39

Анонимен

преди 9 години

***!....Никои не ви е виновен за нищо!Когато си *** и мързелив не може никои да ти помогне.Не ЕС не САЩ и ли които и да е.Една работа за да стане трябва сам да си я свършиш.Ако има помощ по добре ако не действай сам.Затова не ми мрънкайте селяни със селяни ка би било със някои и без някои.То по принцип само *** може да бращолеви такива глупости но при вас е уникално тъпо.

38

до 43

преди 9 години

"Америка да не би тя да е построила ТЕЦ Марица"Дефакто да - те ги модернизираха - това са ни единствените готови за бъдещето централи!

37

Ентер пол

преди 9 години

Един коментар ми се губи! Дано да не е най лошото! Ако не се появи до половин час, се обаждам на 112 и го обявявам за издирване като Петко!

36

Х

преди 9 години

Нека да влязат в евро.съюза да почнат да ги командват от Брюксел, да вършат това което не е изгодно за Украйна тогава ще видят.

35

Анонимен

преди 9 години

Гледайте в бокса Сидеров в кулоарите на руският парламент от 17-ти декември. Направо *** *** ***, и каза че с руснаците никой не може да ни раздели.

34

Маркс

преди 9 години

Чакай бе, та ти си богаташ, средна класа, как ще се оплакваш?!

33

Анонимен

преди 9 години

Българинът е роден да бъде жалък, долен и следователно - презрян.Затова е и такъв.

32

Анонимен

преди 9 години

Били най-недоволни в източната част, щото пък в западната сигурно банкет вдигат за африканския си жизнен стандарт...

31

Маркс

преди 9 години

Мачкай Румене!

30

Анонимен

преди 9 години

Razlikata na Ukraina i Bulgariq e che tam Rusnacite vodqt otkrita voina za teritoriq,dokato v BG sa 4rez prodajni politici kato Ataka,bivshite im agenti ot durjavna sigurnost v DPS i BSP i kuklata na konci Simeon.Vsichkite sa produkt na ruskite oligarsi i ni durpat nazad.Obvinqva se Evropa estestveno,a te se predstavqt kato rai na zemqta v stavnenie sus zapada.Chestito Rojdestvo bratq! ne se poddavaite na ruskite luji!

29

Анонимен

преди 9 години

До BerlinДокато Украйна си беше независима, никой не се оплакваше.Така е, но вече не е независима - мисис Нюланд назначи премиера Яцюнек, нали си спомняш.А президента им, избран с избори, беше пометен с въоръжен грабеж.После се оплаквате от въоръжени мъже.Кой започна с въоръжените мъже?

28

Маркс

преди 9 години

Еми да дойдат украинците, ама предпочитат да бягат в Русия...

27

$

преди 9 години

Не знам добре ли сме или зле, но гледам репортажи от страната- хора от наводнените райони,които тънат в безизходица и мизерия, стари хора, в пълна нищета и болка, млади безработни, неграмотни и отчаяни, обезлюдени селища и *** навсякъде,никаква икономика, некадърни и продажни политици, корупция ужасна и огромни кражби. Това ли е демокрацията? Това ли е Европа на 21 век? Това ли е България в ЕС и НАТО? Украинци, елате ни вижте ,за да знаете какво ви очаква в следващите 100г.

26

Маркс

преди 9 години

Кой ти каза, че не можеме? Ама сме търпеливи, все чакаме тиквите да се осаферят. Но и търпението си има край...

25

До 34

преди 9 години

Да не целуват на никого краката, нито на Путин, нито на когото и да е друг. Да си гледат интереса - както е казал Чърчил - няма вечни приятели, има вечни интереси. Няма по-антируски нации от Полша, Чехия, Унгария и Румъния. Да не говорим за Германия и Турция. Всички те обаче, със зъби и нокти се бориха още през 90-те да се задържат на руския пазар и да си осигурят евтини енергоносители. Украинците следват "добрия" български пример - винаги по-католици от папата.

24

Маркс

преди 9 години

Друже, българите имат история още от Атлантида и мешания с Боговете. Христос не е паднал от Небесата преди 2000 години, Той е Вожд на българите открай време и моля, не ни ограничавай в рамките на гръцката секта Ортодокси. Коледа си е българската Коледа и ние няма да я отстъпим пред някакви калимявки!

23

Андрий

преди 9 години

Аре стига с таз рубла бе,благодарете се,че смешниа ви лев е вързан за еврото с тоз валутен борд и се поддържа некъв измислен курс 1.95.Иначе при таз смешна икономика дет имаме,при тоз никъв износ дет го имаме,при таз политическа нестабилност реалниа курс на еврото е поне 10 лева и тогаз вие ше си лепите стените с левчета вместо с тапети...

22

Анонимен

преди 9 години

До до 19А те с режим на тока, без топла вода, със студени радиатори. Жалко за народа, дано да прогледне!----------Като прогледнат какво трябва да направят?Да целуват краката на Путин ли?

21

Анонимен

преди 9 години

BALGARIA E STRANA S NAI-SHTSTLIVIAT NAROD NA SVETA.BSICKO GIVO PEE I TANZUVA.POLITIZITE NI SA CESTNI I S RADOST NOSIAT TEGKATA SI UCAST DA RABOTIAT ZA SHTASTIETO NA NARODA SI.V BALGARIA NIAMA POLIZIA SAD I ZATVORI ZASHTOTO SHTASTLIVITE HORA SA CESTNI I DOBROSAVESTNI.

20

до 26

преди 9 години

"А Крим си е руски, но за там няма такива новини. Мислиш ли, че западната преса би пропуснала такава новина."Има такива новини! Но мислиш ли, че руската преса би пропуснала такава новина?