20

Анонимен

преди 9 години

В интерес на истината крайната цена на киловат час ел. енергия е 22 стотинки бес дневна - нощна!

19

лекар-пенсионер

преди 9 години

Тази опорна точка на БСП за цените на тока вече става банална. След като нямаш пари ще се топлиш на дърва или с юргана . Цяла България се занимава как пенсионерите искат пари или как тока е скъп . Само да ви кажа , че половината пенсионери не са внасяли никакви пенсионни осигуровки или са си уредили социални пенсии. Не е хубаво да мизеруваш с 200 лв. пенсия , ама за това се мисли на младини , а не сега .

18

Анонимен

преди 9 години

Ами питай гоце или цергишев оти ти е малка пенцията. ЛОшата нови е че няма да има кой да ти я изкарва.

17

Анонимен

преди 9 години

До 14Ако беше одил на училище щеше да знаеш, че количеството топлина за една сграда е еднаква независимо какво гориво използваш. Никой не те кара да се топлиш на ток има и печки пернишко чудо има и пелети, няма само безплатно отопление.

16

Анонимен

преди 9 години

Бай *** си изка да е като на времето при Бай Тошо - киловатът да е 2 стотинки, ама тая работа няма как да стане. Тогава и хлябът беше 26 стотинки, сиренето 2.60 лв и прославутото билетче за градския транспорт от 4 стотинки. Сметнете сега колко струва само последното.Увеличило се е 25 пъти, по таза локига киловатът ток трябва да е 50 стотинки, а той все още е 18 стотинки за дневна и 12 стотинки за нощна.

15

Анонимен

преди 9 години

Съгласен съм че в провинцията хората масово се отопляват на дърва и ***. Почти никой няма климатик по селата.

14

Анонимен

преди 9 години

Да не би София да е България! Поразходете се из провинцията да видите колко домакинства си набавят дърва и колко от тези климатици работят и ще видите реалното потребление на ел. енергия!

13

до 13

преди 9 години

Да ама пък знаеш ли колко ток *** една такава духалка от 12-15 лв - тази сума я изразходва точно за 2-3 дни.

12

Анонимен

преди 9 години

До до 10Само *** може да си купи конвектор на ток при растящи цени на ел.енергията - духалките са 12-15лева.

11

до 10

преди 9 години

В София почти всички от 2-та млн жители се отопляват на ток. Хората масово се отказаха от рекета на Топлофикация и си наслагаха климатици. А тези климатици са на ток. В последния месец има и бум в продажбата на конвектори. Зная го защото работя в Технополис точно на такъв щанд. Като се сметне че средната мощност на един конвектор е 2-4 кВт и че само в нашия магазин миналия месец продадохме 340 бройки, правете си сметката.

10

Анонимен

преди 9 години

Първо: Не е инвестирано нищо и преносните мрежи са си същите от преди 50 години!Второ: Болшинството домакинства се отопляват или на газ или с твърдо гориво! Така,че изобщо не търсете каквито и да било оправдания за "усвояването" на пари от България и то в безбожни размери!

9

Анонимен

преди 9 години

Моята сметка за миналия месец е 27 лв. Не виждам срещу какво негодувате - написано е, че това е средна сметка, тоест средноаритметично от всичките сметки. Със сигурност има и нулеви сметки, както и такива от по 70-80 лв.В крайна сметка всеки плаща, това което е изхарчил. Не може на всички сметките да са по 10 лв. Комунизмът свърши отдавна.

8

Анонимен

преди 9 години

Смешници,защо не предупреждават когато времето е топло,че сметките е нормално да са по-ниски.Презастраховат се.

7

Енергиен МангАс

преди 9 години

А на мен ми доплащат всеки месец съседите за връзката.

6

ЦК на либерастите

преди 9 години

Средно 34лв ...като извадим необитаемите къщи средно ще стане 50-100лв!

5

Анонимен

преди 9 години

До мдаНали Партията по времето на олигарски им разреши да си сегат на воля за собствени нужди, но явно ги мързи. Чакат некой да им ги нареже и нацепи а те да ги вземат на "заем"

4

Кютек Побойников

преди 9 години

Средно - месец два и не средни а големи масови безредици и тоя път тия наглеци трябва да ги изгоним от България.

3

Анонимен

преди 9 години

94.23лв имах предвид

2

Анонимен

преди 9 години

34 лв ли???Преди 4дни си получих сметката 8октомври-8ноември 94л.23 лв,без радиатори,без климатик,без бойлер!!!

1

мда

преди 9 години

Браво за това, че предупреждавате !Сега ще си отнесете критиката !Хората, които живеят в тази част на България са безработни и най-бедни сега и на студено ли да стоят ? Направете си мрежата така, че да издържа на потреблението, престанете да се оправдавате и да вдигате рамене.