64

Анонимен

преди 9 години

До VladimirYosifov Ти не си наред! Вземи и чети малко закони, за да видиш кой трябва да пази границатага.

63

Анонимен

преди 9 години

Боойко ще спаси семейство си. А вие на какво сте разчитате?

62

Крис

преди 9 години

Докато не се изгради оградата по цялото протеже на границата проблемите ще продължат.А и бежанците се изхитриха,вече официално отиват на КПП-та и се предават.Няма смисъл да се правят на партизани,защото ката или иначе полицията ще ги хване.Няма никакъв смисъл от хвърляне на пари и ченгета по границата.Но тя-оградата отдавна трябваше да бъде направена......но няма кой да се разпореди ! Ченгетата са на границата,а по селата *** си открадоха на кокошки,техника и какво ли не !

61

Равнис, мирно!

преди 9 години

След ликвидирането на Българска Народна армия, една огромна част от военните се вляха в Министерство на вътрешните работи. Така военните буквално бяха назначени на възлови и ключови ръководни места в МВР. Следващата стъпка бе по етапно да бъдат освободени от МВР кадърните изпълнители, все стари служители с огромен професионален опит! И настъпи ... хаоса.

60

Жан Виденов

преди 9 години

Тая на всички власти отново ли е актуална.

59

VladimirYosifov

преди 9 години

Силовият вицепремиер Меглена Кунева може би ще се окаже смелия политик, който ще извади български рейнджъри от топлите казарми и ще ги изпрати на работа.РАБОТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Полицаи трябва да пазят села и градове, а не границата !Явно жените правят реформи в Родината ...

58

до 68

преди 9 години

И когото те "за били"? :)

57

Анонимен

преди 9 години

taz dartata pacha shto ne q pratite da pazi be ....

56

Анонимен

преди 9 години

Абе да минават границата свободно и да ги пращаме в Брюксел... Тей де, да не нарушаваме демокрацията, свободата на хората. :))

55

Анонимен

преди 9 години

Стига писахте дивотии, сегашната "гранична полиция" е към МВР, през социализЪма "гранични войски" бяха към МВР, по царско време граничните джандари пак не са били към министерство на войната.Работата на армията е да отблъсне нахлуване на чужда армия, а не да лови джагали по браздата.

54

гражданин

преди 9 години

напълно съгласен с номер 46.......и да добавя струва ми се че ако стане някакъв по-сериозен конфликт доста от коУегите от МВР ще хвърлят фуражките .........

53

щурец... ех

преди 9 години

Щях да изкажа неочевидното (така ли?) решение. Първото трябва да има независим съд. И тогава ВСЕКИ ще има Право. С голямата буква! Власт това не иска . Тъй като власт е такава, че по мирен начин няма да направи подобряване на качество на живот. Трябва да вземе власт в своите ръци. Не мислите, че аз съм войнствен. Ама не виждам друг път.

52

Shark

преди 9 години

Абе какво рамо дава армията на МВР бе, съсипахте гранични войски, сега армията давала рамо. Че това си беше нейно задължение, да охранява границите, имаше си застави, гранични войски, всичко унищожихте мръсни ***. И стрелба по движещи се обекти трябва да има, задължително!! Да видим тогава кой кум, кой сват и кой ще се натиска да минава......

51

Анонимен

преди 9 години

Истината е, че без стрелба на поражение по границата каквито и мерки да се взимат - ефект няма да има. И обратното - чуе ли се че в гората отстрелват а.к.а. вреден дивеч - никакъв натиск по границата ни няма да има.

50

Кривоуста кучка

преди 9 години

Няма такава нагла - На въпрос ще бъде ли търсена отговорност на бивши министри за ситуацията на границата и условията на работа там, вицепремиерът каза, че политическата отговорност е консумирана с това, че те не са на власт. Ако има нарушения, открити при проведен одит или друг преглед, моите колеги няма да се поколебаят да поискат такава отговорност, увери тя. Явно който се "докосне" до ГЕРБ, става, или по-точно трябва да е *** и безочлив

49

АЗ

преди 9 години

Както не веднъж съм казвал без професионализъм няма да се реши въпроса. В този случай без експерти по въпросите на Близкия изток тези намерения на правителството за пореден път са обречени на неуспех.

48

Анонимен

преди 9 години

Военния министър-замеделец и трудовак е подигравка за Българската Армия.Най-голямата подигравка от промените насам.

47

АНАТЕМА ВЕЩИЦЕ

преди 9 години

До ВЕЩИЦАТАИ съм гласувал за ......??????Айде да мислиш преди да пишеш простотии.

46

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ДО 57 НЕ ГО КАЗВАЙ НА МЕН А НА ТИЯ ОГОРЕ ЗА КОИТО СИ ГЛАСУВАЛ.

45

АНАТЕМА ВЕЩИЦЕ

преди 9 години

До ВЕЩИЦАТААз съм осведомен , но мястото и не е там . Границите се охраняват от ВОЕННИ . Те защитават териториалната цялост на страната от външна намеса и миграционен натиск.