7

Анонимен

преди 9 години

Аз питам всички протестиращи, получихте ли сега с това правителство исканата от Вас промяна!Кое се промени?

6

oxxxx

преди 9 години

А ако Борисов опъва нашите нерви, може да има избори още през март.

5

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1Няма да се дискредитира - той си е дискредитиран, прави както преди. Същият цинизъм, презрение към хората, демонстрация на "твърдост", и ... глупост. Въпреки че има и нови хора вътре. Но явно са подбирани по стар калъп. Да разделиш пенсионерите, граждани на Р България на "наши" - ще ви уважим, другите - не "наши" - глейте си работата. И социалистът Калфин - голямата приказка - както Москов козирува на едно НПО - БЛС, така и Калфин - на ГЕРБ. Преследване на старците - лош матриял

4

Анонимен

преди 9 години

ostavka

3

балък

преди 9 години

Всички ги обединява огромното и непреодолимо желание за натрупване на богатства, та и от там ще им дойдат и разногласията!!!! Хм, ще видим кога и как!?

2

Венелин

преди 9 години

Кабинетът няма да падне, той ще бъде свален.

1

социолог

преди 9 години

Добре да предположим , че кабинетът падне и какво от това . Нищо но от сърце. Ще има нови избори и ГЕРБ пак ще са първи и общо взето същото. Едно е да искаш, друго е да можеш , а трето и четвърто е да го направиш . Всички празни приказки, да дойдат нови и неопетнени политици са политически дъвки без стойност . Ето ви пример . Бареков е нов политик и говореше велики приказки , а какво направи-замина в Брюксел и се изплю на всички негови избиратели .