36

Анонимен

преди 9 години

Нашите жалки журналистчета да вземат да коментират как да се спре Световната ПростотияВИП брадър ,където "звезди " са два пъти с по долнопробно поведение и продажно държане за хонорар отколкото веселбата на една жена с преятелки. Още по мизерабълни са водещитена БТВ които си пълнят сутришния блок с това събитие. Преди това беше красивата учителка.

35

играт орта

преди 9 години

А га играхти голту ору без паре по среднощити,а? ко ви беши?

34

Анонимен

преди 9 години

Простотия до шия, ГЕРБ до колене - чалга и невежество. Нямам думи. Това е съвременна България.

33

Анонимен

преди 9 години

Госпожо Колева, браво ! Вие се държахте с достойнство, като ГРАЖДАНИН ! Поздравления и за партьора Ви, за трезвата преценка и позиция на господина. Отрязахте им главата до кръста на медийните "доброжелатели".

32

Адекватно е постъпил

преди 9 години

само мъжът. Не е редно дете да присъства на този род "купони" и да се учи да пъха пари в бикини. На всичко отгоре то е момиче. Ще остане с впечатлението, че в това няма нищо лошо и още в пубертета ще започне да изпълнява подобни кючеци почти без дрехи. После обвиняваме подрастващите, че се държат като к/ви.Спомняте ли си, клипа отпреди 1-2 години.? Абитуриентка изпълняваше подобен танц срещу *** оркестър, а гърдите й бяха изскочили от деколтето? Вероятно и тя е възпитана от майка като тази

31

дидо

преди 9 години

Напоследък нещо много ги влече перверзията. То не би педофили, някаква обарвана наркоманка, сега в един танц съзряха порнография? Абе, какъв е този мозъчен дефицит? Дайте им витамини на тези зомбита, съвсем изкрейзиха с тези камери и микрофони!

30

Анонимен

преди 9 години

Браво, Гергана! Разказа играта на тази куха лейка! Не се ядосвай и знай- журналистите оперирани от срам, морал и човещина. Не са хора, роботи -касички са, колкото повече им пъхаш, толкова по-широко отварят уста!

29

Анонимен

преди 9 години

Жалка история: малко дете се учи на стриптийз (в купона по принцип няма нищо лошо, както и в голотиите, проблемът е на какво учат детето...), стриптизьорката става жертва на домашно насилие (и това се приема за нормално), репортерите са неадекватни и се пенят с фалшиво морално чувство. И за един от коментаторите по-долу: да биеш жена си не е строго, но справедливо патриархално наказание, а си е домашно насилие и е подсъдно.

28

Анонимен

преди 9 години

Всеки ден някой се опитва да си проповядва морала и идеите без да си дава сметка, че по тази земя има милиарди гледни точки и НАЧИНИ да се живее в мир, да се живее добре. Ако сложим камера в жилището на въпросната репортерка, рано или късно ще видим същата сцена, а може би и далеч по-драматична от играенето на кючек.Дали майка и дъщеря ще се изкъпят заедно, или ще се поразголят танцувайки е в рамките на семейната интимност. А може да са нудисти. Не съдете, за да не бъдете съдени!

27

Анонимен

преди 9 години

От години повтарям, че нивото на журналистиката у нас е паднало толкова ниско, че създава новини от публикации в социалните мрежи, дори цитират кой какво написал там, сякаш става въпрос за авторитетно издание.

26

Анонимен

преди 9 години

Оставете хората да се забавляват по домовете си. Важни са постъпките навън. Тези хора нито са извършили престъпление, не ги съдете на морална основа, защото ако ще се съдим така, то няма да остане никой оправдан на земята. Гледайте си дворовете и не търсете сензации от нищото.

25

тцЪ

преди 9 години

Изгледах интервюто с г-жа Колева и се смях с глас на журналистическата простотия :D На фона на ебола, гражданска война в Украйна, масови безредици в САЩ - тия тръгнали да се занимават с домашно клипче на "три почерпени кокошки" (цитирам г-жа Колева).Поздравявам я за трезвата мисъл, ясния изказ и аргументи. А "репортерката" съветвам да се върне в първи курс в ЖФ. То бива некадърност и липса на аргументи, ама такова чудо не бива.

24

Анонимен

преди 9 години

Това е типичен пример как медиите могат да манипулират общественото мнение, отразявайки неадекватно събития. Или с две думи - как дявола чете евангелието.

23

Анонимен

преди 9 години

Когато медиите се държат безсрамно,възхвалявайки Женета,Николети,и знам ли още какви, от срам трябва да замълчат.Моралният човек и морализаторът са две коренно различни неща.Относно този клип медиите морализатвуварстват,но това не ги прави по-морални,а по лицемерни.

22

Анонимен

преди 9 години

Правичката си е казала госпожата , а да не говорим за простите им и *** шоута с ясно послание да покварят нацията ни.Направила е грешка с тоя нет , но не е фатално.

21

Анонимен

преди 9 години

В моята ценностна система журналистите са много по-долу от проститутките защото си продават душата.Нищо и няма на жената, съвсем си е нормална. Повеселили се женоте а журналистите изкарват пари на чрез оплюване на хората.

20

Анонимен

преди 9 години

На плажа всички ходят с голи ци*и. А белиданс както му се вика на кючека си е най-обикновен вид танц за някой държави като валса и тангото за други. Все едно да кажеш че тангото е мръсен танц. А тангото всъщност си е мръсен танц защото си е откровенно сексуален - даже повече от кючека.

19

ммм

преди 9 години

Браво на Гергана! Малко хора имат нейната смелост.

18

Анонимен

преди 9 години

Определено е проблем, макар и не най-големия в държавата. За другото обаче е права. Медиите не се свенят да показват пошли и откровено нецензурни неща, само и само да печелят аудитория със "сензации". Друг е въпроса каква е самата аудитория, но щом за нея искат да работят - тяхна воля. От доста врее не гледам простотиите нито на БТВ, нито на Нова, ако не са спортните канали и NG, да сме се отказали от телевизия въобще...

17

циника

преди 9 години

Имайки предвид показаното от тази жена на снимката днес - природен интелект, умение за отстояване на позиция, анализ мога да твърдя, че в една нормална система тя би се занимавала с високоинтелектуален труд, а не да мята гюбеци. И обратно - репортерката би намерила място в някоя механа, където да забавлява гостите с прелести.