125

Черпете брееееее

преди 9 години

Допускайте да избират на избори пужарникарчиту. Хак ви е!А пийте по една студена сега.

124

САШО

преди 9 години

До симпатяга : ПРАВ СИ ,ЗАЩОТО ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ НАВРЕМЕТО ДАДЕ ПЕНСИИ НА ХОРА ,КОИТО НЕ БЯХА РАБОТИЛИ НИТО ДЕН НЯКЪДЕ / ЗА ДА ГЛАСУВАТ ЗА СДС / ! ОТ ТОГАВА ,ДО ДЕН ДНЕШЕН ТЕЗИ С МАЛКИТЕ ПЕНСИИ ПОЛУЧАВАТ УВЕЛИЧЕНИЕ ,НОВОГОДИШНИ ДОПЪЛНЕНИЯ , А ТЕЗИ ДЕТО ЖИВОТА ИМ Е МИНАЛ И ИМАТ ПО 50 ГОД. ТРУДОВ СТАЖ - КУЧЕТА ГИ ЯЛИ ! ВИНОВНИ СА ,ЗАЩОТО СА РАБОТИЛИ ПРИ " КОМУНИЗМА " - ТОВА Е НЕИЗКАЗАНАТА ИСТИНА !ТОЯ БЕЗХАБЕРНИК ПРОДЪЛЖАВА НАСЛЕДЕНОТО ОТ СДС - НАЛИ СА ДУПЕ И *** С КОСТОВ !

123

nedkodd

преди 9 години

Ако в Гърция се подиграят така с пенсионерите.... НЕ МИ СЕ МИСЛИ... ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА И........ТИ, КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ОСИГУРИШ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЕВРОПЕЙСКА ПЕНСИЯ НЕ ВЛИЗАЙ В ПОЛИТИКАТА,НЕ ВЗЕМАЙ ВЛАСТАААААААААААААААААААААА ?????

122

Анонимен

преди 9 години

Коледните надбавки и заплатите са малки, защото...капитализмът е реставриран. Преди 9 септември 1944 г., пенсионери са 120 000 българи, 2% от населението. Слаба икономика, пенсии няма. 80% от БВП идва от услугите, 20% от реално производство - тоест събиране на скрап и дърводобив.

121

САШО

преди 9 години

ЗА КОЕ ПАГУБНО УПРАВЛЕНИЕ ГОВОРИШ БЕ , ДЕМАГОГ ? ЗА ТОВА НА ОРЕШАРСКИ ,ДЕТО НЕ ГО ОСТАВИХТЕ ДА РАБОТИ И ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН МУ УСТРОЙВАХТЕ ДЕМОНСТРАЦИИ ? ВАШЕТО ПРЕДИШНО УПРАВЛЕНИЕ БЕШЕ ПАГУБНО ! ТОЧНО КАКТО СЕ СЛУЧИ С ЖАН ВИДЕНОВ -СДС ПРОПИЛЯ ДЪРЖАВАТА ПРЕДИ НЕГО , А ТОЙ ЗА ПО МАЛКО ОТ ГОДИНА УПРАВЛЕНИЕ ,БЕ ЗАКЛЕЙМЕН ОТ ДЕСНИ И ЛЕВИ ,ЧЕ РАЗСИПАЛ ДЪРЖАВАТА ! ДЕСНИ ДЕМАГОЗИ-РАЗСИПНИЦИ ! АМА И БСП СА ЗА Е...Е - ТРАЯТ СИ ТАМ В ПАРЛАМЕНТА И НЕ ИМ ГИ КАЗВАТ ТЕЗИ ОЧЕВИДНИ НЕЩА В ОЧИТЕ !

120

Ото фон Бисмарк

преди 9 години

Депутатите това са търтеи, пишещи закони, по които човек не би преживял. Защо възнаграждението на министрите е постоянно и независимо от това, добре или лошо живее населението? Ако заплатата на бюрократите върви нагоре или надолу в зависимост от уровена на живат на народа, тогава тези глупаца по-малко биха писали закони, а повече биха мислили.

