18

Бай Иван

преди 9 години

абе у*. Кажи ми какво ще спечели обикновенния човек ако Русия превземе Украна, или ако Украйна унищожи всички про-руски сепаратисти ?Някой ще си раздели парчетата от баницата, а хората ще загубят роднини, близки и приятели, и нито ще живеят по-добре нито ще са по-богати, на хората им омръзна да се борят за умрели клаузи.

17

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ПУСТИЯТ МУ $ НЯМА ДА ВАЖИ ВЪВ ДВУСТРАННИТЕ ИМ ТЪРГОВСКИ ОТНОШЕНИЯ СЪС РУСИЯ ТЪЙ ЧЕ НЕЩО МАЙ МНОГО НАБЪБНАХА СТРАНИТЕ КОИТО ЩЕ ТРЯБВА ДА ОБОРВАТЕ И ДУШИТЕ ФИНАНСОВО, НЕ Е САМО ИЗТОЧНАТА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ КАКТО ОБИЧАШ ДА СЕ ИЗРАЗЯВАШ.АЗ ПРЕБРОЯВАМ НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ ОЩЕ ДОСТА МЕРАКЛИИ ДА ПЪЛНЯТ ВЪЗГЛАВНИЦИТЕ И ДЮШЕЦИТЕ СЪС $-И ЗА ДА СПЯТ НА ПО-МЕКО ЗАЩОТО ,,ЗЕЛЕНИЯТ ГУЩЕР'' ЩЕ СИ СПОМИНЕ СКОРОПОСТИЖНО МАЙ ОЩЕ В НОВАТА 2015-ТА,А?

16

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До ПЕШО ШЕВРОНА: ,,ГОЛЯМАТА ИЗТОЧНА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ЗАПОЧВА ДА ПРОСКЪРЦВА !''ПЕШО, ОТКАКТО ДОКТОРА ОТКРИ ЧЕ ВЪВ ГЛАВАТА ТИ ИМА МНОГО ПОВЕЧЕ ШЕВРОНИ ВМЕСТО НЕВРОНИ ТИ Е ПРОСТЕНО ЗА ВСЯКАКВИ КОМЕНТАРИ КОИТО ПРАВИШ ТУК! ИЗГЛЕЖДА НЕ СИ ЧУЛ ЗА 2 БРОЯ КИТАЙСКИ КРЕДИТИ ЗА РУСИЯ ВСЕКИ ЕДИН ПО 4 МИЛИАРДА $? ЕДИНИЯТ Е ОТ ЕДНАТА КЪМ ДРУГАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА А ДРУГИЯТ Е КЪМ РУСКИ ЧАСТНИ И ДЪРЖАВНИ ФИРМИ.ВЗЕМИ СЕ ВЪВ РЪЦЕ И ВЛЕЗ ВЪВ ЧАС НАЙ-НАКРАЯ А НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ НЕПОДГОТВЕН! А ВЕЧЕ И СЪС ТУРЦИЯ И ВИЕТНАМ

15

Марш у к....

преди 9 години

До бай ИванТигре, като по цял ден падат 152мм снаряди и осколките убиват деца и жени кво... Нищо нали щото са руснаци и са лоши дайте да ги трепаме... Но ако са ваште деца ще вдигнете врява до Бога??? Нали си хуманист.. Като ония в киев уса ец... Нали сте Биг ПИЙПЪЛ???

14

Бай Иван

преди 9 години

1. Децата се манипулират най-лесно.2. Възрастните знаят че тази война е безмислена, от нея ще загубят повече отколкото биха спечелили. Надявам се все повече хора да осъзнаят че воденето на война не би донесло никаква полза на обикновенния човечец.

