17

До 23

преди 9 години

Братски народ като нас Православни християни кво очакваш не ни обичат нази тъй да знаеш нямаме излизане от тази криза в близките 30 години още Студената война е необходима не само на САЩ но и на Русия ама от цялата Галимация ние пак ще рупаме Какаляшката както до сега помни го

16

Анонимен

преди 9 години

Япония никога не е започвала световна война. Всички войни започват от ционисктата клика в Америка.

15

Глупости!

преди 9 години

Глупости!Просто се опитват да наложат Китайски милиционеро-социализъм в Русия/Държавен олигархичен капитализъм/ и да заселят Китайци по тези земи!Вече 25 години червената хунта и в БГ това налага и си играе на БИГ БРАДЪР с НАРОДА,но експеримента за радост се провали и Марксистка революция не се очертава.*** не са се отказали все още де и поради тази причина е и терора над Народа!Само в БГ,Китай и Русия има Олигарси ако се замислите малко.

14

Берлин

преди 9 години

Не знаех, че джуджефоб означава русофоб.

13

Анонимен

преди 9 години

Деактивацията на Москва е пълна. Русия фалира.

12

Berlin

преди 9 години

Колкото по-бързо деактивират джуджи, толкова по-бързо ще се стабилизира международната обстановка. Факт!

11

руснак

преди 9 години

Каквото и да стане по света са виновни САЩ и ЕС . Просто това , че са богати никой не го устройва . Важното е , че Русия е света вода не напита . Велика и добра държава . Руския народ благоденства и си живее по добре от тъпите капиталисти. Нищо , че минималната заплата е 120 евро , но все пак е по малко от дневната надница на загниващия капитализъм и хората няма за какво да се притесняват. За няколко дена си похарчват заплатата и после пей сърце, никакви ядове .

10

зидар

преди 9 години

студена воина е термин от миналото сегашната е хибридна водисе с други средства дори нее обявена но няма проблем да стане безкраино гореша толкова гореща че от "западът"е малко вероятно да остане дори пепел

9

цезар

преди 9 години

Когато изгрее слънцето, всичко се преражда в очакване на новия ден. А от къде изгрява слънцето? от изток, и залязва на запад. Никоя световна война не е започвала от изток, винаги от запад, и е завършвала пак на запад.И с погром за запада.

8

Ъъъъъъъъъъъ

преди 9 години

Начий Световната криза е по вина на Русия ниската цена на петрола от която ние простолюдието не усещаме нищо с изключение на Руският газ също Джихадистите също са Руснаци войните в Сирия, Египет, Ирак, Либия също за Мизерията в България също е виновна Русия Санкциите също Са създадени от Руснаци и за Руснаци щото са Мазохисти Руски Атомни Централи и Газопроводи в България не може да има вече щото Путин го боли Фара за България, Доматите в магазините са Дървени щото са Руски внос и така нататък

7

непукист

преди 9 години

Преди два дена тази тема не я ли дъвкахме ?Орбан тогава заяви "САЩ искат да въвлекат Европа в нова студена война" та за това темата ми изглежда като претоплена манджа.

6

До странджата

преди 9 години

Абе, странджа, наблюдавам, нарочно пишеш точно обратното на фактите. Май за да си оригинален. Но за съжаление не правиш впечатление с мъдрост, а като някое капризно дете тропаш с крак, няма па, няма па!Сам знаеш че са пълни глупости това което пишеш, защо го правиш, май и ти не знаеш! Не си оригинален. Тука хората пишат мнения, а не елементарни сглобени изречения.

5

Брат

преди 9 години

Не знам каква ще е новата 2015, но старата 2014 показа пълното лицемерие на "демократите"! Фалш, лъжа, изкривяване на факти и информация, лицемерие и алчност. Злобари, които ще си получат заслуженото! Руската мечка бавно се повдига, но такъв тупаник ще им отправи, че ще има да се молят да се върне 2013 година. Ще заплатят за всички жертви в Новоросия. С най-голям кеф ще следя за бавната агония на еднополярния мир.А бабичката еуропа ще започне постепенния си разпад.Кеф!

4

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Светът не е на прага на нова студена война. Светът е в състояние на нова студена война. Факт !

3

БГ

преди 9 години

Трябва да се разберат тези симпатяги!

2

zeus

преди 9 години

Четейки статията оставам с впечатлението, че САЩ нямат никакво участие в събитията и за всичко е виновен Путин. Дори комунистическата пропаганда преди 89-а беше някак по-креативна, а и след 25 години "демокрация" се оказа, че много неща са били истина, ама трябваше да ги изпитаме на гърба си. Няма какво да се лъжем, единствено САЩ с колониалната си външна политика са виновни за ситуацията в момента. Ако не бяха те Русия и ЕС щяха да са перфектните икономически партньори, а Украйна спокойно щеше

1

АТАКИСТ

преди 9 години

Маймуняка си подава черната *** обяснявайки нещо на Володя и искайки да се съгласи с него по този начин, а Путин го гледа и сякаш му казва с поглед: Маймуняк, ти бъзикаш ли се с мен, бе?