18

ставри

преди 9 години

А защо викат на ПАОК Солун-българи?

17

3

преди 9 години

вмро много скоро се изражда в терористична сепаратистка организация която тероризира населението и вреди на българската държава. за това през 1934 е забранена и разгонена. вмро са използвали България и бежанците от македония за сепаратистки цели. те са били срещу присъединяване на македония към България

16

Анонимен

преди 9 години

има много време да мине докато доближим гръцкия стандарт, къде ли ще са те тогава

15

Анонимен

преди 9 години

от всички съседски страни най сигурно и спокойно съм се чувствал в гърция. ако питате къде е най неприятно това е при македонците. все ще извъртят нещо за политика,да се заяждат нещо,да подмятат.

14

Анонимен

преди 9 години

преди 100 години по цялото бг Черноморие се е говорило гръцки и са живеели гърци, имало е и по странджанско Асеновград Тополовград ямболско хасковско Пловдив мелник. и какво от това,сега съседски приятелски народи и нека така да продължава. можем и да си помагаме като равнотежест на апетитите на турция и ислямизма

13

Анонимен

преди 9 години

а някой да знае,че мелник е бил с 12000 гръцко население и градът два пъти е опожаряван от българи,разграбван и гърците са прогонени. казвам го не защото другата страна не е правила същото, а да се знае,че шовинизма е пагубен за хората и че българите също сме били насилници и престъпници. те ,нашите управници и сега не се свенят да крадат и народа мизерства, та представете си какво са правили в миналото

12

Анонимен

преди 9 години

8 mnogo dobre go e obiasnil.

11

Анонимен

преди 9 години

всеки тълкува историята в негова полза и премълчава това което смята че го омаловажава. жестокости е имало предостатъчно и от двете страни. някой знае ли за драмското въстание потушено от редовни български части и паравоенни бандитски формирования на вмро. жертвите са над 4000 цивилни или повече от колкото в илинденско Преображенското въстание.

10

Напротив

преди 9 години

До АнонименИ в Европа прави впечатление, просто не се раздухва по медиите или не разбираме за това.

9

От 4

преди 9 години

То може и само да казва, че е Хърватин, не го знам, и без това лъжите са му безкрайни, това е Югославия, с малки изключения.

8

Анонимен

преди 9 години

двата народа са съседи от столетия и е нормално да ива районти със смесенто население. знам от баба и дядо,че в елховско и ямболско са живеели заедно с гърци. сам съм чувал хора от Созопол да говорят помежду си на гръцки. в Европа това на никой няма да направни впечатление,обаче в дивотията на балканите не е така. има и от едната и от другата страна неадерталци шовинисти

7

Костакис

преди 9 години

Да а а вярно е.В северна Гърция сме българи от векове.Имаме роднини и в България.

6

непукист

преди 9 години

Защо скандал да не е казал някоя лъжа бе джанъм или някак си е неприятно?

5

И пак и пак напомням

преди 9 години

През 1999 г. изтече срока на ньойския договор. / С него западните държави откъснаха от България: Беломорска тракия, Западните покрайнини, Южна Добруджа /. Откъснаха ги защото България ВЗЕ СТРАНАТА НА ГЕРМАНИЯ през ПЪРВАТА световна. Но тогавашния президент Петър Стоянов в писмо до гърците ЗАЯВИ, че нямаме претенции към тези територии. Демек, ХАРИЗА ги. А какво казва гърка в прав текст? Що ще кажете?П.П.Как са се отблагодарили гърците на Петър е друг въпрос. Интересно де!!!

4

Анонимен

преди 9 години

Така е, 3, сега от личен опит се убедих какво значи Югославянин, досега по-зло нещо не съм виждала ( този специално е Хърватин ), направо съм ужасена. Турците са за предпочитане пред тези.

3

ВМРО

преди 9 години

На грък никога да не вярваш,затова има една стара истина " Грък и магаре да стане не се качвай на него,ще те хвърли". Най големите злини спрямо българиге са направили гърците и србите. Господ забавя но не забравя.

2

Точно

преди 9 години

До ЕпсиТочно това е проблема. Ако не са били избивали цели български села след втората балканска и ПСВ е щяло да има предимно българи там. Доказателствата за това дори не са от нас, а от тях самите. Собствените им войници са си описвали простотиите.

1

Епси

преди 9 години

Че истината си казва човека