93

yan

преди 9 години

Предложение до НС: Да бъдат създадени нови американски бази в Пазарджик, Северозападна България, Столипиново, Факултета, Максуда. Личният им състав да бъде от полицейските сили и гвардията във Фергюсън.

92

Анонимен

преди 9 години

137 е станал 136.

91

юбералес

преди 9 години

До мачоОоооооооо, Мачо, забравяш, такова нещо в Русия ''никога не може да се случи''

90

Чете внимателно №137

преди 9 години

У нас, десетилетия наред се втълпяваше, че в САЩ цветнокожите са дискриминирани, експлоатирани, измъчвани и т.н. Ние съчувствахме и четяхме "Чичо Томовата колиба". Безспорно, имало е извращения на расова основа, има ги и сега.Само че огромният проблем е друг - всяка раса има свои, заложени от природата стереотипи. "Присаждайки се" към цивилизация от друг тип, не всеки се приспособява. Каквото се случва сега там, същото става и у нас - хем търпим чужда култура, хем ги хрантутим, а те ни мразят.

89

мачо

преди 9 години

До юбералесИнтересно ми е, ако това се случи в Русия, първо- дали ще се разбере за инцидента, и второ- дали ще има бунтове?

88

Мари

преди 9 години

Интересно, ако беше убил съучениците си, как щяхте да коментирате? Както се случи в Нютаун, Кънектикът-"загинаха 27 души, включително 20 деца". Тогава със сигурност щяхте да вините полицая, че не е убил стрелецът, нали?

87

Анонимен

преди 9 години

По същият демократичен начин трябваше Янукович да смаже протестите на хайлазите, крадците и разбойниците от т.нар.Майдан, които върлуваха в столицата Киев. Не го направи, не спази законите и тези бандити заграбиха властта. Сега цяла Украйна си пати заради тях.

86

юбералес

преди 9 години

*** в САЩ избиват комплекса си за мързел, като расизъм, което е ''*** работа'' Ако негърчето е с пистолет, ще бъде застреляно, ако е интелигентен и работлив, може да е президент на страната. Просто е. Все пак да са благодарни,че имат правото на протести, защото в някои държави и това право няма да имат.

85

Камерън

преди 9 години

Путин е виновен за размириците в братски САЩ. Имаме неопровержими доказателства, че Русия финансира тези бунтове, както и снимков материал, на който Путин се прегръща с някои от организаторите на тези терористични действия във Фъргюсън. Тук-таме се забелязват и зелени човечета с антенки, както и бойци от руската армия, ползващи годишния си отпуск.

84

Анонимен

преди 9 години

Путин e виновен

83

Анонимен

преди 9 години

Който ходи в Америка добре знае, 90% от черните не искат да учат и работят а чакат на социални помощи. Когато им се каже, че в определени моменти не са прави те скачат и говорят за расизъм. А расизма е към белите които издържат тази черна ***. Нали гледате новините, да видяхте слаб и измъчен ***? Всичко е тлъсто и нагло. Като протестират защо грабят магазините? Нали протеста е за демокрация и равенство? Така ли се постигат? Ето защо никой не подкрепя ***!

82

до 130

преди 9 години

Че какво общо има демокрацията с диктатурата на олигархията, управляваща империята на злото САЩ???

81

Ха-ха

преди 9 години

Абе, защо биете ***?! :)))

80

Asan Genov

преди 9 години

Тия черните са рубладжии пратени от лошия чичко Путин ! ГЕРБ и USA embasy завинаги заедно - победа !

79

killer

преди 9 години

Построиха си държава върху костите на избитите индианци а ми говорят за "следрасова ера" .Убийци !

78

vesko02

преди 9 години

Когато видя тълпа от бедстващи американци молещи със сълзи на очи за виза пред българското посолство във Вашингтон,ще призная че демокрацията е несправедлива форма на държавно ууправление

77

Анонимен

преди 9 години

127,ако погледнеш обективно на фактите и в глобален план, то твърдението ти е общовалидно за почти всички страни в света.

76

Анонимен

преди 9 години

какво искате от нация съставена от бивши роби , бивши бандити и събрани поамериканчили се *** от кол и въже

75

волгоградския

преди 9 години

До странджата Вярно просто България толкова много прокопса с Боко и Макака че паднат ли от власт направо не ми се мисли. ХАХАХА

74

волгоградския

преди 9 години

До just manЗа да не се чувстваш самотен в изблиците на див хилеж ще ти препорьчам да опиташ да се свьржеш с Бурга той се подвизава в сайта на вести.бг много ще си допаднете двамцата сладури