАДИО АПАРАТИ ГИ ПОПРАВЯ САМО ЗА МИНУТИ. ТОВА МЕ ДОВЕЖДА ДО ЗАКЛЮЧЕНИЕТО ЧЕ КОГАТО ЧОВЕК ИМА МОЗЪК НЕ МУ ТРЯБВА ДА УЧИ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ. ЗАЩОТО ПОЗНАВАМ МНОГО ВИСШИСТИ КОИТО СА ВИСШИСТИ САМО ПО ДОКУМЕНТ.

8

vesko02

преди 9 години

Неграмотници си менкат бележки

7

ханко брат

преди 9 години

Това че е неграмотен едва ли е направило впечатление на някой в милицията. Та те са си лика прилика.

6

Анонимен

преди 9 години

Че рома е неграмотен спор няма, но има друг въпрос за който никой не пита.Как така жалбата е изнесена в публичното пространство и от кой?

5

Анонимен

преди 9 години

Че то този си е направо професор! Може да пише! А знаете ли колко не могат и да четат?!?? Иначе говорят на някакъв безумен език наподобяващ писането на български език с "шльокавица" или латиница.

4

баце

преди 9 години

До АнонименОсобено тези които още учат.Толкова неграмотни хора .В училище не ги учат на нищо защото и даскалите са толкова грамотни.

3

Анонимен

преди 9 години

Това е електората на онези евроатлантиците!!!

2

Гласоподавател

преди 9 години

Да не забравяме, братя българи, че по време на избори неговият и нашият глас имат еднаква тежест! :)За много години!

1

Анонимен

преди 9 години

Тъжното е че и много българи пишат по подобен начин!