75

АТАКИСТ

преди 9 години

Чужденче, от 10 години се чудим къде да се скриваме от народния гняв, ША ЗНАЙШ!

74

АТАКИСТ

преди 9 години

Ей, ако не бяхте толкова смешни , с автомата да ви отърва от вашата кретения за да не се мъчите повече!

73

Чужденец

преди 9 години

До АТАКИСТАтакаджиите като ви подхване народа, не знам къде ще се денете. Много сте виновни, но има и по- виновни от вас. Обаче вие ще го отнесете най - много, понеже се правите на най- отворени. А най- отворените и кресливите, винаги ядат най- много бой.

72

АТАКИСТ

преди 9 години

до 107Точно така е! Волен взима с пълни шепи от държавния бюджет и си ходи където си иска по света пръскайки народна пара, да си навива на масрафа. Няма такива ***!

71

Глвен пицар

преди 9 години

До АТАКИСТВолен няма лични средства. Волен живее от рушвети и на гърба на българския народ. Заради такива като Волен и като теб, турското робство е продължило 500 години. Иначе щеше да бъде просто една 2-3 годишна война.

70

АТАКИСТ

преди 9 години

Предател си не защото си се писал "чужденец" (ти от вас не си излизал ), предател си защото се продаде гласувайки за на *** господари на Тиквата. Не те ли е срам да си в коалиция с турци бе, Чужденче?

69

WC

преди 9 години

До Главен пицарI TAKIVA VOLNO DEISTVASHTI HORA SA HYJNI NA BG

68

АТАКИСТ

преди 9 години

до 102Бе не ни мисли нас- ние които си ги отстояваме интересите си живеем живота! Не знам какво правят предателите....там не знам. Може би ти ще ми кажеш от личен опит?

67

АТАКИСТ

преди 9 години

до 101Е, ти за почивката на Волен на Варадеро с личните му средства си се загрижил. Я по-добре кажи как Тиквата разкарва дебелите *** на Цецка Цачева и Фидосова за 900 бона с А8-ци! И то народна пара. Казвай!

66

Чужденец

преди 9 години

До АТАКИСТАма вие какво правите, за да си отстоявате интересите? Само с къркане на ракия не стават нещата.

65

Главен пицар

преди 9 години

До АТАКИСТА Волен подхвърля на електрата по двайсе лева и парче пица и отива на почивка във Варадеро. Или в Брюксел, да порка в един от най- скъпите ресторанти, където бутилка вино е 200 евро. Браво на Волен, надвил си е на масрафа, за разлика от феновете му, които са от най- опростачената част от населението.

64

nikoi

преди 9 години

До BGda tova mi haresa.da jivee BALGARIA.NO VINAGI IMA EDNO NO.ZASHTOTO DECATA NI NE SAA RAVNOPOSTAVENI SAS VASHITE DECA CIRECH BANICATA E ZAVARTJANA OT DJAVOLI KRADLIVI.KAKVOTO POCHYKALO TOVA OTGOVORILO

63

АТАКИСТ

преди 9 години

Чужденецо, въпреки *** ви мераци да ни затриете, Ние все още отстояваме българското у себе си и мога да ти гарантирам, че докато има и един човек на тази територия като мен мислещ- че е българин- тази държава България ще я има.

62

Анчо

преди 9 години

До До Анчо 17Що да работиме бе, аркадаш? За работа много малко пари дават. Ние не сме такива абдали кат вас, че да бачкаме за 500-600 лв. Ми то с тия пари, кое по- напреде? Кат напраите заплатите поне 1200 лв. ама при сегашните цени на стоките, тогава ше ви работиме.

61

Бг

преди 9 години

Най накрая да се сети някой че бедността е в дъното на всичко ...Най накрая!

60

Чужденец

преди 9 години

До АТАКИСТБългарина НЕ е нито работлив, нито предприемчив, а най- малко е кадърен. Българина е доносник, предател и гледа да гепи, вместо да работи, за да изкара пари и да си купи. Затова и държавата на българина е такава, каквато я виждаш в момента.

59

Анонимен

преди 9 години

До 76:Не стана,защото селяните, работниците и интелигенцията-знаещи,можещи и опитни- работеха по на две и три смени и градяха, а партийците като тебе управляваха и крадяха!Затова са този вой и изстъпления срещу Русия и Китай !Мястото на всички,участвали в управлението на държавата след 1986г е в СИБИР!!!

58

N

преди 9 години

Бедността е основният проблем иначе защо да има войни щом имаш пари и можеш да си позволиш да се поглезиш,докато си беден винаги ще искаш да прегризеш нечие гърло и то особено ако е на политик!

57

АТАКИСТ

преди 9 години

Бе то не си ли е да си в Коалиция с турските фанатици Корман Исмаилов и Касим Дал!Честито, герберастки ***!

56

АТАКИСТ

преди 9 години

Волен гласуваше въздържал се на турците, а Тиквата разчита на туркото ДА на Корман и Касим Дал в тоя парламент. Не те ли е срам на мен да ми викаш ***, бе кавал ***???? Кажи бе, *** БГ?