16

...

преди 9 години

Бре, докато се пее за предни, задни и други полови части, докато се пее за това кой как къде и по колко пъти е опънал, докато се пее за това че е по добре да се изтаковаш в мерцедеса или друго превозно средство, ми дотогава ще сме си на това дередже! Не, че е лошо, не ме разбирайте погрешно, просто такова ще е дереджете ни!

15

Анонимен

преди 9 години

Деси е с най хубавите цици

14

Анонимен

преди 9 години

Чалгарите - най-пошлата селска *** и брантии...

13

СДЯВ

преди 9 години

Боже как може тази новина на първа страница ! ГНУС МЕ Е !!!!!!!!!

12

12321

преди 9 години

ЧАЛГАДЖИЙСКИ , ДЕГРАДИВЕН , КОМУНИСТИЧЕСКИ САЙТ !!!!!!!!!!!!

11

Homer

преди 9 години

Забранете това жалко подобие на музика!!!

10

Отврат

преди 9 години

Парад на кича и елементарщинатаЖАЛКО!

9

salamcho

преди 9 години

Без значение какъв жанр беше музиката - смея да кажа че концертът вчера беше професионално направен и почти до последния детайл изпипан.

8

баба Пена

преди 9 години

От целия кич и вулгарност ми хареса едно нещо,което се виждаше отзад - рекламата на Бор Чвор.Поне са хубави млечни продукти.

7

Бял Данъкоплатец

преди 9 години

Не бях чел скоро статия ,която да е лъхала повече на платен репортаж.Явно чалгата в България наистина умира и се налагат подобни въпиющи и сърцераздирателни статийки.ИнжИнер Димитров че го е закъсал с бизнеса с компаньонки,ъъъъъ пардон поп-фолк изпълнителки е повече от ясно.На фона на пълната и нарастваща мизерия в цялата страна и проблемите на обикновените отрудени хора подобни мероприятия изглеждат като пир по време на чума.

6

Momo

преди 9 години

Пукала се по шевовете и имало правостоящи.Да ама едно време концертите пълнеха стадионите, а сега пълнят зали.

5

До номер 5

преди 9 години

Спокойно, мила неграмотнице! Шивачката от село Сусурлево ще ти ушие същата на скромната цена от 50 лв. И ти ще се почувстваш звездЪ като лююбимките си. Напрао ша гърмиш

4

Анонимен

преди 9 години

На четна дата ***, на нечетна бял фосфор.

3

s

преди 9 години

Днес.бг, вие случайно да сте бавноразвити?! Как може такова нещо, което дори не бих нарекъл събитие, да получи гласност в новинарски сайт, дето като капак има и претенции... Чалгата трябва да бъде изкоренена и унищожена! Пайнер-майнер, на ***! Кухи кифли от двата пола.

2

Dani

преди 9 години

Бях на концерта и съм разочарован. Смяната на поколенията изигра лоша шега на хубавите стари песни и простотията се заражда отново. Някакви руси недоразумения размятаха еднометрова коса в поклащащи се и некоординирани движения, а народът се кефеше именно на тях, вместо на хубави и стойностни песни като "Добра среща, приятели" и т.н.Няма лоша музика по принцип, всеки има вкус, но вкусът на днешното поколение е потресаващ.

1

DA

преди 9 години

ПРИЛИЧА НА СМЕТИЩЕ И СИ Е СМЕТИЩЕ!!