8

Анонимен

преди 9 години

За съжаление Цацаров се компрометира с някои меко казано спорни, скандални дела с политически привкус- особено цирка "Костинброд". Разследванията срещу Ц.Ц. естествено се фокусираха върху нелепи и даже лъжливи тези, а се пренебрегнаха истински страшните му правонарушения. Връх в неуспешния опит на гл. прокурор да угодничи на политическите благодетели на персоната Д.П. бе делото за опита за убийство поръчано от Ц.В. А иначе изявлението на Цацаров от вчера е пълна истина изказана от умен човек.

7

Маркс

преди 9 години

Цацаров, ако започнеш тия с инициалите да ги вкарваш в затвора, ние българите ще ти сформираме гвардия, която да те защитава денонощно, ще откупиме един взвод от Спецназ, ако сами не можем да те пазим!

6

Анонимен

преди 9 години

Цацаров вменяем ли е ?

5

Аз

преди 9 години

На главния прокурор му оказвали политически натиск. Ами естествено то е ясно, че в независимата ни съдебна система всички назначения са политически. А иначе доста години стана чакаме да влезе някой в затвора по различните знакови дела или поне един политик ама надали!

4

Самсун

преди 9 години

Тоя е такава мишка, или по точно Цаца в море от акули...Ако искаше със съдии и прокурори можеше да изчисти България от най големия и бич !Цаца !...

3

arhar

преди 9 години

Трафикантът на германски марки / Кирчо от бсп / , Доганчо, мамин Делянчо , Пещо сумиста , Златко баретата, Камен Пенкoв - все ортаци на Йосич .Сега повече от ясно се вижда кой открадна прословутото тефтерче, в което беше изписано Д. Пеевски ...Крадецът / червеният трафикант на германски марки през сръбската граница / викаше : Дръжте крадеца ...Защо двойникът на Георги Илиев от вис 2 мълчи за пътя на хероина ? Неудобен въпрос ли e това ?

2

Анонимен

преди 9 години

Абсолютен *** !!Филчев на времето и той ги плещеше едни ,но поне човека си имаше извинение -разбра се че е психически неуравновесен ,но на този какво му е извинението ????

1

Анонимен

преди 9 години

"Цацаров не е Господ, но нямало и да вдигне бяло знаме, оказвали му натиск"-Но и в крайна сметка няма и да осъди никой.