18

МРЗ 800 лева

преди 9 години

Държавата по-скоро печели от скока на МРЗ. Много малко държавни служители получават минимална. Просто явно има задкулисно споразумение с работодателските организации и се защитава интереса на работодателя, а не на работника. Скочи ли МРЗ, скачат и средните заплати, скачат постъпленията от осигуровки и данъци.

17

Маркс

преди 9 години

Е, аз само попитах, то човек има ли мотивация и със стационарна ще преплува, даже може да я ползва като тия новите руски катери Раптор!

16

Енгелс

преди 9 години

До МарксАми не знам дали е доплувал до другия бряг,но да не забравяме,че е носил РЪЧНА ВАГРЯНКА.

15

до №13

преди 9 години

До АнонименДепутатите са много,много малко в сравнение с 7 000 000 българи.Техните заплати са твърде ниски със сериозните неща, които "творят" за България.

14

Ö

преди 9 години

Нищо ново под небето!

13

Маркс

преди 9 години

Геееерп!От къде на къде работниците ще получават толкова, колкото е порционът на каракачан дог на Боко, мм?Вие можете ли да лаете, не съм сигурен?! А да тичате и да носите обратно хвърлена пачка с мънги? Друг път ще ги върнете обратно!Геееерп!

12

Анонимен

преди 9 години

До Нещо грешка..Не си обективен - дупедатите си дигнаха свойте1

11

гг

преди 9 години

Боко , пак си решил да не даваш нищо на хората , правиш същата грешка както при Дянков.И хората искат да ядат , кради , но дай и на тях.Пак ще паднеш, но този път от по-високо.Добре , не даваш на хората , но направи така, че и народните изедници , че и ти като министър да не вземате повече от 10 минимални РЗ за очуканата ни даржава. Старо соц. правило , в пропорция 1 към 10.

10

Нещо грешка..

преди 9 години

В България се повишават само цените на стоки и услуги, а не на заплати.

9

Националъ

преди 9 години

Защо заради фирмаджийските и мутренските интереси на БСП-ДС трябва да страда цял народ . Докога комунистите -социалисти ще изпълняват плана Ран-Ът . Докога ще гласуваме за далавераджията Станишев .

8

Нaционaль

преди 9 години

Зaщо зaрaди фирмaджиййските и мутренските интереси нa Гроб трябвa дa стрaдa целия нaродНе че и предишните не бяхa изпълнители нa Рaн-ЪтКогa нaродa ще иде дa глaсувa нaй-нaкрaяДо когa ще глaсувaт сaмо сметкaджиите и дaлaверджиитеМного е възможно никогa, зaщото тези хорa отдaвнa емигрирaхa

7

Фса .

преди 9 години

400 лв е много ....държавата ще фалира ....икономиката ще се срине ....пари няма ....400 лв ? Ние да не сме Германия или Англия да вземаме по 200 еврака заплата ? Айде моля ви се ! Бойко Бойко Бойко !!!

6

иликтутатъ

преди 9 години

А, необлагаем минимум, нещо .......?Щото, СЯ "таксичките" сакат да увеличат май......"Пари нема. Действайте" (Й. Б. Тито)

5

Анонимен

преди 9 години

Много са дори 340 лева. Това са цели 170 Евро на месец. Да им дават по 20 евро или 40 лева. Да хапват половин хляб на ден и да копат картофи. Само ГЕРБ!

4

Ахмет

преди 9 години

Яжте асфалт сега!

3

истината

преди 9 години

Псевдо работодателите подскачат защото масово осигуряват служителите си на минималната работна заплата.

2

Анонимен

преди 9 години

Ние сме в цяла Европа с най-ниска минимална заплата. Трябва да се вдигне, защото, като е ниска минималната заплата и квалифицирания труд се заплаща и той ниско.

1

Шапшал

преди 9 години

Ха-ха.Кеф. Боко заплати не ви е обещал да вдига.))