12

Поо принцип

преди 9 години

това електронно здравеопазване го "въвеждат" всяка година който дойде на пост, но до сега нищо

11

враг

преди 9 години

откога травестити знаят какво е чип ?

10

До Плюващите под мен

преди 9 години

Айде в цяла Европа е с карта ама вие пак му намерихте кусур... Вместо да кажете че е нещо позитивно, няма да има бележки и картончета, вие плюете... Далаверите и триковете, които споменавате са във вашите глави предимно, затова веднага ги споделяте на всички!!!

9

Анонимен

преди 9 години

Ромите и ромчетата не плащат осигуровки, но ще имат здравни карти.

8

Лъф

преди 9 години

Тази информация ще бъде предоставена на фармацевтичните компании.И на всеки който може да заплати за нея.

7

ДЪБЛИН

преди 9 години

В Корумпестан никой не иска елетронните карти-защо ли,защото няма лъжене и мамене и няма"дай 10 лева за консуматовите само".

6

Ванката

преди 9 години

Чудесно като идея, нека всеки си прави сметката. Но ми и интересно, нашего брата, като си издуха направленията още на втория месец, кво правим? Да не се заблуждаваме, че картата ще е заредена с 1000 направления, ще има 1-2, до 3, и то ако пациентът е с 4-5 хронични заболявания. Пък нашенецът е свикнал да обикаля докторите само като го засърби или "да се види".

5

Анонимен

преди 9 години

Тоя се предаде за 30 сребърника на Мутрата.Предаде избирателите си, само за да се докопа до Министерското кресло за да може да ***.

4

Рали1

преди 9 години

Толкова години никой не се осмеляваше! Ще се въведе ред,ще намалеят фалшификации,източвания и мъртви души, и за това се бавеше през годините!Тъй като сме на прага на зимата,такса "рехоспитализация"за ромите,които използват болниците за битови нужди ,ще има ли?За следващата зима болницата да си е само лечебно заведение!Дано министърът устои и идеята за здравната карта,стане реалност!

3

Анонимен

преди 9 години

Най накрая! С една карта ще минават 20 ***. Един през здравната каса и 19 - пари на доктора в джоба на бялата манта. Накарайте *** да разберат че не се плаща на доктора а на касата

2

анонимен

преди 9 години

ТОВА В НАШАТА *** Е НЕВЬЗМОЖНО ----лекарите какво ЩЕ КРАДАТ

1

препатил

преди 9 години

Да направят ред за лекуване на летовниците, защото им дират по девет кожи на Морето!