28

Анонимен

преди 9 години

Германия си има една цел след обединението, връщането на източна Прусия и Кьонинсберг и рано или късно ще я постигнат, между впрочем Ердоган също доста последоавтелно си преследва интересите в Кавказ

27

Бодър Храбърски

преди 9 години

Е па сега - вие журналята, "дойчовците" за хептем будали ли ги взимате?! Какво очаквате, да си признаят ли?! Ти се хитри, умни, не ги мислете! Вкарайте малко аналитична мисъл, плюс обилна доза безпристрастност и обективност, макар че честно казано, това е вид "оксиморон" относно журналистическата гилдия в България, което е жалко! Явна е антируската пропаганда на властта, поддържана усложливо в медийте! Българина не е толкова глупав, че да се подвежда по това. Напротив-българите са русофили!

26

Анонимен

преди 9 години

Кремъската клика не се страхува е военната мощ на ЕС, а от икономическите санкции и актуалнота ситуация в Русия показва, че те са по-силни от Калашника.

25

Анонимен

преди 9 години

Само като си подаде оставката руския гъдулар , тогава руската мечка ще си стъпи на четерите си крака.Иначе ще танцува ту на два ,ту на един докато се сгромоляса....

24

руски хулиган

преди 9 години

Фрау Меркел, до кога ще си ги мерим?Не ви ли стига капитулацията 1945?

23

Анонимен

преди 9 години

Фрау Меркел,в скоро време я чака силен срив на германската икономика и ще и се наложи да подаде оставка ;)

22

Анонимен

преди 9 години

Фрау Меркел, намалете му поведението на този руски хулиган.

21

Анонимен

преди 9 години

Ако на кратко Това което има в РФ като природни богатсва няма начин да се произведе дори и с най-модерни европейски технологий. Пари се печатат, ама земя, злато, природа, вода не се печата. Това го разбират и много руснаци. РФ никогда няма да допусне някаква немска баба или американски *** да направят това което стана в БГ.

20

до 32

преди 9 години

Въпросът не е кой е по-голям и по-силен, а кой се приспособява по-добре.

19

Анонимен

преди 9 години

До 9.Да приятелю, причината наистина е в Русия, защото притежава много природни суровини и всичките държави, които си изброил, че и още други искат да ги заграбят и използват без да плащат. И като не можаха да намерят повод си направиха такъв (нищо ново под слънцето). Нали не мислиш, че украинските протести са такива едни - спонтанни? Всичко е замислено отдавна и са наляти много (зелени) пари там.

18

до 32

преди 9 години

Днес бегето по-рано го публикува като новина:"Големите хищници се завръщат в ЕвропаНай-много се е увеличил броят на *** мечки" :D

17

Анонимен

преди 9 години

В БГ едно време така убеждаваха ВИС. Нали никой не те принуждава, просто си длъжен да се сагласиш.

16

до 27

преди 9 години

Козината на мечката има свойствата да порастне до предишния си размер.

15

x

преди 9 години

На Германия е отредена най-унизителната в историята на Европа роля-да робува на терористичния ционистки вараварски режим- враг на човешката цивилизация.Русия стои на пътя на изтриване от картата на сирийците и иранците,гениално си присъедини с демократичен референдум и без капка кръв руските земи Крим,следователно е"враг".Това е простата истина разбираема даже от едноклетъчни организми.Германия е роб.

14

Анонимен

преди 9 години

"..., докато руската криза се влошава..."--------Може ли сериозен анализатор да твърди подобно нещо, след като днес курса на рублата е:58 за $172 за 1 юро

13

Лала

преди 9 години

Поведението се променя с дипломация а не със санкции! А дипломацията включва уважението на становищата и на двете стани Русия и Украйна, но явно защото Камеран каза че Украйна трябва да влезе в ЕС сега а Русия е винаги пречка за глобален монопол ще има много санкции и сваляне на петролни цени!!!

12

Анонимен

преди 9 години

Урок по европейско лицемерие:Германия отрече целта на ЕС да е да съсипе руската икономикаЦелта е да се убеди Русия да промени поведението си (чрез съсипване на икономиката й)

11

иванов

преди 9 години

следващия път ще има кастрация на швабите

10

морски

преди 9 години

Всичко лошо идва от запад.Сега вече се убедихме.Слава на Русия!

9

Анонимен

преди 9 години

Как така всички са единни !? Да не са се наговорили нещо, малко на корупция намирисва и на васална политика !!! Ще взема да си помисля че Путин е прав за васалната политика към она кравар.