17

Анонимен

преди 9 години

Като прочетох, че шасито било залепнало за пистата, се зачудих какъв е тоя самолет, дето излита с плъзгане по корем на пистата ахаххах добре, че видеото ми разясни реалния проблем, за разлика от журналистическата неграмотност.

16

Анонимен

преди 9 години

Споко, на Джим Кери боингът не можа да отлепи и на 2 пъти и при плюс 20. Хамериканите са с със 70 градуса напред.

15

Анонимен

преди 9 години

-52 е под а не над -50!

14

Анонимен

преди 9 години

Така си е, няма самолет, който да се вдигне. ако Петелка му е хвърлила око.

13

До гневен българин

преди 9 години

Слушай, можеш да ругаеш за някакви професионални грешки или глупости, но не е етично да се подиграваш на физически данни.Ние сме такива, каквито Господ ни е сътворил и такива грозни нападки не правят чест никому.Това липсва в съвременното западнало общество, което още си тегли ярема на колониалното си минало.Че и фашисткото.Че НЯКОИ ХОРА СА ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИ. Или по-хубави, или по-бели или по-умни.Света ще се оправи когато разберат че всички са еднакво добре дошли на тази земя! И само Господ съди!

12

SeoKungFu

преди 9 години

Епа не я ли яку :D

11

До 15

преди 9 години

Съжалавам, но си в грешка. Не са германците, апарата е ЕВРОПЕЙСКИ, и там има страшно много участие на руснаци. Да не говорим че и кометата е открита от руснак.А ми е интересно какво би станало у нас при минус 52 градуса?

10

Анонимен

преди 9 години

Такова нещо съм виждал по Дискавъри в Аляска.За този климат явно е нещо обичайно.Сигурно -50 не е шега,но ние сме "професори" и всичко коментираме с злоба.

9

Анонимен

преди 9 години

тия да бутат, германците нали кацнаха на комета.

8

Анонимен

преди 9 години

***, няма смисъл да триеш истината за това, че *** е част от нацистите от "Десен сектор".

7

Е КВО????

преди 9 години

Е....и какво лошо има в това???Тази ситуация показва,че руснаците са единни,а не като дебелогъзите кравари--не могат да ходят вече-тлъсти ***.А я им вижте шапките--само едната шапка на тоя пич струва хиляда долара......

6

Благодарен

преди 9 години

Браво Елче, ужасно се кефя на много важните, исторически главни, съдържателни, искренни, животрептящи, особенно актуални, свръх-изключителни и най-важното най-необходимите за момента новини, които ни разширяват мирогледа, обогатяват мирогледа и мировозрението ни, помагат ни да е ориентираме в сложните икономически, политически и нравствени проблеми. Благодарско!!!

5

Анонимен

преди 9 години

То в Русия имa ли нещо нормaлно

4

Анонимен

преди 9 години

Хааахххаа яка и *** пропаганда---демек вижте в Русия колко е зле. Ми то и в Аляска е същото бе.....даже по Дискавари го показваха.

3

ВИДЯЛ

преди 9 години

В Аляска в САЩ съм я виждал същата ситуация-абсолютно същата.А и съм виждал там със кучешки впрягове да "отлепят" самолета.........

2

Анонимен

преди 9 години

"пътниците решили да помогнат, като го бутнат, което е недопустимо, тъй като е можело да пострада обшивката на самолета"Тя тая обшивка да не е от станиол бе, нищо няма да й стане, а и от това което виждам, са се справили. Сговорна дружина - планина повдига.

1

бачи кико

преди 9 години

Така е в колхоза.... глад и мизеря...