10

33331

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !едно време проститутките бяха скрити (в комунизма ''не можеше'' да има такива неща нали, както и бедни и безработни) и спяха само с членове на ЦК на БКП. Ех ..какви времена бяха, а?

9

Статията казва:

преди 9 години

всички български ученички да взимат пример

8

??

преди 9 години

А защо всички до една са цветнокожи?Да не би в западната част на света вече да няма бели пилонджийки?Или белите взимат бакшишите по друг начин? По какъв? Или беличките просто не са се съгласили да ги снимат така?

7

Анонимен

преди 9 години

Егати спинките

6

Анонимен

преди 9 години

Тва еднодоларовите банкноти ги нямат за нищо тези Ако и бяха за тях щеше да е прекрасно.Ама Шева си иска неговите ........90% от типса.*** електорат = *** политици + *** джурналета

5

БГ

преди 9 години

Хубави жабета!

4

Федор

преди 9 години

Браво, Днес.бг!Вашето послание към младите момичета е съвсем ясно!Обаче не беше зле да напишете и поне едно изречение, с което да намекнете, че тези снимки може и да не са съвсем достоверни и не трябва да се взимат за чиста монета. А също така и че професията на стриптизьорка си има и обратна, тъмна страна, особено в страни като България.

3

тц-тц-тц

преди 9 години

А че всички банкноти са по 1 долар?!

2

Анонимен

преди 9 години

Много ама по един долар

1

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Едно време престижните професии за жените бяха лекарка, учителка ...Сега Новият световен ред подмени ценностната система на хората и стриптизьорка и *** са престижни и доходоносни професии ...В тъжен свят живеем, приятели ! В тъжни и грозни времена !