47

А сега де

преди 9 години

Да не се окажа лош пророк , но очаквам някое и друго политическо убийство по повод на прекратения проект. Някои хора са взели доста пари под формата на комисионни и сега същите тези хора трябва да ги връщат. Ще поживеем , ще видим!

46

непукист

преди 9 години

Евролентяите са в недоумение Путин им извади дъвката за Южен поток и сега не им остава нищо друго освен да разтягат масали за нови санкции та се сещам за едни такива да вземат да си затапят Северен поток и тръбата от Украйна ,но май не им отърва.

45

нннннннн

преди 9 години

До Анонимен 52 Te в Брюксел са като разсърдена лелка в менмопауза ,която не е клатена от доста години Затуй хем ги сърби,хем ги боли Божа работа какво искат от ЕС точно

44

Анонимен

преди 9 години

Най добре ЕС да наложи санкции на Русия , че вече не иска .... Интересно обаче корумпираните политици в България, които вече взеха комисионни за това кой да строи дали ще искат да върнат парите. Щото пък тези дето щяха да строят трябва да връщат заемите които взеха а няма да могат...И тогава ..... Иван Искров пак ще се поти пред телевизията.

43

калвача

преди 9 години

Путин е велик, той докато не намери алтернатива на нещо то той не се отказва от него. Се ще видите и как Турция ще стане член на ЕС като вземе да отваря и затваря кранчето на Европа. Но ние ще сме най потърпевшите. ЕС ще се самозакрие ако не се откаже от васалството на анките.

42

Анонимен

преди 9 години

Ама Путин е голем! каквото прави - прави го с размах!А след това вой и *** от чакалите :)

41

Анонимен

преди 9 години

Нали преди два дни еврокомисарят Йоханес Хан зовеше:"Русия да направи първата крачка за нормализиране на обстановката!"А сега Европа - изненадана!Алооо еврогейците от Брюксел - какво искате наистина?!?!

40

Румбо

преди 9 години

Тактиката на изненадите практикувана от Путин,продължава!Запада определено не може да я проумее!В момент,в който смятат,че са го хванали за топките и няма мърдане,всичко внезапно се обръща!Просто тяхната логика не работи на Изток!Между другото,сега след като няма какво да пази,ръцете на Путин са развързани за по-твърдо решаване на конфликта в Украйна.

39

Анонимен

преди 9 години

До 41Много добра цена - няма що 500$. А украйна го получаваше доскоро на 269$

38

преди 9 години

25 годишните договори,пречат на САЩ да контролират изцяло газовият пазар.Сега с увеличението на терминалите за втечнен газ, все повече газ ще се търгува на спот търговия и цената на газта директно ще се влияе от настроенията на Вашингтон. Съвсем скоро цената на газта, както и цената на петрола ще се използва от САЩ за задушаване на една или друга държава. Скоро всички в ЕС ще го усетим, като започнем да не знаем следващият месец каква ще ни е сметката за газ.

37

Анонимен

преди 9 години

сега за да е по-голям "краха на Путин" ще купувате руски газ с турска надценка. Елементарните хора заслужават само тоягата

36

me

преди 9 години

То и в момента има алтернативни източници - например зелените технологии, които вместо да дават по-евтин ток (както би трябвало да бъде), дават в пъти по-скъп от конвенционалния. Защо, защото така са решили политиците. И в момента има водородно гориво, но технологиите за съхраняване на водорода се спират в зародиш, далеч преди да достигнат пазара. Защо? Защото нефтената индустрия е трилионна и лобито й е желязно.И това няма да се промени освен с грандиозен катаклизъм. Тъй че, по-добре да има газ

35

me

преди 9 години

Абе какъв ток от синтез, беее? Значи като се изказвате по енергийни въпроси, моля, информирайте се от научни източници първо, а не да ми четете конспиративни сайтове и после да ми се изказвате като лелки за някакви за някакви или несъществуващи, или пазарно неприложими технологии. След 25 години ще ползваме ток от синтез точно толкова, колкото в момента го ползваме. ИТЕР, както и всички алтернативни технологии биват политически или финансово блокирани още преди да са излезли с прототипи.

34

Evropeiski Bulgar

преди 9 години

Mmmmm kakyv hybav i debel "Ujen Patok" xvanaxme. Blagodarim na Bulgarskite upravlqva6ti i na specialnoto sydeistvie ot evropeiskite ni porobiteli. No ne zabravqite 4e dori i da ne bqxa evropeicite nie pak 6tqxme da se precakame, 4e moje6e i po zle. Dovijdane Bulgario

33

Анонимен

преди 9 години

България получава руски газ достатъчно и на "добра" цена. Някой искат обаче още по-руски газ, на още по-добра цена и познайте КОЙ ?...във всеки случай не сме ние които спориме тук.

32

ьж

преди 9 години

В Бг затуй сме все последни, щото от *** народ няма как да се пръкнат умни и кадърни политици и икономисти!Относно Южен подскок може да се каже, че Шуткин ни прави услуга, щото ни спаси от едни 4-5 млрд. лв, които Бг щеше да тегли заем от руска банка и после 25 години нямаше да получим стотинка за транзит на газ!Де факто щяхме да платим на Раша да си построи тръба в Бг и да я ползва безплатно!А някой може ли да каже, дали след 15 години газта ще е основен енергиен ресурс?!Може да е ток от синтез

31

Анонимен

преди 9 години

ВЕЛИКА АМЕРИКА И ЕС СРИНАХА ФАШИСТКАТА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО ЗА ЕДИН МЕСЕЦ МУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ КЕФФФ ВИЙТЕ *** ДОЙДЕ И ВАШИЯ РЕД!

30

Анонимен

преди 9 години

Единствено ясно е,че ЕС няма никаква представа,какво да прави и какво е намислил Путин,но знае много добре,че няма да е никак хубаво.Руснаците очевидно са имали план Б и той е задействан за ужас на ЕС.

29

Анонимен

преди 9 години

Пак ли Герб са ви виновни бе другари???Не беше ли ЕКСПЕРТА орешарски човека сложил край на ЮП????? Бързо взехте да забравяте.

28

Анонимен

преди 9 години

Еех, Волене, толкоз пари ти дадоха от Москава, а ти едно елементарно руско лоби не успя да създадеш тука, за да си нямат Газпром, Лукойл и т. нат. проблеми! Сега да не се наложи да върнеш парите, а?