202

Анонимен

преди 9 години

Марш от българския форум, грязная ***!

201

Анонимен

преди 9 години

Да, вие *** те сте прецакани. България спечели

200

Анонимен

преди 9 години

ЕС не е благодарил на РусияКелеш, няма официално съобщение затова няма благодарности от ЕС за Ненужен паток. Това, че жужето казало нещо не е гаранция, защото цял свят разбра, че е нагъл лъжец и крадец, като всеки кагебеец. Интерсно, че само жужето дрънкаше, а от турска страна ни вопъл ни стон. Крои ви шапка надеждния партньор по китайски образец май.

199

Анонимен

преди 9 години

До по-далече от Русия2313Отговорипо-далече от Русия преди 6 часа"Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията."Счастливого тебе *** в цивилизацию, друг! Там как раз тебя очень ждали. Гейропейцы все глаза просмотрели в ожидании, когда же ты придешь.

198

se

преди 9 години

Става въпрос за пари! Ние пак сме прецакани!

197

Щерев

преди 9 години

Кат пусия няма втора,тъй коварна на света.!!!!! е казал българския поет.

196

Анонимен

преди 9 години

Ужас само *** и *** се пишат.а газ от къде от резааните...

195

Анонимен

преди 9 години

До Дядо Петъртакива като тебе заслужават бой с тояги на голо. Бива ли да си толкова *** бе дядо.....

194

Дядо Петър

преди 9 години

45 години бяхме "НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР".След като ни окупирахте на девети септември.И видяхме какво се получи.ВСИЧКИ ЗЛИНИ НА НЕЩАСТНАТА НИ РОДИНА СЛЕД "ОСВОБОЖДЕНИЕТО" НИ ИДВАТ ОТ РУСИЯ.То и самото ни "освобождение" е само реализация на ИМПЕРСКИТЕ АМБИЦИИ на Руската империя.От които е обладан сега и ЛилиПутин.Дано западът успее да го озапти преди да е станало твърде късно.

193

Анонимен

преди 9 години

Продажници мамини ...СССР И НРБ ВЕЧНА ДРУЖБА !!!

192

Анонимен

преди 9 години

Русия получава тежки и безмилостни удари от страна на ЕС и САЩ. Но Русия има право да отговори....................Единствения начин по който путин може да отговори е с ядрено оръжие, но дори и тогава ще го смажат.

191

Анонимен

преди 9 години

Ердоган щял да положи първата тръба в задния двор на Путин.

190

Каролев

преди 9 години

Къде е тортата, къде са фойерверките, защо не празнуваме провала на "Южен поток"?!

189

Жалки

преди 9 години

Западната преса ни съжалява, просто им е жал, че от нас по-долу няма. Ние сме на последното стъпало на развитие, ако има въобще такова за нас. Това е, яж кво имаш и изчезни от живота на другите.

188

до 314

преди 9 години

Айде пък сега Турция била ни изместила като енергиен център ?! Турция е 70млн. държава с прегряваща икономика , с най-голямата армия в Европа и тя ще се остави ние да и диктуваме енергийния баланс ?! Ако ще и 15 АЕЦ-а да имахме пак щяха да си построят техни въпрос беше на време и то дойде . Добре че не се хванахме на тези мантри за "центъра" на Балканите , че сега щяхме да имаме още паметници като Кремиковци и Червена могила

187

Том

преди 9 години

Скоро ще спрат и АЕЦа, защото и той не е надежден и тогава сме пак слаборазвита страна с предимно земеделски поминък, каквато бяхме преди 70 г. Мишън Акомплишт ЦРУ

186

до 308

преди 9 години

Къде е Молдова в момента , да не е в Румъния , не е ли отделна държава ? А защо е така , защото беше съветска република , а преди това от войната през 1878г. в пределите на царска Русия . Ти май не си ходил на училище , образовай се илитерат !

185

Анонимен

преди 9 години

Балканските индианци поздравяват големите сили, където си мерят прелестите на наша територия. Накрая ние сме матриала между ножицата на големите и ще бъдем разпилени като индиаците и ще живеем в резервати.

184

Никола

преди 9 години

То от години няколко сериозни експерти в областа казваха , че Южен Поток е неизпълним и ненужен и е само политически кьорфишек , но никой не ги слушаше ! Срещу техните експертизи ни заливаха с водопади от лъжи на разни руски агенти и хрантутници като Р.Овч. , Р.Петков ,Таско Ерменков и прочее *** !

183

до 308

преди 9 години

румънски за сметна на България-Добруджа.дава нещо и взима нещо.руснака винаги ни е смачквал.нали са ни братушки.трепането им е малко.