66

Анонимен

преди 9 години

Един от основните божествении вселенски закони познати като херметически принципи гласи ,че Подобното Привлича Подобното,след като тези две невестулки и Байдън се събраха ,значи ,че този принцип работи,или по нашенски казано Краставите магарета през девет байра се надушват..

65

emil.popov.35

преди 9 години

*** до урода - природата си знае работата! Как пък един от тия не прилича на човек!!!

64

Анонимен

преди 9 години

Rasshata e izvestna stova,4e tam KRAJBATA e "Religia". Vqrvash li - si BEZNAKAZAN. S tova moto li iskat da upravlqvat sveta? Ne vijdam koi shte se suglasi s tqh.

63

пато-лог

преди 9 години

"Руската агресия в Украйна е неприемлива, заяви Байдън"===========Единствената агресия на този свят, която е неприемлива е руската в Украйна !!!За всички други въоръжени конфликти (актове на агресия), които възлизат на близо 250 след края на ВСВ, като за над 200 от тях, пряко отговорни са господарите на Байдан , всичко си е в реда на нещата.Човечеството се е превърнало в стадо от и изглежда процесите са не-о-бра--ти-ми !!!

62

Hanonimen

преди 9 години

Eeeeehehheeee :) :D :D , ne sprqha be... Nqma kak 4i4e... i da iska6 , i da si bezrazli4en, imperii idvat i si otivat, a Russia... Rusisia stoi... :D Prosto fakti !?

61

Анонимен

преди 9 години

Путин още преди две години в своя реч се изказа против новия св. ред, като открито обвини Запада и Америка, като им каза, че са лицемери, щото с едната ръка сеят войни и ужаси, а с другата ръка раздават помощи и баба Меркел мигаше насреща като мишка у трици.Аман, бе братче, кво да ги правят тия 20 мил. в Украйна. Смех

60

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 64Най- добре знаят това Германия и Япония, демократизирането на тия две държави след ВСВ. И сега не искат и да чуят да се изтеглят американските бази от тяхната територия !

59

иво

преди 9 години

,,Неприемливо е в 21 век някои страни да се опитват да предначертаят със сила границите на Европа" ??? Айде стига бе - тогава за какво бомбардираха Белград ?

58

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

*** е длъжен да си вземе бележка... - все пак предупреждение му отправя не кой да е...

57

Анонимен

преди 9 години

Гадни агресори! Съжалявам украинците, които скоро ще разберат с пълна сила какво означава Америка да те "демократизира"!

56

да

преди 9 години

Познато.Една върхушка, разпродава родината си.

55

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 9 години

Този Байдън е изключително нагъл и противен,както цялата политика на САЩ .Отива директно в Украйна да чества годишнината от преврата ,който те организираха ,определя кой ще влезне в сегашната коалиция и ще управлява Украйна ! но това не е достатъчно ами с цялата си наглост обвинява Русия за някакви войски ,за които не са показали никакви доказателства ! !!

54

баи Ганю

преди 9 години

А бе кои те пита тебе дали е приемлива за вас.Те и вашите деиствия по света са не приемливи ама си ги вършите.Щом може за едни така ще е и за други.

53

аз, съм и ви казвам

преди 9 години

Око искате истината какво става по света, гледайте 1 канал на руската телевизия, и българската АЛФА останалите са плява, особено българските ТВ- та.

52

Анонимен

преди 9 години

Байдън младши увяхна за Донбас, Путин препродава чужд петрол с добра комисионна, а си пази неговия за по- високи цени. Въобще всичко е ОК за Русия, още повече щом Джо кръв пикае!

51

Анонимен

преди 9 години

Агресията в украйна я започна частната американска армия, която па време на военните действия мародерстваше мирното население

50

Анонимен

преди 9 години

Голяма помощ 23 милиона..

49

Веселяка

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАДа имахме такива но отдавна ги претопиха за ламарина.

48

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

*** да не се тутка, ами да сваля и цената на газа... - нали е обвързан с петрола...Тотална икономическа война срещу ***... - а след това нова велика ревалюция... - и нов президент...

47

ШИСТОВИЯ ГАЗ

преди 9 години

за който БАЙДЕН си беше отворил *** май няма да се случи. А жалките 20 млн са си просто подигравка. Затова само потупване по рамото, а балуците да се изтрепват в Източна Украйна. Тъй де кога се чуло и видяло САЩ да дават без да вземат. Нали и на нас щяха да дават, ама като лапнаха МАРИЦИТЕ и нещат да свалят цената, щото КОСТОВ /*** МРЪСЕН/ им ги хариза и сега всеки българин му тегли едни славословия...