82

до 109

преди 9 години

В Полша вече фалираха 17 фирми за добив на шистов газ.А след тях фалираха и 2 банки,които са им дали кредит.Като искаш да коментираш темата--почни да четеш--ще ти е полезно.

81

rustam

преди 9 години

И при трите вариянта сме надупени

80

До 110

преди 9 години

Всички знаят и се убедиха, че Борисов И Цветанов, и тумбата около тях, са и двете.

79

До 110

преди 9 години

Точно! Борисов е пръв приятел с Люксембургския данъчен магьосник Юнкер, който по случайност сега е и шеф на ЕК, както и с Жозеф Дол, който защитава интересите на френските мултиконцерни и е шеф н ЕНП. Печалбите за тях, загубите за нас и поколенията в България.

78

Защо ...

преди 9 години

... Борисов не каже на преводачката да каже на Меркел, че сме готови за Шенген, и преводачката да пита Меркел кога ще ни приемат, за да чуем всички как Меркел ще ги отстреля и двамата като голяма приятелка на Борисов и електората му.

77

Вариантите на Меркел

преди 9 години

1. Българите го ... под вода. 2. Българите го ... под вода. 3. Българите го ... под вода. Боко е съгласен и с трите варианта. Важното е да получи потупване по рамото и снимка пред строя.

76

Пандизчията

преди 9 години

После ше разправя в затвора на аверите как е рекетирал Меркела с поклони, приклякания и лаф моабети колко дявола могат да се съберат на върха на една игла .

75

До Дори и...

преди 9 години

Именно! От шистовия газ нито хазната, нито народа ще види нещо!За сметка на това ще загуби доходите си от износа на жито, където е на 26то мясо в света в момента. Какво не им е ясно? Каква енергийна независимост с шистов газ? Ако беше в конвенционални находища разбирам, но шистов? Трябва да си *** или предател за да искаш да си жертваш сигурния доход в хазната от зърнени за да пълниш гуша на Шеврон и сие. Шистовия се изчерпва за 1-3 години и оставя руини след себе си.Там където вадят шистов в САЩ е пустиня, Добруджа е житница!!

74

Анонимен

преди 9 години

До *** Полша добива шистов газ

73

Анонимен

преди 9 години

Да талпата лобира за паричен паток - заплати по 8-10 000 евро в проектната компания не е за изпускане!

72

смешно и жалко

преди 9 години

"Меркел командва, аз козирувам и изпълнявам" - изявленията на един български премиер

71

Циганин

преди 9 години

до *** Одисеевски -*** си е *** и в Европа и в Азия . Полша се отказа от шистовия газ или е замръзен ,в Великобритания май също . ама няма кой да чете от бичене по форумите и от негудуване за лузерството си този живот . *** си *** навсякъде и по Европата и си *** и по форумите ,НО ...вече е инж.*** Ганев .)

70

продължение на 103

преди 9 години

Ще стане - печалбите за познатите от първото управление на Борисов мултиконцерни - Шеврон, Шел. А загубите, разходите по складиране на отровите, тровенето и екологичната катастрофа за нас и за нашите потомци. Това, което Четириглавата Ламя на Борисов иска да прави се нарича Rent-Seeking.

69

Дори и...

преди 9 години

... да имаме някакви находища, нищо няма да видим, защото целта е да се даде на концесия на познатите ни от предишното управление на Борисов концерни. България няма намерение да изгражда държавни добивни фирми. Дори и данъци няма да видим от "нашия" добив, защото от неолибералното европейско данъчно законодателство, облагането може да стане в Люксембург на 0.2%.

68

Rado

преди 9 години

"от най-големите експерти у нас" ... поредните счетоводители и икономисти, които си нямат и идея какво става .... а на Борисов ще му кажа: - и моя баща беше пожарникар и в момента хората го гледат и го поздравяват с усмивка на устата, а теб хората те гледат и се чудят как да се махнат по-далече. Това какво говори ?

67

Гей & Стан и Сач

преди 9 години

Червените искат да сме колония на руснаците и да им купуваме скъпата газ..

66

На какъв ...

преди 9 години

... език ще се разберат при разговора на 4 очи? Борисов знае само едно "Конграчулейшънс". или разговорът ще е на 6 очи и Борисов, като най-глупавият в стаята ще говори несвързани тъпотии, а преводачката ще преговаря с Меркел за газ? Каквото договори преводачката, това.

65

До 82 Одисе

преди 9 години

За какво броиш хора на м2 ? Глупав ли си или се правиш?! Добива на шистов газ ТРОВИ ПОЧВАТА! ЗАВИНАГИ ! Полша както и БГ произвеждат жито, например. Но с една разлика - Полша има и други доходи, БГ не особено. Ако вземеш житото на България какво и остава? Много сектори ли има които носят нещо в хазната и принадлежат на български фирми?

64

С.С. Момата

преди 9 години

Сутринта съобщиха, че на руския *** който е директор на газовия потоп, е получавал 31000 конвертируеми лева, не инфлационни рубли и още толкова в бонуси за сметка на нас българите, а червените хемороиди се разплакали за кражбата на века..

63

одисей 1

преди 9 години

Абе ти не спиш ли,соросоиде-я кажи как от комсомолски секретар стана демократ????? И ти си в схемата на *** аааааа комсомолецо...