84

Предприемач

преди 9 години

И за да не съм съвсем голословен - търговската представителка на една наша фирма за козметика например е със заплата 3000 евро!! Стига с тая *** пропаганда, виж колко пари харчат в България руските туристи и не си КРИВИ ДУШАТА!!!

83

Ü

преди 9 години

Потрошенко нещо е весел

82

Анонимен

преди 9 години

На окраинските *** с такива приятели врагове не им трябват.

81

Предприемач

преди 9 години

До ПътникПич, ЗАПЛАТИ ОТ 470 ЕВРО в РУСИЯ - НЯМА!!! Стартовата заплата на моите хора в Москва е 1200 ЕВРО!!! 470 ЕВРО СА ИМ ПЕНСИИТЕ!!!Не лъжи хората!!

80

Анонимен

преди 9 години

И днес има убити. УБИЙЦИ!!!

79

спец

преди 9 години

До до 104И ще продължи да е така!!! Руснаците не си мечтаят денонощно за айфони, ***!! Те не консумират като американците 3 пъти повече, отколкото планетата може да им осигури!

78

Пътник

преди 9 години

Ха да и аз бях в Москва за Бизнес форум. Говорих с партньори от Москва, с които работим от години. Показаха ми ментетата произведени в Китай и всякви бивши техни републики но с "Made in Bulgaria" етикети (Руснаците уважават Българските стоки). Ние лично търгуваме през Сърбия, за да избегнем санкциите.Но това увеличава разходитесъответно и цената. А и да Руснаците предпочитат долари и евор вместо рубли. Защото преди месеци заплата от 15000 рубли беше 470 Евро а сега е 250

77

Анонимен

преди 9 години

Как могат да се хилят като пачи при толкова жертви причинени по тяхна вина.

76

до 104

преди 9 години

Те произвеждаха и много москвичи и кво от това?! Въпроса е, че тяхното производство е неконкурентно способно на западното и не могат да го изнасят за да пълнят хазната с валута, азчитат само на износа на нефта и газа! За това и сега страдат, защото цената на нефта е ниска и постъпленията са малко! Зависят изцяло от износа на нефт и газ, правилно някой преди малко написа, че износа на БГ е по-голям от износа на Русия на глава от населението!

75

до 108

преди 9 години

***, чети и тогава пиши!!!

74

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 102 А бре питай моряците от Доналд КУК как едно дърто СУ 24 ги накара повсеместно да се на*ерат от страх ,та чак до психолози да стигне работата Едва ли чак толкова ще се изплашат от едно 40 годишно корито,което даже е било невъоръжено

73

Предприемач

преди 9 години

До АнонименГлупости!!!! Никакви 90%, това са американски мечти!!! Поне като не знаеш, не дращи глупости!!

72

Анонимен

преди 9 години

до 92-Пътник ,объркал си се душо *** ,че си кацнал на летището на Москва,това не е никакво летище , а това е била рязаната чурка на поредния арабски емигрант приет радушно от вашето НПО и сега като те оноди отзад ще сизавършен евроатлантик поел насериозно в еврео-атлантическите ,,ценности"" на третия пол

71

бг

преди 9 години

В Библията е написано какво ще стане.

70

проруска

преди 9 години

В Донецк отново се стрелят, има убити и ранени мирни жители, а на *** ими е весело!Мръсни фашаги!!!

69

Предприемач

преди 9 години

До ПътникАз пък ще ти напиша, че изнасям български стоки за Русия. И малкия пазар, който през годините успяхме да откраднем от китайците - и него загубихме!!! Китайците обаче продават и хич не ги е еня за джоновци и обамовци!! А руските стоки и без това се продават, тяхното производство даже се увеличи!

68

Анонимен

преди 9 години

До Пътник,Кацнал си единствено на х *я ми платен соросоиден ***

67

Предприемач

преди 9 години

До ПътникЕ, искаш да напишеш, че руснаците се разплащат с евро ли, какво ли??

66

бг

преди 9 години

Русия трябва да обяви този ционистки извратеняк за персона нон грата за Русия,ако не го направи-още един срам за Русия,още една крачка назад.

65

Айдън Байдън

преди 9 години

Американците са *** като ***,но се краде от другите народи,та да им запушват устата да не лаят и върхушката им си разиграва коня.