55

Анонимен

преди 9 години

и двете убири ченгета не са американци...нито пък убиеца им!

54

Дъ Бест

преди 9 години

Единственото, което носи името на Бруклин и не е свързано с убийства са дъвките

53

Анонимен

преди 9 години

Тези дни имаше протест в защита на полицаите. Посочиха, че тази година в САЩ са загинали над 100 полицаи, но никой не го коментира, а и те не са излизали на протест. Извинявайте, ако е истина, това ли ще следваме и ние?

52

Анонимен

преди 9 години

ПСАКИ ВЕДНАГА ДА КАЖЕ КОЙ Е ИЗПРАТИЛ УБИЕЦА АС СЪМ УВЕРЕН ЧЕ Е ПУТИН

51

циника

преди 9 години

Тази работа с индивидуален терор няма да стане - Ленин го е отрекъл като безсмислена инфантилна проява, която ражда единствено безкрайната спирала на взаимното отмъщение. От друга страна дава на властите алиби, за да предприемат по-крути мерки,с което да смажат евентуалната съпротива в зародиш.Нужна е масова организация. Време е *** да възстановят крайнолявата "Черните пантери"!

50

klaus ss

преди 9 години

AMERIKA NA KOLENE...PUTIN VZE DA DEYSTVA!

49

ОФ

преди 9 години

Напечатаните без покритие долари се влагат предимно в обвала на рублата, но вчера стана известен поредният гениален, гросмайсторски ход на Путин. Русия изкупи на възможно най-ниска цена родни активи, собственост на западни финансови акули. Повече подробности:politikus.ru/v-rossii/38471-on-opyat-vseh-pereigral.html

48

Анонимен

преди 9 години

mild oder scharf, nach original serbisch-mazedonischer Rezeptur

47

Браво

преди 9 години

Еми нормално някой да отмъсти за свойте братя, които в САЩ са убивани като пилци при все, че има полицейска вина, съдът отказва да образува дело. След като и държавата не защитава *** нормално е да сложат патлака на кръста и да отстрелят няколко полицай. Трябва да има баланс зъб за чене и око за две.

46

Анонимен

преди 9 години

obitavani ot afroamerikanci - demek negri.

45

Румбо

преди 9 години

До Соросдо 61САЩ ще си платят дълга на Куково лято!Още когато са вземани тия заеми,идеята е била никога да не се връщат!И цялата им агресивна външна политика е съсредоточена в това-да се предотврати възможността дългът да бъде поискан(както и златото на съхранение и управление)!Дори напечатани без покритие долари се влагат във всичко,но не и за изплащане на дълга!Защо?ТОЯ ДЪЛГ НИКОГА,АМА НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ИЗПЛАТЕН!А Русия откак съществува(близо 1200години) си е в перманентна криза,та все тая!

44

аа не

преди 9 години

Еми тей ще е като не си контролират ченгетата Убиеца на Браун е трябвало да лежи поне 1 година,че да се успокоят страстите С тия полицаи,дето се мислят за каубои ,мир скоро няма да имат

43

Анонимен

преди 9 години

До АнтисоросоидМа него кво да го мразиш. Той наш БГ ***, там с 300 зора я зелена карта, я нещо друго. Американец да учи бг. :) Най обикновен БГ гащурник е тоз *** и си мисли, че като е в САЩ е не просто селянин, а американски селянин...

42

Анонимен

преди 9 години

Да живее Америка , нашият световен брат и партньор. В тяхната демокрация е спасението.

41

Антисоросоид

преди 9 години

До SorosАз нямам рубли у себе си, защото за разлика от теб не ми плащат, за да коментирм! Мразя ви безплатно! А ти не злорадствай за инфлацията в Русия, ами помисли как САЩ ще си платят дълга от 18 трлн. долара.

40

Анонимен

преди 9 години

До чичо СбръчНе братле Просто си доста тъпичък и пак не схвана.

39

Анонимен

преди 9 години

До SorosВиж само колко смешен БГ *** си Кое ти е недосегаемото ве пръдел? Простотията ти може и да е недосегаема, но в останалото си най-обикновен бг селянин.

38

Анонимен

преди 9 години

Исмаил - това име казва всичко. Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила!

37

Анонимен

преди 9 години

До чичо СбръчАз не злобея от кеф, а свободно и демократично изразявам мнение.

36

Антисоросоид

преди 9 години

До SorosТи не се занимавай с Русия и Китай, да не дойдат те да се заемат с теб. Гушни си гаджетата Кончита Вурст и Асен Генов и не коментирай какво си говорят мъжете!