13

Анонимен

преди 9 години

Симеонов и Каракачанов- Иван да се подведат под съдебна отговорност за нарочните им действия против спокойствието и сигурността на българите!!!

12

Izida

преди 9 години

Този ислямистки център (най-големият в Европа) се финансира от чужбина - Каракачанов да не се прави че, не разбира какво означава това! Какво не му е ясно? Там ще се преподава това което поръчват спонсорите и никой "***" няма и да знае какво се преподава зад дебелите стените.Отделно, страната ще се напълни с ислямистки студенти.Да, АТАКА са прави както винаги. Медиите, колкото и да сугестират обществеността че, подобията на Каракачанов били "патриоти", тези които имат глави на раменете, нямат проблем да различат ***.

11

не е това което беше

преди 9 години

На вчерашния футболен мач присъства и бившия премиер Орешарски :След края на мача, Орешарски си тръгна доволен от видяното и още по-доволен, че зрителите не го освиркваха.След като дори получи аплодисменти и носталгия за времето от неговото управление той се ръкува с хората под овациите им и един от тях му каза-"Ние чакахме Б.Б да дойде и да го освиркаме, но не дойде"

10

Анонимен

преди 9 години

Уууу, турчин, скрий се - гербаджийска *** !

9

Анонимен

преди 9 години

ВОЙВОДА И ПАТРИОТ СЪС ЗВУЧНАТА ТУРСКА ФАМИЛИЯ КАРАКАЧАНОВ Е АГЕНТ НА ДС ,РУСЕНСКИ ВОЙВОДА,НАЗНАЧЕН ОТ ДС ЗА ВОЙВОДА

8

Анонимен

преди 9 години

До До:браво ПФ.Имитира обществено мнение.

7

Анонимен

преди 9 години

Що лъжеш бе?

6

666

преди 9 години

Дебел!!!

5

До:браво ПФ.

преди 9 години

Абе момче,*** знае ли какви глупости пишеш тук?

4

браво ПФ.

преди 9 години

Ако гласувам на следващите избори,то ще е за Патриотичния Фронт! Съжалявам,че аз и сем. не гласувахме, но ще поправя грешката си много скоро!

3

...

преди 9 години

Оплакват се от ОРХАН ИСМАИЛОВ пък искат училище на арабски език ??! За какво става на вапроса,даже Исмаилов не е от ДПС .... какъв е проблема.Вежди Рашидов както виждаме е много кадърен човек ....

2

Анонимен

преди 9 години

Няма да забравя по време на протестите срещу Кирил Рашков как войводите от вмро пращаха на митинга едно момче със тяхното знае,беше там да го поснимат малко а когато станеше напечено бягаха и се прибираха,бяха ми малко като клоуните на макдонадс,един друг войвода викаше ,ей само да не разберат началниците ,че съм тука и се хвалеше със знамето,и куция късмет на клетия войвода му изневери,арестуваха го на една спирка във Варна,та знам ги тези колко са патриоти и колко са войводи

1

прави са АТАКА

преди 9 години

Знаете старата мечта на Бойко Борисов в Малинова долина да се направи ислямски център. Интересното е, че шефът на ДАНС подхвърли тази идея и тя беше подкрепена от представителя на ПФ Красимир Каракачанов. Защото според него Ахмед Муса бил продукт на обучението по ислям в чужбина, а ако имаме голям ислямски център, той щял да усвоява по-кротък и приемлив ислям", коментира Магдалена Ташева от "Атака", след като напусна пленарната зала.