30

бг

преди 9 години

Няма нищо лошо Орхан да бъде зам. министър на отбраната. Нека българите покажем, че сме толерантен народ. А и щом има способности човека, какво значение има името му и на кой бог се кланя, дали на нашия Христос или на техния Аллах?Правите от мухата слон, а с турците така добре се разбирахме в последните 20 години.

29

7

преди 9 години

Орханеее, даже и да си чист, върви вече обяснявай, че си нямал сестра...Оставката ти вече даже е закъсняла - тоя спор трябваше да си го решите на закрити врати. Даже и да останеш, а ПФ да се махнат - колко мислиш, че ще ти издържи психиката всекидневно да те сочат като турски агент, а те няма да те оставят.

28

Маркс

преди 9 години

Ай сиктир бе, държавата я съсипаха небългари, а не българи, пфу! Да започна ли да ги изброявам?

27

Аспержа

преди 9 години

Орхане, не името е проблема, а това на кой служиш, директно или индиректно... което е видно от кариерното ти "развитие".... обирай си парцалките и дим да те няма... вземи и началника си... друг парашутист...

26

Анонимен

преди 9 години

Да живее псевдо национализма в тази деградирала държава. Атака и Патриотичен фронт са считани за най-големите спасители.

25

балък

преди 9 години

Мдаа!!!!!Коя ти е ракетата носител, а, или си от тия богоизбрани където стават за всичко?Просто напусни, ако имаш и капчица достойнство!?

24

Анонимен

преди 9 години

българинът и без това за нищо не става. оставете поне турци да управляват. и без това я съсипахме държавата

23

бай Иван

преди 9 години

За да няма подозрения,следващия път отиди на море в Гърция.И тя е в НАТО...

22

бургазлия

преди 9 години

Много въпроси му поставят но никой не го задава след завършване на военното училиште в продалжение на колко години е бил кадрови офицер.Когато е бил на посештение по служба вТурция в качеството на какъв и бил ли е кадрови офицер ..От кога е двоенизиран и по какви причини.

21

Анонимен

преди 9 години

Има ли значение колко пъти е бил в турция ? Гузен негонен бяга.

20

Циганин

преди 9 години

Нима е възможно да се робува на име в европейска България !? Като нямат доказателства тези "боржуи " как се считат от ПФ да млъкнат !

19

дреме ми!

преди 9 години

Мюсюлманин,християнин поне да кажат кога ще е обезглавяването за да си смениме имената и да станем мюсюлмнани.Що ни плашите години преди нейзбежното, питам?

18

Анонимен

преди 9 години

тайните са на бившето ДС тях ги бьрка само турците защото с тях турците не се сьобразяват тук изключвам дпс агентите.

17

ЗЕВС КРОНОС АПОЛЛОН

преди 9 години

СВОБОДА ЗА РЕПУБЛИКА ПОНТОС..ТОВА Е ГРЪЦКА РЕПУБЛИКА , ОЖИВЯЛА САМО ЗА 3 ГОДИНИ ОТ 1918 ДО 1921 Г...ОТ СИНОП ДО БАТУМИ = ПОНТИ - ПОНТЕС - ПОНТОС !ЦЯЛА МАЛА АЗИЯ Е ГРЪЦКА АНТИЧНА ЗЕМЯ.

16

Гневен българин

преди 9 години

Колкото повече се оправдава,толкова повече потвърждава мнението ни.Да не се заплаква,а просто да се изпарява и да забрави за този пост,който ще го направи изключелно угоден на някого.Знаем на кого.

15

Никола

преди 9 години

Гледате СКАТ и пишете глупости . Въпросния Орхан Исмаилов има много отдавна достъп до класифицирана информация , като зам. министър ще има пак същия достъп - това първо , второ тайните на България са тайни и на НАТО , а Турция е също е там . Та какво излиза дали зам-а е турчин или българин в Турция знаят всичко ! Виж в Русия още може да не знаят някоя и друга тайна , ама не вярвам , защото при Момата ,Чалмата и Сачмата(руския патриот) всички зам-ове се отчитаха в Москва !

14

бай-Генчо

преди 9 години

Бай-*** е още жив ! На него всеки му е крив.Той иска да е я кмет,я депутат-килепир има в тая работа.И понеже е бил винаги,и ще бъде другаря или г-н НИКОЙ,затова си създава виртуалнни класови врагове-в случая на етническа основа.Вярвайте ми,понякога ми иде да се отърва от съвеста си-за да постъпвам с хората както заслужават!Срам ме е че съм Българин-от такива руски ***-като Болен,"русенския македонец" и бургаският кабелджия.Те са като кърлежи,искат да смучат ли смучат кръв и парички!

13

Анонимен

преди 9 години

Така ще каже турската ***. Как на 23 години от обикновено лейтенантче е станал Заместник-председател на Комисията по Досиетата.КОЙ го е предложил ? КОЙ, КОЙ, КОЙ ?

12

Анонимен

преди 9 години

Наистина е глупаво турчин да оставят в министерството на отбраната. Намерете му друга длъжност на това момче.

11

Анонимен

преди 9 години

НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН , НЕ Е БЪЛГАРИН!ЗА 500-ГОДИНИ ПОД ВЛАСТТА НА СУЛТАНА , ОТДАВНА СА СИ ЗАГУБИЛИ ГЕНОФОНА!ВСЕКИ БЪЛГАРИН --НОСИ НЕЩО ТУРСКА У СЕБЕ СИ!/...боб чорба, маанета и чалга,локумджийство,грубости,простащина, унижение към жените ..и пр./ ВСЕ БЕЛЕЗИ ПОЗНАТИ НИ ОТ ПРИМИТИВНИТЕ ПЛЕМЕНА НА "селджукски турци"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПРИЗНАЙТЕ СИ :/...Сталин и Хитлер ...също са с еврейски произход/