44

Чувам, че

преди 9 години

рускините вече искали по 1000 рубли вместо по 500.Ей това вече е лоша новина!

43

Българин

преди 9 години

До 46Сигурно си чувал за връзката количество-цена. И въпреки това питай Бакърджиев -той ще ти обясни.

42

Savomir

преди 9 години

До до 22много точно казано, ще ги закопаят икономически пак ...

41

Анонимен

преди 9 години

Русофилчета я кажете защо вашата мила изостанала Русия продава на България най-скъпият газ и нефт в Европа? За щастие обаче има САЩ и ЕС, които ще сложат край на руския рекет!

40

до шопа

преди 9 години

Пише се воДка.Запомни и не пиши неграмотно.

39

Българин

преди 9 години

"Ниските цени на петрола ще ударят руската икономика4Я не "плачете на чужд гроб" По -добре пишете за нашата "икономика" ,за дълговете ,които ще трябва да плащат и пра,пра внуците ви. Русия е била ,е ,и ще бъде велика държава независимо дали това харесва на тези или онези.

38

Анонимен

преди 9 години

Ниската цена на петрола била супер за ***,МАКАР,ЧЕ РУСКИЯ БЮДЖЕТ ЗА ТАЗИ ГОДИНА Е ПЛАНИРАН НА 109 ДОЛАРА БАРЕЛ,КАКТО И СЛЕДВАЩАТА......Високата цена на петрола и тя била СУПЕР за ***.Нека русосифилстиците решат-високата или ниската цена на петрола е добре за *** или ниско-високата???Да се смееш ли,да плачеш ли?

37

Шоп

преди 9 години

Ще ударят дръжки - нищо няма да ударят! Да си пият спокойно вотката и да воюват, Путин е помислил за всичко.

36

бляд

преди 9 години

Абе незнам ама един ден Рашките пак ще тропат по жълтите павета!

35

Анонимен

преди 9 години

Кик-кис-кис.евразийски съюз?Ха,прочетете вчерашния брой на ,,Белоруски партизан'' и какво казва Лукашенко за това съюзче?*** прават сечено и на Белорус.Май,Лука не ще влезе,като Назарбаев?

34

Анонимен

преди 9 години

До ЩеревПанаира е есента бе.

33

Анонимен

преди 9 години

НЕ ИМ ИЗДЪРЖАТ НЕРВИТЕ НА БЕТОНА.С ЖЕЛЯЗОТО СА СИ ДОБРА КОМБИНАЦИЯ......БЕТОНИ,прочетете ИНВЕСТОР.ПРОЧЕТЕТЕ РУСКАТА ПРЕСА-САЩ са най-големия производител и износител на газ,а през следващата година и на ПЕТРОЛ.Неуки ли сте?Четенето извисява.

32

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Узбекистан и Тюркменистан,заедно с Армения влизат също в евразийскя съюз-Русия,Казахстан и Беларус

31

Шоп

преди 9 години

До Гневен българинНиските петролни цени са изключително полезни за всяка икономика------------ Тогава би трябвало да се радваш и да благодариш на Съединените американски щати, защото тяхна е заслугата...

30

batmario

преди 9 години

Америка живее добре за сметка на останалия свят вкл. и България...Ако това, което е предназначено да служи начовечеството, се употреби за целите на една отделна раса, може би за дасе превърне тази раса във владетел на света, то това е в огромен мащабчерна магия.Рудолф Щайнер

29

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Чувам, че *** попритягали старите цистерни за Квас... - и приготвяли канчетата...

28

Анонимен

преди 9 години

Узбекистан и Туркменистан изнасят газ за Китай през трасе дълго 6 400 км. и струващо 7 млрд.долара.Колко ще струва при планиран от Сечин-Прома сибирска сила? 60-100 милиарда долар,според руските медии.Велики.

27

Анонимен

преди 9 години

*** *** ПРОЧЕТЕТЕ МАЛКО АМЕРИКАНСКАТА ПРЕСА ДА ВИДИТЕ КАКВО ПИШАТ ЗА ТОВА КАК НИСКИТЕ ЦЕНИ НА ПЕТРОЛА ПОВЛИЯХА НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА ШИСТОВА РЕВОЛЮЦИЯ.ПРОЧЕТЕТ,ПОИНТЕРСУВАЙТЕ СЕ ЗАЩО СПИРАТ ВРЕМЕННО ДОБИВА В САЩ НА ПЕТРОЛ И ГАЗ ОТ ШИСТИ.ЧЕТЕТЕ МИСЛЕТЕ,АКО ВИ СЕ ОТДАВА,А НЕ ДРАСКАЙТЕ САМО ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ И КЛИШЕТА ДЕТО ВИ ГИ Е НАБИЛ У КРИВИТЕ КРАТУНИ В СЪБОТА У СВИНАГОГАТА ВАШИЯ РАВИН.

26

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Очаквам коледен майдан на Красная плосшчад...

25

Исмаил

преди 9 години

Бившия мюфтия Генджев-капитан на КГБ е направил проклятие с дуа за цените на Петрола.