23

oценяване

преди 9 години

помислете, кога Ердоган ще допусне на турска територия Путин да има 51% собственост на тръбата.. никога! Стремежа на Москва да диктува как, защо, кога и по колко ще се строи бившия вече Ю. поток изяде главата на този проект. Русия сама си е виновна, онези времена на руски васалитет ( на Източна Европа)са отдавна в миналото, колкото по- скоро сверят часовниците си с реалността в Кремъл толкова по- добре за тях...

22

шефа на света

преди 9 години

Шефа на света, Обамата, противопоставя фашисткия режим в Куев срещу България. За Обамата е по-добре Куев да може да спира или да краде руския газ към Европа, отколкото България да има независимо снабдяване с газ.

21

oценяване

преди 9 години

И в Турция няма да има руски газопровод, няма подписан договор, а някакви намерения и нагласи. Турция иска евтина газ за себе си, тя няма да инвестира в неясна тръба с още по- неясни потребители. Учудвам се че руските фенове дори сега не мислите трезво

20

Tikva

преди 9 години

Тия пък *** по форума се радват за Турция?? Ако, кой кого ще заобикаля? То един газопровод не се строи за 2-3 дена от Русия през Турция и по-нататък. Трябват минимум 6-7 години за да тръгнат нещата. А за 6-7 години много неща могат да се променят. Справка-Южен поток. Така че айде кротувайте. Знам, че като чуете за Путин или Турция, получавате оргазми, ама поне се спрете за малко, от месеци сте в наведена позиция...

19

oценяване

преди 9 години

Чета и се смея.., толкова мъка и нерви за един проект, който отдавна беше обречен. Не може да има близки контанти с Русия при сегашните обтегнати във военно отношение връзки между Запада и Москва. Трябва да са били *** някои, ако са се надявали, че Ю. поток ще се случи, може би някога, може би в друга паралелна свелена)))))

18

Циганин

преди 9 години

Всички наши управници от последните 3-4 правителства бегом в Киев за медали за заслугите си към Украйна !

17

LE4

преди 9 години

Мечтата ни да сме енергийно независими от Русия е постигната.Ама нещо не сме много радостни сякаш.Щото сега ще сме зависими от Турция и Украйна.Да ни е честито.

16

Бай Онзи

преди 9 години

Хе-хе, ето още едно доакзателство че нищо в природата не се губи. Докато всички казват че са губещи от провала на южен поток, украинците явно пък печелят. Нище те и без туй са гладни а ние искахме да им измъкнем залъка от устата. Ха-ха-ха. Дерзайте друзя.

15

проруска

преди 9 години

Спирането на "Южен поток" е благодарение на нашите национални предатели и благодарение на украинските фашаги! Какви хора безлични ни управляват?

14

анонимен

преди 9 години

радват се напразно.... транцитен газ през Украйна няма да има в момента, в който се реализира втората тръба през Турция (все пак имам някакви съмнения). Тогава, който иска газ ще трябва да си я взема от гръцката граница. Украинците да се приготвят в бъдеще да използват тръбите за стрелба с фунийки, газ няма да има...Ако Путин реализира това намерение ще означава, че е тръгнал да играе по-твърдо, а и ще привлече Турция, на която е ясно, че няма да я приемат в ЕС....така ЕС ще иде при нея:)

13

Анонимен

преди 9 години

Това поставя много въпросителни пред България какви съюзници има в ЕС и НАТО и дали страната не е само периферия.

12

Валентин

преди 9 години

Ваш'та кожа гнусни укропитеци.

11

Анонимен

преди 9 години

ЕС и САЩ жертват България заради Украйна.

10

Анонимен

преди 9 години

Естествено, че ще приведства, това са транзитни такси за хунтата.

9

Анонимен

преди 9 години

Продан, айде да оставим мечтите и да погледнем реално на нещата...а?

8

непукист

преди 9 години

След като има такава радост сред украинските фашаги ,че засега остават в играта представяте ли си какво губим ние?

7

бг

преди 9 години

Юрий Продан: Радан Кънев е мой брат по кръв и по секта.

6

Хазар

преди 9 години

Абе тези украински *** много жалки бре. Направо са смешни

5

бг

преди 9 години

Юрий Продан: Радан Кънев милее за Хазария.

4

Не

преди 9 години

От спирането на "Южен поток" най-много губи България!