80

Анонимен

преди 9 години

На снимката две алчни същества, работещи срещу интересите на народите си!

79

Анонимен

преди 9 години

Ех, Боко,като приказваш за разни разпределителни енергийни центрове,дето кръжат в кухата ти кратуна,поне научи,че природният газ в българския език е от мъжки род.От женски род е газта за горене,която е петролен продукт и се ползва в газените лампи за осветление.Все още се намира в железариите и както е тръгнало може скоро да стане дефицитна стока по нашите географски ширини,като останем на тъмно заради продажници като теб.Между другото върши работа и против въшки в комбинация със свинска мас.

78

БГ

преди 9 години

Тва Меркел,да не е влюбена в Бойко,бе?Леле,май така става!И кво ша праййм?

77

Венелин

преди 9 години

Казано накратко разговора е бил:ББ - Изпълняваме всичко и сме готови да изпълним всичко, ама ако може да ни пуснете нещичко?Меркел - Пари нема, за Шенген и Южен поток ще видим. Вие продължавайте все така! (ще ви пратя мои хора да ви наглеждат, дали наистина изпълнявате всичко)

76

Анонимен

преди 9 години

Хе хе хе, вече толкова ни презират, че дирекно ни плюят в сурата - експерти ще пращат, демек цербери да контролират казват на крепостите и слугинското правителството какво да прави в. А това за Шенген ще видим след доклада, на дипломатически език означава среден пръст за Шенген, ще го гледаме през крив макарон.

75

Ленин

преди 9 години

Класация на най-великите политици :1. Сталин2. Ленин3.Путин4.Луканов5.Виденов РИЦАРИ НА ДОБРОТО И СПРАВЕДЛИВОСТТА !!!

74

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Щом и Меркел е...оценила интелекта на Боко и неговата чета и им праща съветници,значи те са на високо европейско ниво;има им пълно...доверие.(платена...реклама)

73

Анонимен

преди 9 години

Какъв държавник е този който отива да плаче на рамото на господарите и да иска съвети какво да прави ? Той би трябвало да се ръководи от собствения си ум и от интересите на народа и държавата която представлява.Такъв държавник е просто една марионетка ,той не може да вземе едно решение без тяхно съгласие .

72

Анонимен

преди 9 години

По независим народ от българите няма! - От нас нищо не зависи!!!Сами си ги избираме, а после им ръкопляскаме!Борисов подари кученце на Путин, а сега се "цунка" с "бабата" - Колко сме смешни???

71

до 112

преди 9 години

А за последните години най-после и ние тотално разбрахме ЕС и Германия, още като ни огладнеят д---тата ,още по-добре ще ги разберем.

70

Анонимен

преди 9 години

ZA POSLEDNITE 25 GODINI ES I GERMANIA TOTALNO RAZGRABIHA BALGARIA.

69

Анонимен

преди 9 години

До Българин от ГерманияДа но същите тези срещу който германците протестират, ни обвиняват в расизъм и подтисничество, ако речем да направим нещо по въпроса

68

Българин от Германия

преди 9 години

Тука вече пак скандират НИЕ СМЕ НАРОДА. Тази вечер се очакват 15000 демонстранти в Дрезден срешу плавното ислямизиране на Германия и Европа. Едва 5% от мирно-протестиращите са нео-нацисти. 95% са от "средата" на населението.Организацията се нарича PEGIDA и има сайт в Интернет.Ако тук бяха били лекарите, както *** правят това в България, 100000 ще илезат на улицата.

67

Анонимен

преди 9 години

От ЕУ започват да се усещат че ако и нас продължават да ни бъзикат както Турция ..и ние ще се обърнем към Русия . Застина им изпражнението на евопрйците когато Турция им се опъна и не ги пусна на базите да бомбандират а също така си направи договор с братушките и сега ЕУ ще купуват газ от Турция . Почнаха да ни ухажват за шенген

66

Анонимен

преди 9 години

Много интересно на какъв език са "разговаряли" ,като Боко от чуждите езици знае само "десетопръстния" !

65

Анонимен

преди 9 години

Бойчето не разбра, че България е в позицията на лека жена. Много я ползват, но никой не иска да отиде с нея на прием. Леките жени и предателите никой, никога не е уважавал. Та Бойчето да не си мисли, че дрезденската бабичка и пука за неговите напъни.

64

баи Ганю

преди 9 години

Боикоооо не се моли на Меркел и Брюксел ами тичаи при Путин в Москвааааа и цуняи всички на ред и затвори устите на президентапалячо и другите бърборковци които изостриха отношенията ни със маиката освободителка.Всичко друго е кьор фишек

63

@@@@@@@@@@@@@@@

преди 9 години

Чета и не вярвам на очите си!Каква подлост, какво лицемерия , колко долни и подмолни могат да бъдат тези политици!!!!!Дори не ми се иска да го коментирам! Жалка работа! Но на сред тези л*на сме ние - българския обикновен народ! В случая *** народ!Усещате ли как се гаврят с нас?! Усещате ли колко е жалка картинката?!Може би си го заслужаваме, а може би не?!И до кога така?!До кога ще позволяваме тази гавра на чужди и наши политици спрямо нас, народа?!- Като гледам, още много дълго ще е!

62

шегички

преди 9 години

България е надежден партньор, пошегува се другаря Тодор Живков, пардон, другаря Борисов. Така е, верваме ти пошегува се и Меркел.

61

Нъцко

преди 9 години

Бе тя квот можа Меркел, помогна вече! Няма Южен поток! От тук нататък ка точно ще помага, не е ясно! Може да пърди по тръбите на Северен поток и да праща към България, а Боце ще го разнася по интерконекторите с комшиите! Той газът на меркел е по-ценен от руския! Викат, че миришел на теменужки!