20

пациент

преди 9 години

За лекарите и фармацевтите най добре е хората да са болни , но живи . Това е мечтаното състояние на човеците за бизнеса . А иначе всяка есен рекламират едни и същи противогрипни ваксини и все не са ефикасни при грип . Сигурно са ефикасни за препиване .

19

eксперт

преди 9 години

Медицината вече не лекува, а поддържа болестта, да може фармацевтичните компании да си напълнят джобовете.

18

П.Сертов

преди 9 години

Ко се пенявите!Това е секретна операция на ДАНС и преговарям за вноса на тоя вирус от Братска Русия.Не се вайкайте,ще го доставим в определените срокове!

17

Анонимен

преди 9 години

Един дамаджан двойно-препечена 50 градуса за вътрешна профилактика, литър-два първак за разтривка и няколко килца чесън. Всякакъв грип ще пукне, гаранция.

16

Анонимен

преди 9 години

БСП внасят ваксини с изтекъл срок на годност и сега се опитват да ни ги пробутат. БСП ваксините са кофти ваксини. Купувайте само евроатлантическо ваксини внесени от ГЕРБ и РБ. Евроатлантическите ваксини са най-евфективните и най-качествените ваксини. Ваксинирайте се само с евроатлантически ваксини, не ползвайте ваксините на БСП олигарсите които внасят руски ваксини с изтекъл срок на годност.

15

Анонимен

преди 9 години

Йеее, да живее фарамцевтичния бизнес - най-доходоносния бизнес. Въпреки "великите" успехи на медицината, някой да е чул или прочел статискика да са намаляли болестите и болните през последните 50 или 100 години? Една болест изчезва, идва друга, откриват се все нови и нови аптеки, все по големи бюджети за болниците и здравеопазване са необоходими.

14

Тихомир Томов

преди 9 години

Тия Петко Сертов не знаят кога ще се върне , а вече докараха Грипа и определиха колко ще го посрещнат !!??

13

др.Смислов

преди 9 години

Не беее,Некой олигарх червен назначен капиталистин от БСП-ДС е внесъл много ваксини за далавера,но срока на годност изтича и трябва да се продават щот партията майка БСП-ДС се нуждае от пари за следващите избори,трябва и за *** да се отдели некой лев за кебапчета.........

12

...

преди 9 години

Е това е, хората се редят на опашки в аптеките, вместо в хранителните или за техника магазини.А вирусите - вече знаем кой вирус ще дойде, кои са ваксините за него и т.н.. И никой не обръща внимание на този отвратителен факт - фармацевтичните компании печелят милиарди на наш гръб. Вече не се създават лекарства, а само вируси и препарати за тях, които и не действат достатъчно добре. Станали сме опитни мишки...И си пращат амбулатните търговци по лекарските кабинети, да обещават на нашите "лекари"

11

Анонимен

преди 9 години

Новият грип и новите му възможности - каква реклама за лабораториите от САЩ !А и знаят колко ще бъдат поразените, а оттам и приходите за фармецевтичния бизнес. Изумително!

10

Samo minavam

преди 9 години

На кои,кои кои ,януари,паникааааааа,кажете датата,датата,паникаааа,да се заровя главата в пясъка,пък може и да ми се размине.

9

др.Смислов

преди 9 години

А баба ми живя до 95 години ама тогава е нямало нито ваксини ,нито лекари врачки!Плюс това партийния секретар го караше по цял ден да превиват гръб на полето за 1.20 лева надница .

8

Суека

преди 9 години

Вирусът 100 процента е внос и е MADE IN USA и естествено има картбланш от парламента ни да ни тровят и убиват и който оцелее оцелее другите да му мислят като останат само другите етноси :( . ФАК ОФФ ПЕНТАГОНА ! От както сме "ДЕМОКРАЦИЯ" имаме и пълните привилегии да бъдеме "опрашвани" от CHEM TRAILS-ите . Интересно ми е до кога ще бъде ЕНИЧАРСТВОТО на мода при подметките-депутати !? Весела Коледа на всички честни , добри и работливи БЪЛГАРИ живи и здрави !

7

Не така !

преди 9 години

Признавам, че този сайт е по читав от ПИК. Учуден съм обаче защо публикува тази глупост ? Истината е в това, че тази година има само няколко човека които са ползвали противогрипни ваксини и това е проблем за вносителите.

6

др.Смислов

преди 9 години

Тая гледачка от снимката по пощата ли го праща?Този път Фитешки грип ли ни пращат?

5

lqlq

преди 9 години

Важното е да се създава паника. Сайта от ден на ден бълва все по абсурдни статии, но важното е майтап да става.

4

93921

преди 9 години

Тия станаха като синоптици. Мамка ви долна. Разказавате играта на всичко.

3

Анонимен

преди 9 години

kak vsi4ki virusi idvat ot amerika

2

edin

преди 9 години

Мале,мале какво нещо е да те информират от какво ще се разболееш,кога ще се разболееш и най-важното-колко ще ти струва!!!

1

Анонимен

преди 9 години

е защо продавате ваксини дето не вършат работа?