119

Анонимен

преди 9 години

Ужас , как се живее с 286 лв. или ДО 286 лв.1,300,000 под прага на БЕДНОТИЯТА !!А безработните ?????И си Президент или Министър на такова общество , пред което можеш да се изправиш и да говориш на българския народ за неговото бъдеще . И си определяш за себе си 100 пъти по- голяма заплата ???

118

до 149

преди 9 години

Ти за валутен борд чувал ли си? Или само си пишеш.

117

Вервайте

преди 9 години

Боко Тиквата прави това, което би правила БСП. Отвсякъде червени ***. ха-ха

116

Анонимен

преди 9 години

АлчностЕдва ли има човек, който да харесва това качество. А всички го проявяваме в една или друга степен. Да контролираме алчността си е много трудно, но да я пуснем на воля е пагубно. Дяволът отнема душата на човека. Боко, покай се! Е, дявол няма, но има комунисти -спомни съдбата на дядо си, боят пред кръчмата на Хераково. Когато фронтоваците се върнаха от Втората световна война.

115

Анонимен

преди 9 години

Не ви ли прави впечатление, че и "комуниста"Станишев и "демокрада" Борисов дават една и съща коледна надбавка - 40 лв? Дянков за три години вдигна пенсиите с 10%, след това Станишев с 3 % за една година, сега се готви годишно повишение с 2.4%. Тоест, политиката е строго последователна - а и няма как да е другояче. България е неоколония на американския и германски капитали.

114

ИСТ

преди 9 години

Коледните надбавки и заплатите са малки, защото икономиката е в назначени от ДС капиталисти, бивши комунисти. Те ще останат мизерно малки, защото младите, учените, можещите са напуснали *** ,и си оправят живота и бъдещето на запад. Не на изток.Не е нормално един пенсиониран преди 15 години учител или лекар да получава 200 лева пенсия.ИконоМиката в България и ПОЗОРНА а НЕ ПАЗАРНА.

113

Анонимен

преди 9 години

Бате Боко е като Робин Худ, с една малка разлика - Боко краде от бедните, за да дава на богатите.

112

дебелогъз депутат

преди 9 години

никаква аванта за пенсионерите,с 150 лв пенсия на месец се живее охолно..Трябва драстично да се вдигне възрастта на пенсиониране,тя трябва да стане 90г.

111

симпатяга

преди 9 години

Подобен соц подход (по равно и само на тези с малки пенсии) е абсолютно несправедлив! За да има човек висока пенсия, значи има и по-висок осигурителен принос (по-високи вноски и по-дълго време). С тази уравновиловка какво е посланието - ами, няма значение какви вноски си правил, ако си правил по-високи, значи си "виновен" и няма да получиш нищо! Това ли е дясно мислене!!! Трябва системата да бъде с индивидуални партиди, всичко друго е несправедливо спрямо способните хора, които са на светло!

110

топала

преди 9 години

защо това не го обещае социалния министър а пак ти на първо място бе

109

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 140а 340 лева заплата , много справедливо ли ти се вижда , около 200 хиляди българи ходят цял месец за под 300 лева чисти след данъци.Знаеш ли че над 500 хиляди получават до 700 лева , след данъци под 600 лева.....Това справедливо ли е ....Това са реалностите , както бе реалност преди само 15-тина години , средната заплата бе стигнала 10 долара , а хляб се купуваше с купони.В скандинавските страни социалните са по високи от депутатските заплати в България

108

Анонимен

преди 9 години

до 135 - да много са, по 5 лева е нормалното, браво много си разумен и разбиращ нещата и трезво мислещтрябва даже въобще да не получават пенсии, защото не работят, това не е пазарна икономика и евро-атлантическа ценност, нали

107

1298

преди 9 години

Нагли мазни физиономии с предварително нагласен сценарий са тия на снимката.

106

Маркс

преди 9 години

Ще ви дам за пример един американец- Бил Гейтс. Стана милиардер, знаете как, с чужд продукт купен за центове. Увря му акъла и сега дава стотици милиони за благотворителност. Ако продължава така, след няколко години ще е обикновен милионер. Респект пред човека, дето разбра, че обществото е по важно пред най- новия частен самолет или небостъргач. Респект!