40

референдум

преди 9 години

кога бяхме по-добре....при бай Тошо +...през последните 25 години - ............да поиграем а !?

39

Анонимен

преди 9 години

На тоя *** дядо му е управлявал България 30 години. Комунизъм. А сега внука му е от елита на България.

38

Лени

преди 9 години

Тодор Славков с всяка изминала година все повече деградира,ако го поканят да влезе в Биг брадър след пет години няма да може да държи и чашата,абсолютно е пропаднал.

37

Стършел

преди 9 години

Много добра статия.

36

ком.секр.плевнелиев

преди 9 години

просто тодор се бъзика с *** риалити и с неговите зрители,прави го нарочно и методично точно ,както бих постъпил и аз...прибра си хонорара пича и сега си се гаври с продуцентите на границата на това да бъде изгонен ...но не вярвам да бъде разкаран толкова рано...не и тодоракис ,внука на човека от народа...големия бай тодор.................

35

Анонимен

преди 9 години

За това нашата демокрация е такава никаква. Намалили му пиенето. На Тошко.

34

Анонимен

преди 9 години

До браво на автора!Да не задравяме, че сайта редовно отразява въпросната пошлост със статии преливащи от споменатия телешки възторг, трупа гледаемост върху него и сега да се прави на възмутен е цинизъм не по-малък от самото излъчване на това т.нар. шоу. Всъщност въпросния 'анализ' не се различава никак от останалите статии за шоуто. Просто са пресметнали, че в този случай да се възмутят е печелившата позиция. Но ако някой отново намаже друг с л...на бъдете сигурни - ще ни информират своевременн

33

Анонимен

преди 9 години

Славков е ясен още преди да влезе в шоуто-алкохолик.Изцепките му не са неочаквани.Най-противна е душевно нечистоплътнака кифла Буюклиева.Лицемерна лигла, живееща в свой измислен филм.Досадната и суета за визия е диагноза.Звезда от миналия век, нормално сбръчкана за възрастта си, правеща отчаяни напъни да се подмлади.нито помадите, нито изкуствените мигли я правят привлекателна, на фона на лицемерното и интригантснво.

32

Дяволът

преди 9 години

не знам дали сте видели или ви е попаднало в полезрението следното : платени, сякаш на щат, коментатори на поведението на злощастните ни псевдо-випове хорица, кой от кой по-знатен, успял и преуспял. Славена Вътова, парапитекът Халваджиян (който всячески се опитва да политизира), знайни и незнайни водещи на времето по ефира, на прокъсани картонени кутии, модели и пиари. Това ли са критериите, по които аз ще се движа ?? Тези хора ли ще ми дават тон в живота ?? Не мисля така. Но май изглеждаме ***

31

me

преди 9 години

И искам да кажа на всички *** кифли (и кифльовци), на които мозъкът им е твърде малък, за да го осъзнаят сами. Да дадеш бутилка на алкохолик е все едно да дадеш пистолет на дете! Това не те прави готина, прави те зла. Защото знаеш, че някой има проблем с дадена субстанция и вместо да му помогнеш да се справи или поне да не му пречиш, ти го засилваш по наклонената плоскост, за да му гледаш сеира. Това е отвратително! Така че Петя, с всичките и претенции е просто поредният нечовек в тази държава.

30

Ние сме виновни

преди 9 години

Предаванията на Нова Телевизия са определено ПРОСТАШКИ. Само, че българинът обича ПРОСТАЩИНАТА и гледа, критикува че е просташко и пак го гледа.Така, че не се учудвайте, че в страната на ПРОСТАЦИТЕ С НАЙ-ГОЛЯМ РЕЙТИНГ СА ПРОСАШКИТЕ ПРЕДАВАНИЯ.

29

ссс

преди 9 години

До ЛудТоя наакания ако те удари ще омажеш всичко с вътрешностите си

28

българин

преди 9 години

Не са виновни участниците, че са се продали. Виновна е Нова, че продуцира това гнусно шоу. Предаването има за таргет прости хора с елементарни потребности и първосигнални реакции. Посланието му е ОБИДНО ЗА по-голямата час от българите/надявам се/. Внушенията са елементарни както откъм съдържание, така и като психологически подход за манипулиране на зрителя. Брадър - ти си провал онвсякъде! Махай се от България!

27

Анонимен

преди 9 години

Другари , не забравяйте че малък Тошко е унука на голям Тошо!

26

А

преди 9 години

Авторът на статията да се върне малко в първи курс на журналистиката и да си доучи

25

me

преди 9 години

А колкото до Тодор Славков, Биг Брадър трябваше да го викне в изповедалнята още когато започна да опипва грубо Катето. Това също е агrесия. Или поне при първото сваляне на гащите. Нямам проблем с голите мъже стига да са достатъчно далече от мен, но в случая, това беше унизително и за него и за тях. Човекът се беше напил до безпаметност, как може да не го приберат докато не изтрезнее като го виждат, че е преминал границата на приемливото? Тъпо, мното тъпо. А Петя Буюклиева е безмозъчна гад.

24

нова Телевизия

преди 9 години

Липсата на просташки предавания каквито сервираше ТВ7, веднага намериха място в Нова телевизия.Имам чувството, че там почнаха да играят парите на Пеевски! Нещо да сте видели по Нова Телевизия напоследък да се появява макар и косвено критично на Пеевски?Пример -- лотарията на Пеевски 6/47 изключително се рекламира и разиграва в Нова Телевизия.

23

me

преди 9 години

Странно защо в статията липсва шамарът който Тачо удари на Зорница. Или това не е достатъчно пошло, гнусно, агресивно и престъпно? Виж това, че някой не се къпе явно е много по-важно. Биг Брадър ме отврати с това, че върна Тачо при брутално нарушение на основното правило за престой в къщата. Но съм дори по-отвратена от обществото, готово да прости подобно нещо. Не, това не се случва във всички семейства. Жени може и да няма против да изяде шамар, за да докаже, че е права, но това не е правилно.

22

браво на автора!

преди 9 години

Страхотно издържана статия, с точен и пълен анализ на нещата.Г-н Попов за мен е най-способният журналист в сайта.Нямам предвид изводите си само от тази статия.

21

Сократис

преди 9 години

Спомням си,че в началото на това предаване писаха за Тодор,че бил вече "нов" човек,загърбил пиенето и дрогата,отслабнал и помъдрял Защо тогава само за няколко седмици така се промени този млад човек? Кой го провокира да се отдаде на старите си пороци? Кой лансира в така наречената "къща" един нашарен до петите ***-неандерталец който без задръжки обижда момичетата и ги заплашва,че ще ги направи ***? Има ли прокуратура и защо още мазният Халваджиян не е потърсен за обяснения?!