25

Анонимен

преди 9 години

След редица американски щати и щата Ню Йорк забрани добива на шистов газ по метода фракинг пише днес в Инвеститор бг...значи в самите щати разбраха вредата от добива на шистов газ,само нашенските *** папагали от реаниматорския блок продължават да я дъвчат тази дъвка да се добива шистов газ в житницата на България Добруджа за да сме станели уж независими от Русия .Това показва,че соросоидната сдерастия е тежко психично заболяване

24

sostin

преди 9 години

До zeusДа , прав си ...всеки има право на мнение и изкаване и по-голямата част от българите са предпочели Европа и западна ориентация. Затова сме в Европа и НАТО, ако случайно си пропуснал. За това ти казвам да заминаваш за Крим , там ще си ок с държавната ориентация и държавната принадлежност , ще си взимаш заплатата в чувал и те така те , всичко ще е чук и гек . Що да се ядосваш тук с енкви хора дет искат да живеят по западни стандарти???

23

Анонимен

преди 9 години

тъй или иначе през 2017 по-голямата част от Македония ще си дойде у България, така че пак на нашия ша дойдете

22

Анонимен

преди 9 години

абе стига сте се филмирали! 1) пари за ЮП няма!; 2) никой не ни забранява да купуваме газ от Азербайджан през Гърция или през Румъния и Сърбия; 3) никой не ни забранява да купуваме и директно от Русия, имаме обща граница с тях през Черно море; 4) наясно ли сте КОЛКО ПОСРЕДНИЦИ се бяха наточили да лапат на входа на ЮП, в т.ч. руски и български? 5) знаете ли, че когато газта минава само транзит през нас, доставчика не плаща 1 ст. данък, а само транзитна такса, която отказахме срещу заем за строежа

21

Tina

преди 9 години

Путин приключи с България. Ясно и категорично.Той дори вече не я споменава. За него такава държава няма.Знаете ли какво означава това, вманиачени, параноични, русофобстващи, прозападни робове кланящи се на цар-тиква?...Спокойно - ще разберете...

20

Анонимен

преди 9 години

Газта ще тече заобикаляйки България, Русия-Черно море, газовият хъб на турско-гръцката граница,Македония, Сърбия, Хърватска, Словения, Италия, Австрия.

19

наблюдател

преди 9 години

До sostinПитай тези дето са подписвали договорите

18

до 13

преди 9 години

Залагаш ли си главата, че ЮП все пак ще го има? И че ще ни заобиколи? Хора, разберете, че толкова коментираният 'проект' е просто една тръба, минаваща безплатно през територията ни, наречена държава. Ние НЕ СТАВАМЕ разпределителен център, хъб или нещо подобно, оттук газта минава само ТРАНЗИТ! Отгоре на всичкото нямаме и пари да си платим нашата част от строителството и взехме заем от Газпром. Единствената ПРЯКА загуба е, че няма да получаваме газ от доставчик, но не се знаеше продажната цена!

17

zeus

преди 9 години

До sostinЗащото има много посредници по трасето, които само лапат, и наши, и украински. Никой никого не обича, всичко е бизнес. Никъде няма да заминавам, не си ти този, който ще ми каже какво да правя и мисля. Ако се мислиш за демократ май не си наясно с един основен принцип - правото на мнение и на изказването му!

16

Анонимен

преди 9 години

Мине ли през Македония *** ще трябва да купува газта , и Турция и Гърция ще станат Македонски магистрали!

15

sostin

преди 9 години

До zeusПриятел , диктат , миктат , там сме в Европа, ко не ти изнася заминавай за Крим. Я ми обясни що ни продават най - скъпата газ като толко ни обичат???

14

ЦК на либерастите

преди 9 години

Бойко ще излезе голям *** с европейските скъпоценности а ние ще си купуваме скъп газ руски газ от Сърбия!

13

Анонимен

преди 9 години

Оставка на тиквата! Този некадърник провали всички инвестиционни планове в България.

12

КОЛОНИЯТА РБ

преди 9 години

коя я пита за нещо. Идва един КРАВАР с умствени проблеми и ОРЕШАРСКИ закопава стратегически проект за БЪЛГАРИЯ. ТИКВАТА 3 пъти дневно говори различни неща, ама като му звънят от УСА амбасадата, БРЮКСЕЛ, БЕРЛИН. Един път се изказа за ЛИБИЯ, че това НЕКОЛОНИАЛНА ВОЙНА ЗА НЕФТ, и след това МВР го опровергава, че не сме го разбрали и да замажат гафа за 1.5 млн изпратиха фрегата да се мота 1 месец в СРЕДИЗЕМНО МОРЕ.

11

Анонимен

преди 9 години

Путин си води монолози, и освен нашите ***, кой ли го слуша? ЕС никога не е казал нещо против ЮП, освен че трябва трети страни да имат достъп до тръбата, което е нормално; не можеш да забраниш на един пазар (и то чужд, а не твой) всички останали да продават стока като теб. И през Япония да мине проекта, пак ще е същото. Мнозина коментират Сев.Поток, без да осъзнават, че там Русия доставя на Германия директно, а оттам се включват и други. ЮП беше добър при условие, че ние разпределяхме газта!

10

zeus

преди 9 години

До sostinПо европейските "правила", измислени след сключването на договора и единствено и само срещу него, под диктата на САЩ.

9

Анонимен

преди 9 години

да минават откъдето искат, само не през България, ние "народни републики" нещем

8

sostin

преди 9 години

Много сте зле , заклевам се...Путин върти и суче сега , щото се видя в небрано лозе. Да ви напомня че сме в Европа и единственото което сме искали от тоя лилипут е да си построи скапания газопровод по Европейските правила а не както на него му е изгодно. До някой ден го очаквам да каже че през Африка ще мине тръбата за Европа. Ако Путин толко му е зор за благото на Европа нямаше да е на нож с нея, просто трябва да си пласира газта някъде що иначе ще я пият хахахах.

7

Анонимен

преди 9 години

РУСКИЯ ГАЗ МОЖЕ ДА МИНЕ ПРЕЗ ГЪРЦИЯ,МАКЕДОНИЯ И СЪРБИЯ ,А ПРОДАЖНИЦИТЕ *** ДЕТО УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ СЕГА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЕДИН ДЕН И ТО СКОРО ЩЕ МИНАТ ПРЕЗ НОВ НАРОДЕН СЪД ЗА ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.

6

ОО боже

преди 9 години

АХАХАХ,смятайте кви сме *** и надупени в БГ то,че чак и макетата ще намажат вместо нас После да не видим масово преселване ,вместо от Македония към БГ ,точно обратното от БГ към Македония Голем майтап с тоя газопровод,тотално до духнахме и то яката Накрая няма нито тръба,нито хъб,а Ганъо=евроинттегратор се моли са трохи,барем не умре от глад Както през 1914 ,така и 100 години след това сме в прелюдия на национална катастрофа Ако не го усещате,трябва да сте мноооготъпи и зомбирани