13

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До бандеровче* СПОКО,ОТНОВО СЪМ НА ЛИНИЯ!БЯХ СИ ВЗЕЛ МАЛКО ,,ОТПУСК'' ОТ ВАС- ,,ГРОБОКОПАЧИТЕ НА РУСИЯ'' И ТОЧНО ВИ НАМЕРИХ ДОСТАТЪЧНО НА БРОЙ ЛОПАТИ ЗА ДА Я ЗАГРОБИТЕ И ХОООП- ДОЙДЕ НОВИНАТА ЗА ВТОРА СЕРИЯ 30х30 ГОДИНИх МИЛИАРДИ КУБОМЕТРИ ПРИРОДНА ГАЗ ОТ РУСИЯ ЗА БРАТСКИ КИТАЙ.ТЪЙ ЧЕ ПОГРЕБЕНИЕТО Й СЕ ОТЛАГА,ЯЗЪК ЗА ВЕНЦИТЕ КОИТО ЩЕДРО СТЕ ЗАКУПИЛИ -,,НЕ ДОЖДТЕСЬ!''ВЯРНО,ТОЗИ ПЪТ СДЕЛКАТА Е ,,САМО'' ЗА 325 МИЛИАРДА $ А НЕ ЗА 400 МИЛИАРДА НООО,ГОТВЕТЕ СЕ И ЗА ТРЕТА СЕРИЯ НА КООПРОДУКЦИЯТА!

12

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До юбералес: ,,Най-добрата дата за присъединяване е 22 юни 2041г.''А КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА 9 МАЙ 2015 ГОДИНА? МАЙ ДОТОГАВА ЩЕ ПРЕСЪЕДИНИМ УКРАДИНА КЪМ РУСИЯ,А?

11

Циганин

преди 9 години

Г-це Василева ,тъй като Вие сте журналиста по Русия в "Днес" -няма да е лошо да пуснете статия как украйнците откраднаха 2 милиарда м3 газ от газохранилищата които са на Русия и Европа и както се очакваше ,за украйнците е по-изгодно да крадът вместо да плащат ,а след това да обвиняват Русия ,че ен е додала газ ,а г-да от Брюксел под строгият погдлед на Вашингтон се правят на ощипани моми ,че нищо не знаят кой -как крадне. Европа ще остане без газ за зимата и то благодарение на Яценюк и ко !

10

Анонимен

преди 9 години

Гледали ли сте филма "***" - такова възмущение се вдигна, че тук (Москва) 2 месеца показваха предавания с ветерани, които подробно обясняваха, че КОМАНДИР НЕ БИ ДОПУСНАЛ деца да изпълняват военни задачи, освен ако не е партизанско-опълченски доброволен отряд, където не го грози пряк военен съд от положената клетва... Военните знаят за какво говоря, нещата не са се изменили. Онова беше ФИЛМ - това е просто репортаж, поръчителите са същите евреи собственици на радио "Ехото на Москва"!

9

Шоп

преди 9 години

Руските православни терористи имат манталитета точно на ислямистите от ИДИЛ, нищо не може да ме учуди.

8

Анонимен

преди 9 години

До 2Два въпроса:1. Отдавна ли си в това състояние?2. Лекуваш ли се?

7

Анонимен

преди 9 години

до 5 анонимник. Ти си хвърлял бомби и си стрелял на екрана на компютър.Ама ако е наистина,ще копаеш окопи и с газъ си.***.

6

юбералес

преди 9 години

До Анонимен 7Най-добрата дата за присъединяване е 22 юни 2041г.

5

Анонимен

преди 9 години

А овчарчето Калитко да неби да е бил дядо?

4

Анонимен

преди 9 години

Ne zabravqite , 4e voinata be zapo4nata ot Rusia .

3

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Не ставай смешен.Аз не съм ходил в казарма какво от това?Мислиш ли че не мога да стрелям по хора или да хвърлям бомби ако ми се наложи?Желание трябва и повечко практика.Копането на канавки и миенето на *** е другото нещо което повечето от не посетилите казарма е пропуснал.Не е голяма загуба.Сигурен съм.

2

бай Иван

преди 9 години

След конфликта загиналите деца ще ги впишат в графа "герои",както ни учиха,че Митко Палаузов е бил герой.След като пораснах осъзнах,че баща му е бил ***,след като го е взел в балкана.После комунистите ни учеха,колко са били жестоки стражарите,че са убивали дори и деца.А в същност при обсадата на терористите,стражарите са нямали понятие,че има деца...

1

бела жига

преди 9 години

Какво лошо има в това?Това е и идеален повод да си разчистят сметките със някой с който са имали проблеми преди войната но не са могли да го очистят поради липса на оръжие.Омразата е голям стимул.