44

АТАКИСТ

преди 9 години

до БГРазбира се че се "радвам", когато такива като теб ми обясняват, че нищо не се е случило след като даже правим с Малта равен на собсвен терен. Нали продължаваме напред, БГ?БГ, ние сме велики и никога не се предаваме и продължаваме напред, нали?

43

Присмехулник

преди 9 години

Никога не съм бил фен на Любо Пенев и все още го считам за доста ограничен, но личното ми мнение е, че беше бойкотиран от отбора - поне част от него. Дали е имало "хващане" на играчи или не, не знам, но е видно, че част от играчите и то основни такива не играха последните мачове. Попов, Манолев, Бодуров и др. само маркираха, че играят. Същият състав преди 5-6 месеца играеше по съвсем друг начин. Имаше хъс и борба а сега е бледо копие на този отбор.Относно Лечков - тоя си е пълна ***,,,

42

Керкенез

преди 9 години

Боли *** за тея татуирани чалгари! Без извинение...

41

Анонимен

преди 9 години

Браво Любо !

40

Анонимен

преди 9 години

Супата топчета се преименува на супа любчета.

39

guess

преди 9 години

Не ви ли прави впечатление, че всички са му виновни? ДА всички в БФС са меко казано *** но нищо смислено и конкретно не каза. Единия, който донесе толкова радост на цяла България бил неграмотен а той Любо право е професор. Само знае да казва " Пак повтарям" Другия пък защо се бил срамувал от националния ами, че 1:1 с Малта си е меко казано срамно. Да не му давали оценки ами какво да му дават само ръкопляскане!

38

1101

преди 9 години

видяхме го чичовото кво направи -***

37

BLA BLA

преди 9 години

През март 2007 година, ако не ме лъже паметта, прибирам се вкъщи, щракам каналите, и стигам до шоуто на Слави. Хоп, позната физиономия и Костадинов вътре. Дават му книга. И какво чета. Пожеланието "бади такав, какавто си". За три думички поредни имаме три правописни грешки. Ако не ме лъже паметта, ще се извиня. Тук темата е много сложна и тежка. Да ме извинява Емо, но леко ми идва неграмотен и без познание за поста, който заема във футболния съюз" хахахахаха

36

Анонимен

преди 9 години

Аве тоя на чичовото, на пост-соц-*** племенника, дето с много връзки и амбиция го продадоха едно време в чужбина! Никога не е можел да играе футбол, просто е бил един спънат дългуч дето се пречка на терена. Че сега треньор бил и Домусчиев ще коментира! Да отива в Разград и да МЪЛЧИ и да гледа как се прави. А най-добре да си отива в Мировяне и да не се появява повече нито на националния стадион, нито по ТВ! 150те хиляди да са му хаирлия!

35

БГ

преди 9 години

До АТАКИСТИбрико, пак се радваш, че нещо в България не се е случило добре! Позорно поведение на "националис" и достойно на *** на хидроинженера!Каквото и да стане аз ще обичам и ще защитавам моята Родина България!Всички юрушисти са срам за национализма!Да живее България!

34

ХМ

преди 9 години

Ами да беше подал оставка овреме. Преди 7,8 мача още докато националите играеха що годе, да беше казал тия неща, сега след увото малко тъпо. Жив и здрав.

33

аз

преди 9 години

назначете треньорката по художествена гимнастика начело на националния и тогава може да има и резултати

32

Отто

преди 9 години

До ayaОтто е голям, но при това престъпно ръководство на БФС, което наживя над 10 треньора, в това число и Матеус, не мисля, че проблемите са в треньора. При това винаги е с благословията на БФС. Мениджърски намеси, интереси, конфликт на интереси в Изпълкома с присъствието на клубни президенти и т.н. Сина на Михайлов в националния без офиц. Мач! Допуска се избор на съдии, от трима - трима неподходящи за Стойчо. В тази държава има ли прокуратура или и тя е в играта?

31

Анонимен

преди 9 години

НЕ знам кой е прав и кой е крив, ама този Лечков е наистина доста неприятен.Много ми е антипатичен.Долен човек.Долен!!!

30

aya

преди 9 години

До Анонимен 35Ото Рехагел. Като гледам при гръчолята се справи, защо не в БГ.

29

Анонимен

преди 9 години

Съгласен съм с казаното пт Любо Пенев, но това не променя факта, че и той е селско парче, което си отбелязваше автоголове в националния, а когато го питаха защо все така се случва, той каза на който не му харесва да духа супата. ***, селски бек. Още като го назначаваха знаех, че нищо няма да свърши. А че Лечков и Костадинов са ***, едва ли някой се изненадва. Иначе всички играеха хубав футбол, ама футболът им свърши и им остана само селянията.

28

ей

преди 9 години

само лече ....той е много прав.

27

А ГРУПА

преди 9 години

ЧИЧОВАТА ВЪРБА ИМА ГОЛЯМА ГРЕШКА. ЛЕЧКОВ НЯМА НИТО ЕДНА ПРИСЪДА ОТ БГ СЪД С КОЯТО Е РЕШЕНО ЧЕ Е ВИНОВЕН !

26

Анонимен

преди 9 години

От менте супа може да стане само менте тренер.

25

оставка на перуката

преди 9 години

Перуката подписа предателския договор за неустойка от 500 хиляди евро за Супата и сега държавата ще трябва да плаща държавни пари на тия мошеници.