163

Анонимен

преди 9 години

Странно племе е това Българското ....най-добрият им боксьор загуби от назобан украинец .......някакъв си изкуствено поддържан шампион .....и Българският боксьор казва всички факти които е имало преди срещата и по време на нея ....а повечето от племето ги обръщат срещу него самия ?!?!?! Нима някой се съмнява че украинеца беше назобан яко ? Че се играеше по правилата които са създадени от щаба на Кличко ? Ако Кубрат беше вдигнал немското знаме щеше да е предател ? А сега не ставал ? Народе ?Прочети още на: dnes.bg/sport/2014/11/25/klichko-prinudil-pulev-da-se-bie-na-mek-i-malyk-ri

162

Анонимен

преди 9 години

Айдеее, сега па му бил мек и малък...

161

Горан

преди 9 години

Кубрате, моля те спри да се излагаш... Единственото нещо с което видяхме, че финтира Кличко беше това, че можеш да се боксираш... А, ти се оказа, че не умееш да се боксираш, особено срещу него... Не ти му удържа 5 рунда, а Кличко те държа 5 рунда, защото имаше много пулика, и мача беше наистина много голям, и много очакван. Всички ние бяхме с теб, и никак не ни хареса това, което видяхме. Върви тренирай, храни се качествено и може да имаш по-голям успех.

160

Анонимен

преди 9 години

То добре че беше мек ринга, че ти как се изпружи, ако беше по-твърд можеше и да не станеш

159

ПОСЕРКО

преди 9 години

Много ясно! А Кубрат за жалост го бива да нокаутира някви си там смешници от трети разряд. Никви шансове срещу такива от калибъра на братя Кличко, Тайсън, Формън, Холифийлд. Това е положението.

158

Алекс

преди 9 години

Господин Пулев, сигурен съм, че няма българин, който да не е със теб, но все пак правилото е:първо скочи и после викни "ХОП". За съжаление ти направи обратното и държанието ти след загубата е противопоказно. Каквото и да кажеш сега няма да те направи победител. Нещо повече - прокрадва се съмнението, че Кличко те запази до 5я рунд заради телевизията и зрителите. Моля те заради всички, които те обичат - дръж се достойно и побеждавай на ринга - не в медиите...

157

бокс

преди 9 години

покажете на всички един себеподобен на кличко .това е смесица от анаболи и политика.изчакайте малко за следващия или вижте преди 4,5,7,години.ТОЙ ЩЕ Е...те го искат.,.,.

156

Анонимен

преди 9 години

На крива ракета... Вземи се скрий. Половин година се обясняваше как ще смачкаш Кличко и накрая ти продупчиха и без това сплесканата мутра.

155

kriso

преди 9 години

Поведението на Пулев след мача не говори за професионализъм. Човек трябва да губи с достойнство.Толкова му е потенциала. Едно е да искаш да покажеш сила и интелект, а съвсем друго е да го направиш в действителност. Трябва да си признаем едно финансовият резултат, който Кубрат Пулев постигна, надхвърли стократно неговите възможности на ринга. Едно мога да кажа в заключение - той се прояви като добър бизнесмен - за кратко време постигна зашеметяваща печалба.

154

Onz

преди 9 години

До ПОСЕРКОпоколението на 90 те иска кубрат да бие, щото е мутра, да сме с русия щото путин е джудист и е як и откраде крим на украинците, чудят се закво им е нато и ес след като собствено на тях никой нищо не е дал да ползва и плачат за комунизъма щото чули от дядо си , който бил партиен секретар и имал връзки, че било мно яко. така че нормално подобна боза с косми да е добър ПР ход за пред местните медии.

153

Вихър

преди 9 години

Мило момче,кой те излъга и те хариза че да те бият така като ***. Престани да говориш глупости! Явно имаш някаква интелигентност не я съсипвай в разправии.! Готви си тихо упорито и скромно и покожи че можеш...другото е простотия.Успех Пулев! Успех!

152

Анонимен

преди 9 години

Нещата не опират до това кой каква националност е, къде живее и т.н. Просто Пулев не се държа коректно. Ако има доказателства нека ги покаже. Ако ли не...просто да мълчи. Можеше да пробва други варианти, а не след 20 победи да атакува титлата. На него му трябва опит. Просто това не беше правилният момент и правилният боксьор. Приказките дойдоха в повече, това е истината. Да паднеш не е недостойно, но ако си голям просто ще се изправиш и ще продължиш, а не да го правиш на думи. Друго няма.

151

ПАДНАЛ ПУЛЬО

преди 9 години

Нащу момче е пълен ***! Дреме ми на шмайзера че е българин! Това даже е минус и то бая голям. Гола вода под налягане. Но ние сме най добрите и продъпжаваме напред ама в обратна посока. Приземяване братче, приземяване. Това е положението.

150

kli4ko

преди 9 години

Я да видим сега ринга ли ти е мек или коленцата главата ли ти е корава или на Кличко ръкавичките

149

Дуло

преди 9 години

Кубрате пожалиха те в 1ви рунд заради рекламите... а че яде лакти и главички - факт - ама тва не ти е аматьорския бокс...

148

безпартиен

преди 9 години

На крива ракета космоса и пречи.

147

Samo minavam

преди 9 години

Факт,нашия го пребиха на ринга.Поне да спре да говори.Ако кличко беше натиснал и не беше финал,т.е.,телевизии,реклами и прочие,не ми се говори.

146

Теди

преди 9 години

То остана и да е твърд ринга ,че на носилка трябваше да го изнасят после По -добре да приеме загубата и да учи от Кличко как да се държи и да стане и той световен шампион.

145

Анонимен

преди 9 години

Ами прав е човека да го съди браво

144

Анонимен

преди 9 години

Да трябваше да се бият в някоя софийска чалгарница и андреа да пее-там дансинга е голям!