126

Особен блясък

преди 9 години

Този е на работа в една телевизия,в която е по-често отколкото в министерството!Всяко от изреченията му започва с:ааа и този щял да прави реформи?Всеки следващ здравен министър е по-зле от предишния,а този е и с ментални проблеми.А,ако трябва да избираме между Путин и крадците Костов и онази *** мутра,не виждам нещо,което да е в полза на местните крадци!

125

ни съ знай

преди 9 години

Изглежда ДСБ не се усещат в какъв капан ги вкарват.От какъв зор да променят нещата в РБ--нали се подредиха на кориткото за папане, повече власт няма да получат.А на следващите избори сигурно няма да са блок!

124

Анонимен

преди 9 години

Абе Москов, какво ще прави тук един Путин, дори да го имаме?Все едно да назначиш Наполеон за главнокомандващ на БА....пък то не се знае де...Може и да е успешен.

123

до 169

преди 9 години

Ако не бях нормален, щях да бъда в "наведена" позиция към лицемерието.

122

SEX-RAZKAZI com

преди 9 години

18+

121

Анонимен

преди 9 години

До ХПСеверна Корея е твоята нова бъдеща родина.

120

ХП

преди 9 години

Реаниматорския блок в действие. Писна ни от вас продажници. Предпочитам един като Сталин или Хитлер да ме управляват и да сложат всички на мястото им. А такива като този и другите дупетати ще бъдат линчувани за пример на тези които искат да продадат България. Само тогава ще има истински Патриоти а не като онези дето си делят сега комисиите и постовете с герб в парламента.

119

ЛУСТРАЦИЯ

преди 9 години

Ето това трябва да се случи (макар и много закъсняла) у нас! ЛУСТРАЦИЯ на всички агенти на ДС (Москва) и изваждането им от държавния апарат, финансовите институции и икономиката на страната! Ще се изненадате как над 90% от т. нар. "кредитни милионери"- криминални елементи са афицеръй от ДС...или може би няма да се изненадате?

118

oценяване

преди 9 години

България е член на НАТО , неокомунистическа диктатура като руската на Путин, тук е невъзможна, първо защото самия народ няма да я допусне, второ натовските войски още недошла са я свалили и ликвидирали, трето заобиколени сме със съседи, в които демокрацията е необратима, най- добрият пример е Румъния, там системата започна да работи и икономиката им тръгна нагоре! Жалкото тук е, че скрити ***- руски агенти вече 70 г. са се вкопчили като пиявици в държавните структури и смучат...

117

Анонимен

преди 9 години

Много интересно кой ще бъде българския,,Путин '' ,в България няма нито един достоен за тази чест.

116

до 151

преди 9 години

Ти, пич, си типичен представител на неолибералната фашистка десница и на "умните и красивите" *** с по три-четири клишета в речника! Хем България е член на НАТО (без някой да е питал народа) хем който не му изнася да напуска страната! Бинго! Демокрация по американски!

115

Анонимен

преди 9 години

В такъв случай, а дано не успее!

114

Анонимен

преди 9 години

Тоя на снимката е по-*** и от Цв.Цв.

113

rumen

преди 9 години

Московеца или е много зле сьс ситуацията или сьс статията сондират общественото мнение. Да плашиш народа с човек който спря разграбването на страна си от трансантлантически криминални елементи явно падаш от небето.

112

Анонимен

преди 9 години

151Кой ти каза?

111

me

преди 9 години

Пътят Чавез или Путин? WTF? Венецуела и Русия са страни фрашкани с ресурси, с какъв акъл точно сравнява малка и никому неинтересна България с тях ми е крайно интересно. Какво изобщо остана да продадем? И кой ще поиска изобщо да го купи, като от толкова време само подаряваме.

110

ВАМПИРЪТ

преди 9 години

Серсемино няма да ви бъде нито старите нито новите сини!Мечтаете си за ново заробване,но вече лъжите ви за хубав живот омръзнаха на народа.Неолибералната теория към която сте пристрастени е нещото което ще ви изяде главите скоро.

109

анонимен

преди 9 години

ДО144---ПОДКРЕПЯМ ТЕ НАПЬЛНО ---ЦЯЛАТА ТАЗИ *** В ПАРЛАМЕНТА СЬД ПО РУМЬНСКИ МЕТОД---в един и сьщи ден ПРИСЬДА И НЕЗАБАВНО ИЗПЬЛНЕНИЕ КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВО И ПАРИ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЕНЕРГОДОБИВА И ЕНЕРГОРАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗЛАТО И РУДОДОБИВА -----ето ТОВА Е НУЖНО ДА СЕ НАПРАВИ ----пропуснах---НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЬЛГАРИЯ---не РЕПУБЛИКА БЬЛГАРИЯ

108

DreamTheater

преди 9 години

Република България е демократична държава.Член на ЕС и НАТО.Хората са свободни да избират.Ако на някой не му харесва - може да отиде при Чавес,Путин Обама.....

107

до-149

преди 9 години

***!