14

Дари до 11

преди 9 години

Колко часа на стол да стоиш и при теб ще е така ,а батко ме разтрива.

13

tig

преди 9 години

От лична партида с малка доходност, нещата преливат в общия кюп за цигъните, които не внасят данъци.Това "еднократно" е точно по тази причина - ако влезеш веднъж, няма как да сметнат колко си дал, за да излезеш.ГЕРБ извърши по-комунистически акт от всеки на БСП за 25 години :(

12

Варна

преди 9 години

Каква е целта на Пенсионните фондове ? Да влагаш в тях, те да инвестират и управляват парите и като се пенсионираш да получиш добра сума ....във всяка бяла е така. А нашият нои ще вкара парите ни ( без да учитаме увелечението и % наша полза) за старост към *** и безработицата с която не могат да се справят. Грабеж дами и господа!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Полша и Унгария вече национализираха частните пенсионни фондове - едни от върховете на олигарсията - държавата те задължава да плащаш на частници!Сега въпросът е демократичен ,всеки сам да реши на кого да си даде вноските на хиените от частните фондове или на НОИ!

10

Варна

преди 9 години

Западните ни партньори от съюза, няма ли да се намесят или баба ти Ангелина даде акъл на нашия юнак и имат пръст в това ? Комисии по конкуренции, монополи, финансови измами, данс ...къде сте ???? Това е рейдърски захват на фондовете!

9

vesko02

преди 9 години

Имам усещането ,че втората пенсия ще си смени притежателя,като спестяванията в една банка.

8

До Дари

преди 9 години

за какво те сърби?

7

Дари

преди 9 години

Изобщо няма да внасям пари пак да станат като с банката на Василев. До сега сам писала домашни а батко още го няма,а ме сърби дупето.

6

Анонимен

преди 9 години

Бойко си търси много пари наведнъж да изхарчи ,както направи с наптрупаните от здравната каса Дянков .Няма никакво развитие в позитивна насока в тоя човечец.Разклатиха КТБ сега пиплата им са насочени на друго място където има пари създават изкуствена нестабилност в държавата .Държавници които си клатят Държавата не са за този пост.

5

Анонимен

преди 9 години

Не може пари от частни фондове да отиват в държавата.Какъв капитализъм е това?Нали точно за да се предпазиш от държавата внасяш в частен фонд.Държавата харчи всичко и допуска кражби (последен пример КТБ).А частният фонд може и да фалира, но може и да не фалира.Но като мине всичко в ръцете на държавата, и се обезсмисля самото внасяне в частен фонд. Държавата трябва да остави малко по-свободно хората да имат право на избор.Не може вечно държавата да краде.Айде стига!

4

...

преди 9 години

Значи защо, да му се невиди, да давам ОЩЕ пари някъде!? Първо едва ли ще доживеем до пенсия, щото както се вижда в най-скоро време ще се наложи да се пенсионираме на по 70-75 години! Второ, кой ми гарантира въпросния фонд! Та той за 30 - 40 години я камилата я камиларя! Трето защо да ги давам и на НОИ, като виждам, че те и за *** за зеле не стават!?

3

никой

преди 9 години

Имате ли толкова излишни пари, че до там опряхме къде да Ви ги набутаме. Поредният надут балон, пирамида с парите на наивниците

2

Сидни Ав$тралия

преди 9 години

ВНИМАНИЕ!!!!задава се източване на фондове. Като фалират ще ви кажат ами да сте си внасяли в държавата. И никой няма да се намеси. Инъче ако са задължителни при фалит държавата е длъжна да се намесва

1

Анонимен

преди 9 години

Това сега като е минало на бюджетна комисия в сила ли е вече или тепърва ще се гласува от депутатуте?