65

хахахахахах

преди 9 години

То това им остава на тъпите комунисти. Да си прайкат учения и да плашат чайките, САЩ има военни бази в ЕС, Южна Корея, Тайван, Япония, Филипините, пука им че им дреме за някви *** учения на получовеците от русия и китай

64

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 83Хаха. И в момента там процъфтява китайският бизнес и е пълно с китайски табели. Наскоро Путин предприе мерки за ограничаване на китайското влияние в Далечния изток. Дори висшите китайски дипломати на шега споделят с руските, че рано или късно ще си вземат тези територии.

63

Анонимен

преди 9 години

Щом търсят, ще намерят !

62

Анализатор

преди 9 години

Първи стъпки към новият военен блок опонент на НАТО. Декларация с Китай, изразена готовност за преговори със Северна КОРЕЯ,нов противоракетен щит в приднестровието и брибалтика. И следващата стъпка продажба на въоръжение в Южна Америка нов ПРО щит в Ю.Америка,- Никарагуа, Бразилия, Венецуела и др. декларации за военнно сътрудничество и изтупване от прахта на контактите с КУБА.Азия - Въпрос на посока за Индия и Пакистан по скоро втората. Африка - две три бедни страни и Сирия.

61

Анонимен

преди 9 години

До Austin PowersТова за което пишеш е нереално-защо-Обяснявам-Още след ВСВ по времето на Сталин,са правени такива опити -да се заселват китайци в Сибир,и нищо не се е получило--просто НЕ издържат там.Този експеримент е правен заради демогравския срив след войната-48-50 год.Така че теорията ти е невъзможна--това е просто стара и истъркана спекулация

60

Austin Powers

преди 9 години

Процеса е необратим - до 2050-2060 година Сибир ще бъде дефакто под контрола на Китай. Руснаците със намаляващото си население ще бъдат претопени от много по-фертилните индийци и китайци. Путин не е виновен - просто са на погрешния континент във погрешното време.

59

бг

преди 9 години

Тъпите *** си мислят че са модерни,умни,всезнаещи и щастливци че са родени през 20-ти или 21-ви век.

58

бг

преди 9 години

Алоооо,дивото,на Библията се казва Божието Слово.

57

бг

преди 9 години

Откъде ти дойде в ума тази глупост "сина на Луцифър"?

56

нео

преди 9 години

Нямa.кaкво дa се чудите. Aнтихристa е Сaщ . Русия и Китaй бидейки силно религиозни древни нaроди ще победят човеконенaвистнaтa системa нa поробвaне, нaложенa от ***. Ще рaзрушaт ментaлните окови в които сa оковaни обикновените хорa в aмерикa. Достa от тях симпaтизирaт нa Путин, но сaмо по интелигентните които знaят че светa не е сaмо сaщ a имa и други стрaни) Но борбaтa е религиознa то е ясно. И е против християнството преди всичко. Aлелуя и некa силaтa бъде с нaс....

55

Анонимен

преди 9 години

не знам какво пише в библията, само знам че тук да се пише е губене на време. тълкуват се неща писани преди хиляди години от необразовани хора и някои вярват че това ще се случи.то дето се вика човек не знае утре какво ще е те ми предрекли какво ще стане преди 2000 години, колкото и маите познаха за края на света...

54

bh

преди 9 години

mujicite shte e precakat kogato zapochnat da prodavat voenni tehnologii na Kitaj i se usetqt che e kysno za vryshtane ... dobro pojaluvat ruskie rebqta!

53

бг

преди 9 години

Не е "сина" на Луцифър,а самия Луцифър.А последното ти изречение е най-срамно и отчайващо.

52

25г.

преди 9 години

53 Битката между доброто и злото ще се случи след като минат всичките блудници и коници и тн.После сина на Луцифер КОИТО Е БЕЛЯЗАН С ЗНАКА 666 ще бележи всички със знаци. Безгрешните ще се извисят и само грешниците ще останат на земята, а грешниците ще се бият срещу Анти-христа ПРЕД СТЕНИТЕ НА ЙЕРУСАЛИМ и по време на битката Бог ще се яви и ще се бие срещу отрочето. Това е написано в Библията, ха сега ми кажи кое от тези неща досега се е случило,че предричаш Армагедон?

51

бг

преди 9 години

Холандия и Покрайна(Западните Покрайнини)са подписали секретен пакт за скриване на истината.

50

бг

преди 9 години

В Библията на много места пише че Антихриста идва от Възродената Империя,която е властвала над израелтяните по време на разпъването на Исус.

49

бг

преди 9 години

До ***(или овцата)-в Библията не пише че Земята е плоска,защото Библията е Божието Слово,а Бог знае че Земята не е плоска още преди да се родиме.

48

бг

преди 9 години

"дълго се чудеха кой е Антихриста"? Йоан Кръстител казва от остров Патмос че Антихриста идва от Запад,отвъд Големата Вода(Атлантически Океан).

47

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен62. Китайците са ученолюбиви , трудолюбиви и говорят английски . Но ти и това неможеш !!-------всичките 1.5 млрд ли го говорят ? и ти чувал ли си китаец как говори английски :)

46

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен62. Ми ние в САЩ бачкане по 12 часа !Дано тогава стане отново 8---------връщай се в бг тогава, там ще е 0 и писане по форуми цял ден