72

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ЕТО КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. ИМА ДЪРЖАВИ В КОИТО ДЕПУТАТИТЕ ИМ ХОДЯТ НА РАБОТА С ВЕЛОСИПЕДИ. ЗАБРАНЕНО Е АВТОМОБИЛИ ЗА ПАРЛАМЕНТА ЗА ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ ИЗЛИШНИ РАЗХОДИ. И КЪДЕ КЪДЕ ПО-НАПРЕД СА ТИЯ ДЪРЖАВИ ОТ НАС ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ. Е ЯВНО НИЕ СМЕ БАРОВЦИ, НЕ МОЖЕМ ДА ХОДИМ ПЕШ ИЛИ ДА ПОЛЗВАМЕ ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ. ЦЕННИ ЛИЧНОСТИ. МОЖЕ НЯКОЙ ДА ГИ УТРЕПЕ.

71

Анонимен

преди 9 години

божеее какъв лукс за будистите

70

55555

преди 9 години

До Анонименникъде не съм писал, че трябва да са точно зилове

69

681

преди 9 години

Защо ревете сега,та нали вие гласувахте и вие си ги избрахте и им дадохте възможност да ползват вашите пари, както намерят за добре само не и по предназначение?

68

предложение

преди 9 години

С парите за един от тези автомобили да бяха купили на ония окапалите в Разград свястни линейки и да пратят заплати на някой лекар вместо да бягат в чужбина! Ама пък и един турчин по-малко добре е .

67

pet

преди 9 години

А хората се чудят с какво да посрещнат празниците.А бе хора ние да не сме в Африка - бананова държава?

66

богат безделник

преди 9 години

Тия баровци-безделници от НСО, взимат много пари, не вършат никаква работа, винаги грубо и опасно нарушават ЗДП, държат се арогантно и високомерно и за награда, се возят на мутренски коли.

65

Анонимен

преди 9 години

Асмериканците ни грабят с Валутния Борд 2,5 миларда , Мариците Фотоволатаиците , Чужидите банки , високия лихвен порцент , златните мини , медните мини.. общо 10-15 милиарда на година.. Вие тук за някакви Аудита за 1-2 милиона - бълха ни ухапала

64

Анонимен

преди 9 години

И по -скъпи вземете, вие го заслужавате. Работите само за интереса на народа!

63

Анонимен

преди 9 години

Аз искам моя лидер Волен Сидеров да се вози в златен самолет , но да свърши само едно нещо да изгони грабителя и окупатора САЩ.. да върне медните и златни мини , да не плаща скъп ток на американските централи..

62

р

преди 9 години

Кошмар! По богати нации не исползват такива возила!

61

Анонимен

преди 9 години

можеше и Great wall да вземат, щеше да им излезе супер ефтино, а и щяха да вкарат парите в българската икономика!

60

cito agen

преди 9 години

oste ne sa pokazali zila - kabinata i karoceriata - na bul policaite?!strogo skretno e pazeneto na snimkite na zila i na chernia pat?!

59

Анонимен

преди 9 години

То и при Тодор Живков имаше болни деца ама той и неговите другари се возиха в мерцедеси , които са 5 пъти по скъпи . Но за другарите от БКП-БСП-ДС всичко може .

58

историк-анализатор

преди 9 години

Според коментарите на червения *** в България да са на власт и да си правят каквото поискат имат право само БКП-БСП-ДС . На тях е позволено да убиват невинни хора , да крадат имотите им , да си строят незаконни палати върху чужда земя / справка Бояна / , да карат луксозни лимузини за милиони левове . Това беше позволено на мандраджиите , а сега на техните наследници , които са най обикновени пияници и пройдохи .Само не знам колко трябва да си *** да ги защитаваш като си знаеш голия *** .

57

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Точната тема , за точния сайт !85-90 % от ползващите форума в сайта са любимите Сърпове и Чукове.На фона на краденото от БСП и червените олигарси,тези там колко си коли са сума за две банички.

56

Анонимен

преди 9 години

Пир по време на чума - нищо повече.

55

Блокиран в Дневник

преди 9 години

До АнонименНаселението на цяла България е колкото на един голям град във Щатите.Този голям град там се управлява от един кмет и неговия екип.Наистина точно попадение. Кмета на Москва управлява град с 20 млн души, ние за 6 млн имаме 240 депутата, президент, МС...Тоя президент го използваме да чете реч на нова година.Я кмета на София да поеме и държавата

54

пенсионер

преди 9 години

България е единствената страна , която използва леки коли за министрите и чуждестранните делегации. В САЩ Обама го возят в двуколка с конски впряг , а министрите ходят пеш . В Западна Европа министрите се возят на файтони само , че с два коня . Това е и мечтата на родния червен Андрешко , само , че неговите ментори от БКП-БСП-ДС живеят в крадени къщи и карат луксозни джипове за по 500 000 евро , а техните наследници като онова изродче малък Тошко е пиян от сутрин до вечер без да работи .

53

55555

преди 9 години

а граничарите се возят като чували с картофи в 60-годишни зилове, за тези пари можеше да купят поне няколко нови камиона, но нали министрите трябва да си возят пърдялниците на последен модел аудита...а народа кучета го яли