17

7

преди 9 години

Долара е под 60 рубли в момента. След изказването на Путин, курса на рублата се качва постоянно.

16

НЕ Е ВЯРНО

преди 9 години

НЕ Е ВЯРНО--камионите НЕ са 90....камионите са 178....Пишете истината!!!! Това са първите 90 камиона от общо 178 коли,доставящи помощи за 11 път-----Поне в ХУМАНИТАРНИТЕ статии бъдете откровенни.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 9 години

Народа в Русия си накупи Ламбуржини на половин цена.Браво на обезценената рубла.

14

Ало тиктакащия,,,,

преди 9 години

До 7 А междувременно,долар вече е 61,00руб.Кризата с курса на рублата отмина-спекулата свърши.Сега рублата расте...а ти си тиктакай....Така и ще ти мине живота-в тиктакане....

13

Анонимен

преди 9 години

Бели камиони.Чувство за хумор или знак за миролюбив и кротък руски народ?

12

непукист

преди 9 години

До Анонимен 4МВФ и ЕС не отпущат помощи ,а заеми и то след като се изпълнят редица техни условия .Зад приказките им за демокрация всъщност,най-малкото нещо което ги интересува е хала на хората там.Трябват им територията и ресурсите ,а който оцелее си е за негова сметка.

11

аа не мерси

преди 9 години

До Анонимен 7 Грешка мой 1 долар е 60 рубли днеска Малко си обнови курса

10

Анонимен

преди 9 години

Украйна заедно с Русия можеха да бъдат сериозна и уважавана мощ на държави от красиви бели хора.Сега, поради предателство и донякъде вродена наивност Украйна стана метреса на США.

9

Анонимен

преди 9 години

Юнкер: ЕС повече не може да отпуска финансова помощ на УкрайнаСлед Международния валутен фонд (МВФ) и ЕС обяви, че замразява финансовата си помощ за Киев, която трябваше да спаси Украйна от предстоящия фалит.

8

АТАКИСТ

преди 9 години

Само един пример ще ви дам затова колко е силна връзката между руснаци и украинци. Миналата година в Москва пристигна Кличко да се бие с най-силният руснак- Поветкин. 90% от публиката аплодираше Кличко когато излизаше на ринга, а миналият месец в Хамбург 90% от публиката освиркваше Кличко защото беше ганьовска и сякаш мача беше в София. К'во да ви кажа повече? Ганьото си остава *** навсякъде, а братята- братя навсякъде!

7

Анонимен

преди 9 години

а междувременно 1 USD = 70 рублитик-так тик-так

6

Анонимен

преди 9 години

Ама те хем ги бият. Хем им помагат

5

Варна

преди 9 години

А помощи от оон и червения кръст .....? Няма нали , защото техните господари от нато и мвф не печелят войната!

4

Анонимен

преди 9 години

Отчаянието и разочарованието в Киев вземат връх, след като стана ясно в рамките на няколко дни, че и МВФ и Европейския съюз ще замразят договорената финансова помощ за изправената пред фалит държава. През 2014 г., възкачилите се на власт в Киев след "Евромайдана" получиха нищожна финансова помощ от предварително договорената. С неголямо закъснение дори про-западната преса в Украйна вече си направи тъжната равносметка. "Украйна даде повече пари на Запада, отколкото получи" пише Вести.ua.

3

аа не

преди 9 години

Очакваше се Дори и още конвои ще има Да му мислят хохлопитеците,дето за Коледа и нова година ще са на режим на тока ,късметлиите на по 2 часа а изтеглилите късата клечка по 8-10 часа

2

Анонимен

преди 9 години

Хуманитарната доставка включва храна, строителни материали, лекарства.===Пропуснали сте най-важното. Десетият бял конвой съдържа новогодишни подаръци за децата на ДНР и ЛНР.

1

Анонимен

преди 9 години

Братя изпращат на братя храна и никой на света не може да ги раздели.