46

Анонимен

преди 9 години

ЗАБРАНА ЗА 18 ЗАПЛАТИ НА КУП ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ

45

Petar, NY

преди 9 години

В България има към 1000 катаджийски коли. Да ги сложим 3000.На всяка кола се слага камера както в Русия. Всичко се записва. Готово.

44

Анонимен

преди 9 години

До 41 А кой е народът? Този народ е и подкупни полицаи ,и корумпирани чиновници, и лакоми лекари и т.н.Кой остава за нород-пенсионерите,децата и клошарите.Не ни ли е ясно ,че се "цакаме" едни други ,ако взимаме рушвети.

43

Да,

преди 9 години

Да...само на думи ще има промяна. Промяна , която да прекърши олигарсите и мафията и рекета не може да се извърши от човек, който сам е рекетьор.

42

предложение

преди 9 години

Дали не е по-добре да се разреши на всеки шофьор да документира със собствена камера в колата проверката, осъществявана от органите на КАТ?

41

Анонимен

преди 9 години

България се е превърнала от страна на розите в страна на склерозите

40

Фен

преди 9 години

Това е само хвърляне на прах в очите на хората.Пак нищо няма да направите.Трябва да има специално звено за борба което да се издържа единствено от глобите и актовете ,да бъдат цивилни не от органите на МВР .НСБОП.ДАНС и др,защото там всички се познават .Да ходят и да правят нарочно нарушения пред полицаите и когато бъде хванат полицай за корупция всички правомощия да му бъдат отнети автоматично и без право на обжалване.

39

ИСТИНAТA

преди 9 години

След няколко месецa кaто дойдaт нa влaст пaтриотите от AТAКA ще изкоренят корупциятa и вкaрaт олигaрсите нaчело с Будa тиквaтa в зaтворa.

38

Georgi

преди 9 години

Borisov otnovo se zahvana s nai "golemite" problemi na durjavata ni... Predi bqha putishta sega sigurno 4 godini shte se pravi kampaniq ot GERB sreshtu borbata s policeiskata korupciq a prez tova vreme shte si teglqt vunshni dulgove s koito Cvuckicha da si kupuva apartamenti i kup imoti dokato nie nqmame pari da si platim toka ako vuobshte sme kasmetlii da ni plashtat zaplati ili da imame rabota.

37

спaсението е

преди 9 години

ВОЛЕН ПРЕМИЕР

36

Анонимен

преди 9 години

Дълго ли ще чакаме промяната към по-добро?Учителят помислил малко и отвърнал:- Ако чакате, ще е дълго!

35

Анонимен

преди 9 години

44 - Снимането със скрита камера е забранено Всеки водач може да си сложи видеорегистратор в колата / на предното стъкло / и да снима всичко Когато катаджията го спре и му каже че е минал на червено например , водачът веднага може да го обори със записа от камерата , например Когато катаджиите видят че хората вече имат камери в колите няма да се държат по този начин

34

vesko02

преди 9 години

Как изведнъж живота на катаджията и неговите началници може да стане тежък и непривлекателен

33

44

преди 9 години

цаката е да го снимаш докато ти взима рушвет. Не как ти пише акт. Затова трябва да си слагаме скрити камери всички и да почнат да ги уволняват.

32

Анонимен

преди 9 години

Не чакайте катаджиите сами да се снимат Всеки път като ви спрат на пътя имате право и можете да снимате всичко Просто вадите телефона и снимате на видео Като види че е сниман катаджията се преобразява и се държи нормално Полицай няма право да ви забранява да го снимате на обществено място

31

Н

преди 9 години

Слагайте си скрити камерки докато карате и като ви спрат ги снимайте какви са ***, като уволнят 100-тина те сами ще се научат да си вуршат работата а не да рекетират.

30

Анонимен

преди 9 години

Бас държа, че това недоразумение наречено катаджия е гласувало за ГЕРБ. Все пак ми харесва реакцията на Борисов. Само да не е от ден до пладне.

29

Анонимен

преди 9 години

Всичко е мижай да те лъжа.

28

гор

преди 9 години

Ние сме си интелигентни бе. С камери, с фотоапарати, с микрофони, ако щеш и марсианец да ми сложиш, българин ли съм - винаги ще намеря чалъм да си вземам 20левката.

27

Анонимен

преди 9 години

абе уволнете го и му отнемете осигуровките за пенсия да го питаме какво ще прави сега на тези години,така е в Германия.Камери подвижни ,трошене на пари пушилки нищо няма да стане.Хората са го измислили и работи бе управляващи ***.