19

Щерев

преди 9 години

*** е в паника.След разгрома на рублата гладната "страна огромная" ще го линчува за политиката която води.Кредитния рейтинг е сринат.Доставките на газ и петрол са намалели на половина от миналата година.А той на гол тумбак чифт пищови се прави на мужик .Комплексар.Откачените руснаци скоро ще го пометат като цунами.Помнете ми думата.

18

РУСКИ ТРОЛ

преди 9 години

СКОРО ВСИЧКИ ЩЕ НИ СЕ КЛАНЯТЕ СЕЛЯЦИ ЩЕ БЬДЕТЕ НАШИ РОБИ ВСИЧКИ ВИЙ КОИТО ПЛЮЕТЕ ПО НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОЛИТИК В СВЕТА ЩЕ ГО ОТНЕСЕТЕ ЗАЕДНО С ВАШИТЕ ГОСПОДАРИ( КРАВАРИТЕ)

17

Божо

преди 9 години

Хората са измислили смяната във властта , за да не полудяват хората, които я упражняват !!! Това дребно нещо започва да полудява, защото си мисли, че ще управлява вечно !!! Горките руснаци, този полудяващ *** ще ги завлече в калта, а заедно с тях и Европа !!! Някой трябва да му изключи газта, бензина и ядреното гориво, защото в лудостта си ще извърши някоя необратима идиотщина !!!

16

Анонимен

преди 9 години

Цветна революция е нов термин, обозначаващ организирани от Демократичния институт 'майдани' срещу законна , но нехаресвана от щатите власт в дадена страна, с цел да се събори тя и да бъде установена по силов ,не въоръжен път /в Украйна не се получи, затова се наложи проливане и на кръв/ власт, готова да предаде обслужи организаторите на "революцията' .

15

Анонимен

преди 9 години

Русия трябва да се пази единствено от джуджета-диктатори и заобикалящите ги олигарси.

14

Анонимен

преди 9 години

Тц, грешна ти е статистиката. Виж википедия. В Русия не са 20 хил убийства а 13 хил. Русия е на 17 място. Щатите са на 11 място с 14 828 убийства.

13

куку

преди 9 години

Една държава в която да не можеш да напсуваш президента, не ми я хвали. В русия в момента си е натурален фашизъм, точно както го пище в дебелите буквари.

12

Do 14

преди 9 години

Тази статистика какво общо има с темата на статията?

11

Анонимен

преди 9 години

Цветните революции са като грипа - колкото повече се пази толкова по-тежко го изкарваш.

10

Анонимен

преди 9 години

годишнина време от революцията на достойнството майданя за европа върна украина в африка, пенсия 50Е, петкратно по висока газ със загуба на социално поносимите цени за обществени услуги, издръжка на живот

9

Анонимен

преди 9 години

Руският президент Дмитрий Медведев призна, че в страната му стават убийства с политически характер след поредицата неразкрити убийства най-вече на журналисти,

8

Анонимен

преди 9 години

До до 7 до 10 Според официални статистически данни, публикувани на сайта на руското МВР, през миналата година в Русия са извършени 20 хиляди убийства и 45,5 хил. случаи на умишлено причиняване на сериозни наранявания, след което умират още 15 хиляди руснаци. Днес по броят на годишните убийства и опити за убийство, Русия заема първо място в света,

7

Анонимен

преди 9 години

Манипулацията на диктаторите..."цветните революции" вече са ЕКСТРЕМИЗЪМ.Това е внушението което прави Путин.Да не си помисли някой,че не искат да дадат властта на друг,боже опази...Русия е демократична страна.Но такива екстремисти като Борис Немцов и Михаил Касянов,като Михаил Ходорковски са за затвора.Ходорковски щял да става президент,хайде в Сибир...В Русия има демокрация,това е когато гласуваш за Путин...както едно време..

6

???

преди 9 години

Що бе ***..Великата Октомврийска революция каква е...нали е цветна.. или червения цвят не е цвят.Ти спри да мислиш за тия революции ами вземи да си удължиш мандата до 2150 година.

5

st

преди 9 години

Путин подчерта, че Русия е "свободна, демократична страна и нейните граждани могат да имат свое мнение, да го изказват и да бъдат в опозиция".HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI PUTINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

4

oценяване

преди 9 години

Забележете..." да се пазаят от ..една част от народа си". Забравих за момент, тази част от народа са "***", руските "медии" и "политици" вече ги разкриха..и осъдиха. Важното е да се защити олигархията, и гасударството- това е лайт мотивът в Путиновите страхове от. едни "други" руснаци.

3

Анонимен

преди 9 години

*** да пига бай Тошо как "черногледство" се превръща в "градивна критика". Бай Тошо ще го светне най-добре.

2

Анонимен

преди 9 години

Колкото повече го слушам путин - толкова по-тъжно ми става за него ... горкото малко, уплашено диктаторче ...в този свят на големи, лоши капиталисти ...

1

Щерев

преди 9 години

Една партия един диктатор.