118

бг

преди 9 години

Сатанинските еврео-наполеонови долнопробни *** не казват нищо за хилядите убити руснаци от хунтата.

117

РАТНИК1936

преди 9 години

До АнонименЗащо Европа ли?Зашото Украйна е била ,е и ще бъде част от Европа.Но не тази Европа а Европа на Нациите.В тази Европа няма място за руснаци,сърби,турци и всякаква *** от изток и юг.Тази европа ще бъде напълно независима от външни сили.

116

може, но първо

преди 9 години

Да върнат откраднатия Крим, да се изтеглят от окупирана Украйна, д а платят по 10 милиона долара обещетение на загиналите в самолета, да платят 300 милиарда репарации на Украина и може и ЕС да им купува газта, колкото да не измрат от глад...

115

Анонимен

преди 9 години

Защо и Европа? Значи Европа ича пръст за състоянието на Украйна в момента.

114

Анонимен

преди 9 години

Страх ли ви е от Путин, страхувате се а. И на снимките винаги гледа уверено. Никога не могат фотографите да го хванат в сконфузена физиономия. Гледа страшно и безпордонно, не както някои снимки на Обама или Меркел изглеждат като увиснали сополи все едно са им потънали гемиите. Всъщност Владимир Владимирович е един изключително ерудиран и кооперативен човек готов винаги на диалог и политическо решение.

113

Анонимен

преди 9 години

Всъщност този писач Джак Тормил от Файненшъл Таймс се е объркал в граматическото време. Разбира се Запада и Украйна не трябва а трябваше да сключат сделка с Русия. Сега не могат да сключат никаква сделка, сега просто са придудени да приемат условията на Путин и Русия. Мина отдавна времето на наивника Горбачов, вече никой в Русия не вярва, че запада са приятелски настроиени и с тях може да се сключват сделки.

112

сделка

преди 9 години

подводницата юрий долгоруки да не направи сделката със запада че става страшно

111

Анонимен

преди 9 години

Росфюрерът хванал златната рибка и както се полага поискал тя да му изпълни 3 желания.1. Искам запада да отмени санкциите на Русия2. Искам нефта да стане 150 долара барела3. Искам долара да струва 20 рублиЗлатната рибка се замислила и попитала Сигурен ли си че точно това са ти желанията, ако ги потвърдиш ще трябва първо да убия теб.

110

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Отново грешка.Отново Владимир Владимирович заби телеграфен стълб в нечий черен диpниk.И отново Владимир Владимирович върти този стълб и го клати напред-назад със страшна сила.И отново битият е бит, а еваният - еван...

109

майорски

преди 9 години

До дълбоко гъркодо година две Русия и европа ще са пак приятели ....ще си правят бизнеса ...ще си транспортират Газта....а украйна ще е в упадък и раздробена на федерални рпублики .....златото остава в Америак и Европа ...влиянието на Русия в Украйна ще се върне .....

108

КАКВО РЕВЕТЕ

преди 9 години

за някаква си несъществуваща вече Югославия ! Забравихте май, когато сърбите скандираха преди години " Амерички, Амерички " ! Е, " Амерички " дойде и ги навести ! Сега скандират " Путин, Путин " ! Като дойде да ги навести Русия, за кого ще почнат да скандират ?

107

дълбоко гърко

преди 9 години

до година две Европа ще има терминалите за втечнен газ и тогава на путин дупе да му е яко.

106

военна поща

преди 9 години

Кратко писмо до путин от българин,Украинците ще прежалят Крин,така както ние българите бихме прежалили Кърджали.

105

майорски

преди 9 години

До смешниковИстината е това ! останалото е политика !

104

до 137

преди 9 години

США? пахахха Рашънски жаргон, а? Колко оригинално само. Като китайски телефон и политиката на ***

103

смешников

преди 9 години

ЕЕ, майорски, да си жив и здрав, ама краварите не прощават, даже Путин не си позволява да говори за Укромаймунското злато, което отмъкнаха американците. Дано имаш по-голям "гръб", че горилите на Марси-то не спят.

102

Анонимен

преди 9 години

До ! 133Абе ти още живееш в 1990 година ...де да ставаше така ...целия фракинг в момента в США работи на загиба ...цената му е паднала под призводствния лимит ......колко ще издържат США...и не забравяй че долара не е със златно покритие ... а се води нефтодолар ....и е свързан с петрола а не със златото

101

космос

преди 9 години

Путин,както,Сидеров и Миков живеят в някаква паралелна реалност.

100

майорски

преди 9 години

До Леле че народТам е въпроса че в Украйн няма злато .....в момента за да се поддържа валутата им се помпа с долари които им дава США...хартийки.....и така курса се задържа ...златото е закарано в США за "съхранение" поради несигурна политическа обстановка ...част от него в върнато на няколко Европейски държави ...които си искат резерва от США....Холандия Германия ...и още няколко ....США прави "с чужда пита помен" ...това е историята ...проблемите за Русия ...са бонус за тях !

99

!

преди 9 години

Какви сделки бре? Просто трябва СА, Катар и ко да бъдат притиснати и да свалят още цените на петрола и бързо да започне строеж на газопроводи от там. Да продължат със санкциите с пълна сила и републиканците да осигурят тежко оръжие на Украинците. Накрая руснаците ще бъдат в патово положение и ще се забуксуват както в края на СССР в Афганистан. Умираща икономика, държава на прага на фалит и постоянно пристигащи ковчези. Само това е начина да се спре *** и да им се покаже къде им е мястото!