121

Анонимен

преди 9 години

E нали бат боц преди две години се хвалеше ,че като построим южен поток ще има пари за пенсии и детски надбавки,сега пък нямал договорите,тоя вярно е шезофреник

120

митов

преди 9 години

Преди 7 години, ние избрахме да сме част от ЕС. Така че ,логично трябва да следваме общата политика , а това,че ние си имаме слаби политици, си е наш проблем и никой не ни е виновен.Путин си следва руските цели и ще търси страни,които могат да вземат решения сходни с неговите интереси. Ако изтървем и този проект,просто трябва тотално да сменим политическата класа в България и да настояваме за АБСОЛЮТНО всички привилегии като член на ЕС без никакви отстъпки! Стига ние сме плащали сметката!

119

до 139

преди 9 години

Добре си наредил глупостите, които си написал, но нещо си се объркал и не си разбрал.Сега имаме надупване на САЩ и ЕU срещу нищо - срещу дружеско потупване по рамото.А това, което си описал ако беше вярно, поне щеше да е надупване срещу сериозни пари.Пиши още, упражнявай се и като ти уври мозъка, може и да престанеш да мислиш с категориите на *** на американски ***.

118

анонимен

преди 9 години

Искал да спасява с какво бе Боце може би ще поканиш артистите от " Спасители на плажа" четох някъде ,че Памелчето искала да се занимава с политика.

117

тцЪ

преди 9 години

Боци, бате - като разписва договора, що не гледа? Сега "не сме видели финансов план". Ми да си гледал и да си го поискал навреме, а не да се оправдаваш за пореден път. И ти си една п**ка неземна, както всички "бивши" ***, дето ***, ама от власт не се отказват.

116

Берлин

преди 9 години

"Според него, ако наистина печалбата е по 400 милиона евро на година, тогава за година и половина ще се изплати вложението от страната ни за строителството, което е разчетено на 1,5 милиарда евро."Това изречение е за в рамка и на стената. :)))

115

зеленчук

преди 9 години

Как няма да иска да го спасява, като сега ще трябва да отговаря пред тези които взеха заем за да го строят, платиха си комисионните а сега трябва да връщат парите без да са спечелили нищо. Не само, че ще иска да го спасява ами и глави ще хвърчат в най-скоро време. Вие се сетете от къде е заема...

114

Leon

преди 9 години

На Бойко ще кажа това което е казал Левски на Каравелов. "Бай Либене дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливия казашки ботуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките."

113

Анонимен

преди 9 години

съд за всички Бг политици и дано Господ ги накаже

112

Анонимен

преди 9 години

>Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша; Петко Р. Славейков

111

Анонимен

преди 9 години

Бочко, какво ще спасяваш бе? Путин каза край. Това не ти ли е достъчно да схванеш, че вратата хлопна. Сега гледай като започнат искове срещу България от Италия, Унгария, Австрия, Сърбия. Дупе да ни е яко. Ти и твоята крадлива шайка ще се ометете.

110

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов посочи, че ако тръбите минат директно през Турция, Украйна след време няма да е байпас, а и транзитът през България, от който печелим, ще спре.Eeee, най-после прозря истината ББ. Но след дъжд- качулка.!

109

Yakov

преди 9 години

Няма договор, няма тефтерчета, няма пари за здравеопазване, няма пари за образование, няма, няма, няма..............държава. Има само мошеници политици и некадърни управляващи които мислят само за *** си, не за народа си!

108

Анонимен

преди 9 години

Българя спокоино може да настани Американски едрени ракети.Ако много знае Русия.Тогава Руснаците 6те подскачат до небето.И във ЕС сме и във НАТО сме.Така че товае абсолутно възможно,стига да поиска гн Борисов.Несме през 1877 година.

107

Анонимен

преди 9 години

Товаса червени Доганови и Стани6еви номера на Путин че 6тял да спре ужен поток,нали 6те видите.Бензиностанця без клиенти е ни6то.Така че Боико несе тревожи.100 години ниги повтарят вече ДС.

106

Анонимен

преди 9 години

Искаме си потока!!!

105

Анонимен

преди 9 години

С или без Южен поток, ние газ пак ще ползваме. С единствената разлика че без Южен поток ще трябва да плащаме на Гърция и Турция транзитни такси.

104

Анонимен

преди 9 години

сега за да е по-голям "краха на Путин" ще купувате руски газ с турска надценка. Елементарните хора заслужават само тоягата

103

С.С.С.Р

преди 9 години

Така че ние ще искаме отговор в Брюксел от Гърция, защото не би било честно само България да отстоява европейските принципи, настоя той. - Ами Бочко , ти сега ли разбра , че сме единствените в ЕС които вярват в дядо Коледа ? Нито Австрия , нито Унгария , нито Италия , нито и Сърбия е*ават Ес за нещо , а си гледат ИНТЕРЕСА !

102

Анонимен

преди 9 години

Нали до вчера Бойко беше един от най-големите противници на Южен поток, защо днес е тръгнал да го спасява?