141

Анонимен

преди 9 години

Лукашенко е наредил всички разчети в рубли с Русия да бъдат закрити и прехвърлени в евро и долари :))))) даже и нак-верното кремълско куче напуска кораба

140

братоев

преди 9 години

напротив,русия сега е напълно изолирана държава и никой не одобри окупацията на крим. СССР имаше много повече страни сателити и други които симпатизираха. икономиката на русия въобще не може да се мери с тая на източния блок от времето на СССР. нещата ще се развият до броени месеци.доста съм живял и доста съм видял

139

Анонимен

преди 9 години

До БобиЕ щом казавш че стабилния лев е прецакване, няма какво да те коментирам :))) сигурно е супер яко по цял ден да обикаляш чейнджбюрата и да плащаш лихви по ипотеки от 22-23 %

138

мрадев

преди 9 години

до братоевфалита е сигурен,за разпада като следствие на икономиката и демографията нещата са по комплексни. зависи,искат ли го съседите,най вече китай.

137

НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ПОЛИТИК

преди 9 години

на нашето съвремие е ПУТИН. Радвам се за РУСИЯ, че извадиха такъв късмет с него. Де и ние да имахме хора от неговия ранг. За съжаление от ТИКВИ, ДОГАНОВЦИ, СТАНИШКОВЦИ и безброй Данчо МЕНТИ, Бисеровци, КОСТОВЦИ, ДЪРТИ ЛЪЖЦИ от МАДРИД и безброй НАГАЖДАЧИ и СЛУГИ сме на тоя хал

136

Анонимен

преди 9 години

Кога е имало война между Русия и Украйна? Защо никоя медия не е писала за това досега, в предвид горещите събития които се случват от една година в Украйна?

135

братоев

преди 9 години

да уточня,че и съм работил в бившия СССР 4 години

134

Ленинист

преди 9 години

Войната между Русия и Украйна си я направиха нарочно, за да подлъжат Обама да дойде в Одеса и да го отвлекат бе. Много се ***.

133

братоев

преди 9 години

резултатът го знам какъв ще бъде,доста съм живял и доста съм видял. фалит и разпад, както ссср

132

Евгени Георгиев

преди 9 години

***.

131

до 163

преди 9 години

Е нали това имам предвид, нали от 25 години сме със САЩ, а не с Русия. Не е ли логично да няма визи за българи? М?

130

Анонимен

преди 9 години

Тоз Путин, всички са му виновни на него. Другите са му виновни, че нямат стабилна икономика, а са зависими от експорта на горива. Русия нямат технологично производство, нямат сериозен туризъм, нямат сфера на услуги, и не говоря сравнение с нашата мила родина, а сравнение с нормалния свят. Могат да правят калашници и да копаят нефт и газ. Русия е една бензиноколонка, нищо повече.

129

до Новосибирск

преди 9 години

Ето поради тази причина ми става смешен онзи *** Плевнелиев, когато изръси някоя простотия от рода на "България е горд член на ЕС". Толкова е неадекватен горкия, от слугинаж не вижда какво става в собствената му държава.

128

ПУТИН Е ВЕЛИК

преди 9 години

как само им разказа ПАК за МЕЧОКА и ТАЙГАТА. Не господа от КРАВЕФЕРМИТЕ в Средния Запад. НА ЛОВ ЗА МЕЧКИ НЕ СЕ ХОДИ С ЛАСО. Вече събудихте МЕЧОКА и ще си НОСИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА. РУСИЯ не е ЛИБИЯ или ИРАК. Народ преживял СТАЛИНГРАД и блокадата на ЛЕНИНГРАД е НЕПОБЕДИМ.

127

Анонимен

преди 9 години

До Новосибирсктоварищ руснак, може да ни обиждаш колкото искаш, ама нашето левче си е 1,95 за евро и така е от 15 години, а рублята как е ?

126

дрррррр

преди 9 години

До Анонимен 161"Абе защо след 25 години демокрация, САЩ продължават да ни налагат визи? Така ли правят партньорите, каквито твърдят че са САЩ? Даже ЕС заплаши САЩ да разкара визите за българите."А за братска Русия как пътуваш само слична карта??След 25 години демокрация пъруваш из Европа спокойно.А след стотици години братство за Русия с виза и то ако получиш такава.

125

БУЛАВА не топлийка

преди 9 години

а НОСИТЕЛ НА МИР, ДЕМОКРАЦИЯ и СПРАВЕДЛИВОСТ. АМЕРИКА посрещай Бъдещето с достойнство. САЩ са в НИЗКОДЯЩА СПИРАЛА, която вече НИКОЙ не може да спре. ПУТИН идва. Посрещнете ЛИЦЕТО на 21 век

124

Новосибирск

преди 9 години

До Анонимен 139Аз го направих отдавна и съм много по добре от колкото в БГ за два месеца езика го научих почти перфектно само с писането имам проблем де да са такива повече то да те послушат и си съберат чемаданите и да се махнат от тази *** БЪЛГАРИЯ , трагични сте и смешни просто неможете да се видите колко сте жалки станали в тази държава в последните 7 години мизерия и нищета на 80% +

123

Анонимен

преди 9 години

Абе защо след 25 години демокрация, САЩ продължават да ни налагат визи? Така ли правят партньорите, каквито твърдят че са САЩ? Даже ЕС заплаши САЩ да разкара визите за българите.

122

gatyu.gatev

преди 9 години

До Анонимен (150)Имаше много неудобни въпроси и от чуждите и от руските журналисти !