92

Той е

преди 9 години

До Кой е истинския врагАз също помня целия преход, и ще ти отговоря - не, всъщност не *** нароиха изброените зулуми,но те са тия,дето се "възползват" от тая "свобода", и то,по най-гадния начин!Допреди 20тина години,трудно ще чуеш думи на омраза,докато сега,99% от хората ги мразят,буквално!1% са като тая Еми Барух,ама пък тя не е българка,колко показателно, нали?

91

Анонимен

преди 9 години

ахахаха само аз ли виждам, че на плаката има задраскана хинди свастика (а не нацистки кръст, защото разликата е точно в наклона :)) хмм, точно те трябва много добре да знаят какво е свастиката и тогава какво искат да покажат ... не на мира ли ?

90

Помня

преди 9 години

Помня зората на демокрацията и клишето , по добре 1000 престъпника на свобода , отколкото един невинен в затвора.Стигна се до там , хиляди извършили престъпление да са на свобода и хилядите лежащи в затвора , чрез свободата на словото да се обявяват за невинни. Помня и как топ журналисти като Милен Цветков обявяваха , само първият милион ще е мръсен , другите ще са като сутринна капиталистическа зора. Пък днес в блатото един чист лев не циркулира . *** са виновни.Те ли го направиха?

89

Анонимен

преди 9 години

Да ходат да протестират пред къщата на оня *** расист.

88

акуд

преди 9 години

тези 150 човека кога ще протестират срещу хафъзов и неговото анти държавно изказване и подкрепа на престъпници които проповядват радикален ислям в Пазарджик????

87

Анонимен

преди 9 години

Ей, кви са тия организирани масовки?

86

Кукувица

преди 9 години

Много ми се иска тукашните експерти по тамата Расизъм да ми отговорят дали е расизъм да се събарят къщи строени без план на чужда земя. Ако е расизъм и аз съм расист.

85

Анонимен

преди 9 години

ООООООО я стига глупости расизъм. Къде го видяхте? Или когато става въпрос за това *** да спазват закона го обръщаме на расизъм. Ми то тогава и българите да скочим, че ни дискриминират расово в собствената ни държава. Когато започнат да работят да плащат данъци и осигуровки тогава ще имат ПРАВОТО да претендират за каквото и да било. Къде видяхте проблем в изказването на Москов, може би в това че се опитва да защити хората които са му колеги и които понасят простотиите на тази ***.

84

Дедо

преди 9 години

Колко от тези "активисти" не са ангажирани в НПОта, които къде пряко - къде косвено са субсидирани от анти БХК?

83

Берлин

преди 9 години

Браво, хубава инициатива!

82

Анонимен

преди 9 години

Коментар 118 /NE NA RASIZMA,NE NA GYAURITE/ трябва обязателно да остане. Не го трийте!

81

Анонимен

преди 9 години

виновни за расизма,ксенофобията и расовата дискриминация са толерастите и предателите.

80

Анонимен

преди 9 години

Обикновено бройката на платените протестиращи силно се превишават от платените медии, така че вероятно имаме 50-60 сорсоидни к*рви да позират за снимки, че да има какво да се завърти от антибългарските медийни групировки. Крайно време е да се криминализира антибългаризма в България. Щом може антисемитизъм, значи може и антибългаризъм. За всяка антибългарска проява глоби, затвор и забрана на диверсионни туморни организации като БХК!

79

миро

преди 9 години

халифата наближава тия протестираши ще кандидатстват за някой вилает.може и активни борци за ромите се надяват да станат донякога

78

Анонимен

преди 9 години

това нещо от атака го организираха

77

господин петров

преди 9 години

Защо коментар съдържащ фразата "гадното българско племе" не е изтрит?Още утре ще се погрижа да имате огромни проблеми.

76

Анонимен

преди 9 години

Защо се отразяват в медиите простотиите на 5 платени полуидиота?

75

непукист

преди 9 години

С това *** само наливат масло в огъня.

74

Анонимен

преди 9 години

Пожелавам на всички толерасти техен близък да бъде бит, ограбен или изнасилен от римлянин...

73

Германец от Герман

преди 9 години

Скоро ще стане като в "прекрасната" Западна(ла) Европа навсякъде където се обърнеш - Талибан Чорба! Продажници, гейове и лезбийки, или промити мозъци протестират без да имат и най-малка представа какво бъдеще ни чака с тези така добре проповядвани толерантност и търпимост. УЖАС!