101

Анонимен

преди 9 години

Каква излагация бе Бойко.А Турция кога ще се извини със закон че 500 г ни е държала под робство.И сега български земи са в територията на Турция.

100

Борисов ...

преди 9 години

... за пореден път успява с простотиите си да отклони вниманието от важните проблеми в тази държава, като високата безработица и рецесиралата икономика, които Борисов остави като "резултат" от "управлението" му на неконтролируемия хаос в периода август 2009-март 2013 година преди да бъде изритан от Народа поради некадърност.

99

за съдия

преди 9 години

По голяма лъжа трудно може да се напише!! Материалите от процеса на виновните от атентата на гара Буново слава богу все още са налични в архивите - общо организираните от МИТ на територията на България атентати и неуспели такива е 65!!!! За да не се травмира населението всичко старателно се премълчава. Но Буново, гарата в Пловдив, Варна няма как да се скрият....Тогава турските специални служби водят активна подривна дейност на територията на страната!!!

98

Какво ...

преди 9 години

... стана с Искров? Нали Борисов щеше да го уволнява?

97

Анонимен

преди 9 години

Стига сте ни занимавали с глупости. Който се е чувствал "турчин" му се даде възможност да си вземе парцалките и да си ходи в "майката родина". Тогава в политическия покер Тодор Живков надцака турците! Признават ли си вината за петвековното избиване, изтребване и жестока експлоатация на българите?! Насилственото ни и доброзорлем помохамеданчваните сигурно влизат в графата за цивилизационен принос на Турция към световното културно наследство!!!

96

решението

преди 9 години

Няма начин , възродителният процес да е туширан с политическа корупция , както твърди премиера.Може политически да са се прикривали , но самото разграбване е реално и чрез него се прави политика , включително и днес.От това трябва да се почне , от грабежа, защото грабежа е тази точка в която се пресичат интересите и на противниците и на поддръжниците на възродителният процес. Това е решението.Отнеме ли им се заграбеното , едните ще спрат да се правят на патриоти , а другите на борци за свобода

95

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До GaribaldiДругарю, ако се надяваш Станишев да се върне. Няма да се върне.

94

Анонимен

преди 9 години

ДА АМА НЕ.

93

Анонимен

преди 9 години

Думата възраждане е хубава. Озвачава позитивно развитие за нацията. Имаме нужда от възрожденци и второ голямо възраждане. Защото маането и анти-българщината властват. Вчера неверници оскверниха християнските гробове в ямболско. Местан няма ли да се извини за това?

92

хаха

преди 9 години

Човека,който се хвалаше,че по времето на възродителния процес е бил командир на батальон от Вътрешни войски,при това доброволно,иска справедливост за смяната на имената?Това май не е дебелоочие,това си е чиста проба нагласт..Но пък е типично за Бойко Борисов,който всъщност продължава да е член на БКП...Хвала Бойко,за пореден път доказа че си едно голямо човешко същ....извинете...човешко л.....Всеки сам може да продължи думата с л,хаха

91

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДЪРЖАВНИК И ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН!

90

съдия

преди 9 години

До 98Документираните доказателства са публично достояние за хората, които искат да ги видят. Не е суебктивно мнение като твоето, а е, пак да го повторя - документирано, че българската ДС организира серия от атентати, за да наклевети турското малцинство в България. Един от тези атентати е в г. Буново във вагон с майки с деца. Целта е специлно избрана, за да има най-висок психологически удар в съзнанието на българите и европейските институции. И пак да повторя - това е документирано!

89

Ха-ха-ха

преди 9 години

Някой вярва ли че това го е писал лично Бойко? Бойко няма време за писане. Той само заповядва. Изявите му във фейсбук са дело на негова щатна пи-арка, най-вероятно Грънчарова.

88

Борисов ...

преди 9 години

... забрави ли, че БКП преименува и ***? Или има предвид само турците?

87

Анонимен

преди 9 години

DPS, BSP sa vinovnite za nenakazani vazroditeli tova ne bqha 20 god zaedno upravlenie ,celuvki na ORLOV MOST i podkrepa na ATAKA i nay ve4e gadnoto i vinovno i podlo mal4anie na balgarskiya narod kadeto vpro4em dotuk im vijdam komentarite na radost ot sabitieto

86

Анонимен

преди 9 години

ОО да Боко, а след това се земете да раследвате Хан Аспарух. Все пак това о от голямо значение за бюджет 2015. Може се мине с номера, че хан Аспарух е подарил злато на РФ и пари няма да има и разбира се да затягаме коланите. :)))

85

Ние

преди 9 години

Местан иска да подмени темата за незаконният характер на неговата "партия" с тази за възродителен процес,който си го направиха самите те.Да говорим ли и за 500-те,когато Англия,Франция и България са с ЕДНАКЪВ БРОЙ НАСЕЛЕНИЕ/с по около 3,5 млн/-къде отидоха другите българи за тези 5 века?Да млъкнете,защото имате най-големият исторически грях и престъпление спрямо МОЯ народ!Ами арменците!....

84

Анонимен

преди 9 години

ТОВА ЗАПОЧВА ДА ПРИЛИЧА НА ЦЕЛУВКАТА НА МЕСТАН И СЕРГЕЙ- МНОГО МИРИШЕ НА СВЯЛАНЕ НА *** ПРЕД ВЕЛИКАТА ДПС ! ЩОМ СТАНИШЕВ СЕ ИЗВИНИ, СЕГА Е РЕД И НА ТИКВАТА И ДПС ЩЕ БЪДЕ АБСОЛЮТНИЯТ ПОБЕДИТЕЛ !

83

до 123

преди 9 години

Я си припомни 9/11 и САЩ. След това хули българите. Съдия ми бил, но с криви очи, без уши и с празна глава.

82

За 500-те години ИГО

преди 9 години

Аз обичам да казвам за Възродителният Процес "За все Заплачено"! Не се Извинявайте на Никого... Извинения не дължите Никому!!! Вие сте Българи и сте Юнаци!!! Не се Срамувайте... Велика Нация!