188

Анонимен

преди 9 години

Сорос е във кома.Получил е инфаркт.Дано никога не отвори очи.

187

Анонимен

преди 9 години

Боже, Боже *** добре, че от БГ нищо не зависи и няма да зависи...

186

Анонимен

преди 9 години

Днес само 4-ри теми за русия, утре дано да е по-спорно за журналистите. Ай лека ви нощ.

185

Анонимен

преди 9 години

Давам 53 към 14 , че ще наблюдаваме фалит на бензиностанциата догодина, когато възнесения в небесата евразийски съюз няма да го има и кило рубли ще е $1

184

Анонимен

преди 9 години

Икономиката на САЩ изглежда е в постоянна възходяща тенденция на фона на положителните данни за пазара на труда и постоянния ръст на промишленото производство. Равнището на безработица падна под 6% за първи път от началото на рецесията. Освен това спадащите цени на суровините, особено на суровия петрол, оставят повече пари в портфейлите на потребителите, коментира Бил Стоун, главен инвестиционен стратег в PNC Asset Management.-------А сега кажете кой е по-велик, краварите или овчарите ?

183

Ь.Ь.Ь.Ь,

преди 9 години

Еми ще губи...няма как.След като английският весник"Де Телеграф" побликува статията"Западът лъже за кризата в Украйна" и представи няколко доказателства,същият ден редакцията е посетена от агенти на МИ-6 и ЦРУ.Журналистът и редакторът на весника са отведени от същите тези агенти,за да "дават обяснения".А това означава само едно-медиите са под контрол и обслужват политически интереси.Затова и народа все повече невярва на медиите-просто запада работи с комунистическеските методи на дезинформация.

182

Анонимен

преди 9 години

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) намалява с 30 стотинки цената на природния газ от 1 януари, което е поевтиняване от 0.05 %. Така през първото тримесечие на 2015 година, 1000 куб. метра синьо гориво ще струват 603.14 лв. без акциз и ДДС, отбелязва Money.bg.--------***, големи намаления голямо нещо бре :)

181

Точко

преди 9 години

Аз пък искам да чувам еднакво и Заоадната и Руската гледни точки еднакво силно. Социалните медии го постигат, макар и като нежелан страничен ефект.

180

светлото бъдеще

преди 9 години

Американският конгрес гласува 500 000 000 долара в бюджета за следващата година за противодействие на нациската пропаганда на ***....не че нашите *** може някой да им помогне

179

Анонимен

преди 9 години

Имформационната война няма как да бъде загубена, чичо Сам ще налее 500 млн гущера за борба с руската пропаганда, струва ми се че тролчета като славянин , атакиста и тодор христов ще се преорентират и вместо за копейки ще започнат да тролят за центове.

178

Анонимен

преди 9 години

До Избягал боец разкри сензационно: Украинският капитан Волошин свали малайзийския Боинг------------Знаем ги тея "избягали" бойци и "испански" диспечери които дават интервюта пред комсомолская правда, само че пияните мужици се похвалиха когато свалиха самолета и след това Пушилин набързо изпуши към матушка...

177

преди 9 години

До дум,думАз подадох новината,която прочетох. Не е моя работа да казвам кой казва истината и кой лъже. Има разследващи,те трябва да си свършат работата.

176

yan

преди 9 години

До АнонименКакъв славянин си ти бе? По-неграмотен си и от кьоравия Асан от Максуда.

175

Анонимен

преди 9 години

Аеца, БДЖ, Булгартабак, Нефтохим, Балкан, ДАП, ТЕЦ-ове, Ягода - това всичко е от преди 38 *** да та разбирам. :) Оф, че и танкове, МИГове, зенитки и т.н. явно и то от преди 38. 39г явно идват гадните кумяги и го продават на РФ това всичко. И руснаците правят в БГ Шел, Теленор, Била, Метро, OMV, EVN, а другите (освен РЖД) просто вече ги няма.

174

Анонимен

преди 9 години

Мноого далаверисти "Доларджии" се наиграха покрай рублата и сега *** рани.А ги чакат още по-лоши времена. По овернайтите се начисляват 17% негативен интерес надоларовите позиции срещу рубли.Колко кръв още изтече от алчните западни спекуланти ......... не ми се мисли дори.А долара бавно и напоително ПОТЪВА.

173

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЕЕЕ разбирасе, че е вярно и съм червен толси както ти казваш. Все пак щом ти така казваш няма друг вариант. Ще ми смяташ ли заплата от рубли в долари или ти не си икономист?

172

преди 9 години

Избягал боец разкри сензационно: Украинският капитан Волошин свали малайзийския Боинг

171

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен243 ами от 39 до 45г на кое място в световните икономики сме били?

170

Hanonimen

преди 9 години

Ohhh, predi dosta pove4e uvajavah zapadnqcite... sega oba4e sa se prevurnali vuv jalka pihtiq looseri i smehotvorno bezpomo6tni zagovornici...hohoho ... Golqm Smqh .... Milite, prosto sa jalki, predi ima6e i uvajenie, sega - samo sujalenie !!!!

169

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен338 това вече сме го чували. Можеш ли да бъдеш оригинален?