10

por

преди 9 години

Много добра идея, защото като вкарат някой *** текст, ще може да го оправят и да си изтеглиш ъпдейтнатия учебник. Не като сега за някаква простотия да се хабят нерви, пари, време.

9

Анонимен

преди 9 години

Според мен не трябва да се заменят хартиените учебници. Аз мисля, че човек се концентрира много по-добре и поема много по-бързо информацията написана на хартия, отколкото от електронен учебник. Но това е мое мнение. Явно съм просто по-старо поколение в сравнение със сегашните ученици.

8

#$&

преди 9 години

Не трябва да ги сменят масово, ами частично, защото инак няма да се научат да пишат!

7

пагане

преди 9 години

Ей, на пенсионерите вече им разказаха играта - те са на изчезване, хванаха друга пазарна ниша - с дългосрочна перспектива: на всяко дете и лаптоп! А защо не изнесат данни за вредното облъчване след продължителен престой пред лаптопа? Или за едно прочитане и хоп - нашите гениални деца ще запомнят урока! Докато четат урока между другото ще ги облъчват с реклами от интересни по-интересни, за да не им доскучава науката на дечицата, пък може и по едно порно да им пускат за часа по секс- образование

6

Анонимен

преди 9 години

Йес, вече няма да е нужно да носим смартфоните за да гледаме порното с айшето от другият клас

5

Анонимен

преди 9 години

герберастите дали са наясно че от толкова експерименти образователната система съвсем се скапа? Не е доказано че електронният формат на обучение е равнопоставен с традиционният камо ли да има някакви преимущества, спорно е дали изобщо е екологично предвид че елементите в повечето електронни устройства са половината менделеева таблица и за производството им половин Китай вече си е отровил околната среда.

4

Анонимен

преди 9 години

И така докато завършат училище повече от 50% от децата ще носят цайси, обаче пък докторите ще имат повече работа. Един вид помощ за лекарското съсловие.

3

SILENCE

преди 9 години

Този начин за промиване на мозъци е като бумеранг - ще ви лъснат /в името на добрия тон/ несъответствията между твърдяно и направено. Колкото и да ви се иска да дресирате дечурлигата от най-млада възраст.

2

Анонимен

преди 9 години

Аман от глупости вече

1

Слави Бинев

преди 9 години

По един безплатен таблет за всичкото ***, а българските деца да се оправят! КАЗАХ!